Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebancsa
senior tag
Nem semmi, ilyen alapos használati útmutatót még nem olvastam órákról. Igazából az egész logikus és értelme is van.
A gyakorlat azért más mutat. Mielőtt órabuzi lettem 5-10 évig hordtam egy egy órát. Egyik sem volt 50m jobban vízálló, és mindegyik bírta a strandot, szaunát hideg-meleg vízet. Most ilyenekre játszós órát használok...Az állandó óra viseletre a kollégiumi évek jutnak eszembe, gyakorlatilag sose vettem le az órát
-
pilu01
senior tag
A példánkban szereplő Alacsony szintű víz elleni védelem esetében használatos tesztnyomás 3 BAR, ami hozzávetőleg 30 méter vízoszlop statikus nyomásának felel meg. A teszt során tehát ez a 10 perces 3BAR mértékű statikus nyomás helyettesíti a zuhanyzófejből nagysebességgel kiáramló vízsugarakat, illetve a nagy magasságból lehulló esőcseppeket, amit ennek az órának majd ki kell bírnia. Innen származik a 30M vagy 3BAR jelölés, ami tehát egyáltalán nem azt jelenti, hogy az óra ilyen mélységig használható a vízben.
Most akkor a 3BAR (30M) tesztnyomás hozzávetőlegesen 30 méter vízoszlop nyomásánaj felel meg, akkor nem 30 méter mélységig vízálló?
Méghogy a zuhanyból 3bár nyomással jön a víz! Az lenne az utolsó zuhanyom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Gurulunk, WAZE?!
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Path of Exile 2
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.