Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz Sidorovich #14 üzenetére
Jonsbo C6 ház, ez a létező legkisebb, de micro-atx-es ház. Gyakorlatilag kisebb, mint a többség m-itx-es ház. Cserébe nem tudsz bele méretes VGA-t tenni, de nekem a munkához nem is kell méretes VGA.
Viszont bele fér még plusz két RAM, és plusz két SSD is, ha a későbbiekben kellene. Sőt, procit is fejleszthetek benne bármikor
Egy 12cm-es AIO vízhűtő van benne, ezzel 50-55 fok között mozog a CPU hőfok. Eredetileg a ház tetejére szántam, összerakás közben derült ki, hogy oda nem fér, így a ház elejére került, oda viszont elférne egy 14cm-es is, ha a későbbiekben nagyobb kellene.
Alapból csak a radiátor megoldja a proci hűtést, a venti be se kapcsol (stressz teszteltem pár percig, akkor se ment 55 fok fölé a proci hőfok). Ház venti nincs, az sfx méretű tápnak van 92mm-es ventije, de félpasszív a táp, ezzel a procival még sose kellett bekapcsolnia a ventijének.
Dolgozós gép, Docker, Adatbázis, kód fordítás, IDE, kismillió böngésző fül, kommunikációs app fut rajta, nulla játék.Én kérek elnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest