Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• martonx

veterán

válasz Sidorovich #14 üzenetére

Jonsbo C6 ház, ez a létező legkisebb, de micro-atx-es ház. Gyakorlatilag kisebb, mint a többség m-itx-es ház. Cserébe nem tudsz bele méretes VGA-t tenni, de nekem a munkához nem is kell méretes VGA.
    Viszont bele fér még plusz két RAM, és plusz két SSD is, ha a későbbiekben kellene. Sőt, procit is fejleszthetek benne bármikor :)
    Egy 12cm-es AIO vízhűtő van benne, ezzel 50-55 fok között mozog a CPU hőfok. Eredetileg a ház tetejére szántam, összerakás közben derült ki, hogy oda nem fér, így a ház elejére került, oda viszont elférne egy 14cm-es is, ha a későbbiekben nagyobb kellene.
    Alapból csak a radiátor megoldja a proci hűtést, a venti be se kapcsol (stressz teszteltem pár percig, akkor se ment 55 fok fölé a proci hőfok). Ház venti nincs, az sfx méretű tápnak van 92mm-es ventije, de félpasszív a táp, ezzel a procival még sose kellett bekapcsolnia a ventijének.
    Dolgozós gép, Docker, Adatbázis, kód fordítás, IDE, kismillió böngésző fül, kommunikációs app fut rajta, nulla játék.

Én kérek elnézést!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés