Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
galervin93
őstag
+1 a Walterre. Én a Carbont használom, 8-tól 16 grammig van a sorom. Mivel van hozzá slider adapter meg vastag cső antenna is, így klasszik match úszón túl egyszerre tud slider is lenni. Ha már ennyibe kerül legalább ennyi pluszt tudjon. Nekem van egy rakat, így sok a "felesleges" antenna. Ezek közül többet átfestettem már feketére. Igazából ez az egy hiánya, hogy gyárilag csak piros meg sárga antenna jár hozzá. A vékony antennák igen érzékenyek, simán lehet mondjuk 8-as jelzőt használni, kb. snecifing is meglátszik rajta. Amúgy ha csak el nem dobja az ember, baja nem nagyon lesz, szerintem ajánlott!
Szerk.: ja meg van még egy gyengesége, de ez inkább csak akkor játszik, ha sokat cserélgeti az ember a vékony anrennát, ugyanis az a kis műanyag "tok", amibe ezt bele kell helyezni, nincs a legjobban rövzítve a karbon szár tetejébe, ott el tud engedni a ragasztás. Én úgy szoktam, hogy amíg el nem enged használom, aztán utána kap egy pötty ragasztót.
Szerk.2: ő ni:
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest