Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
válasz Döglött Róka #32 üzenetére
"Az meg hogy szerinted mit gondol, irrelevans." Most fáj a pici szívem.
A 9 olyan szinten volt újrakezdés, hogy sokaknál egy új kezdet és szinte első rész.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
gabor7th
addikt
válasz Döglött Róka #28 üzenetére
Ennyire belemélyedtél a történetébe, hogy ezt is tudod : )
Egyébként meg szerintem amikor azt írta, hogy "első" akkor az "új első" részre gondolt, a 9-re. Aminek szerintem is a legjobb volt a storyja.
-
gabor7th
addikt
válasz Döglött Róka #18 üzenetére
Nekem az "cringe" ha valaki ennyit lamentál arról, hogy ki mennyire veszi komolyan az MK-t.
Amúgy meg szerintem ez a rész inkább arról fog szólni, hogy a mobil játékhoz minél több új tartalom jöhessen, mert azon szétkeresik magukat összehasonlítva a PC eladásokkal.
Lehet semmi story nem lesz, csak egy rész, amiben minél több karakter össze lesz sűrítve.
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
Nézd ez egy különleges harc, amit az idősebb istenek felügyelnek és találják ki a szabályait; azért gyógyulnak egyből, mert a realitást itt elgörbítik. Így lehet az, hogy még akár egy isten mint Raiden, ha úgy dönt, hogy részt vesz rajta, meghal ha veszít.
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
Elvileg Liu Kang a nagyfőnök, de a "Being One" akarja egyesíteni a realmeket, hogy összeálljon és többé nincsenek tán elder god-ok, hogy hátráltassák. Szóval elvileg talán ez lesz a "fő gonosz".
-
gabor7th
addikt
Ez klassz. De lehet inkább arról szól, hogy kellenek az új karakterek a mobil változtra, mert az él és virul... és 100-szor drágább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó kíváló Gamer PC - I5 9600KF 3.7Ghz, GTX1660 SUPER OC 6GB, 32GB DDR4 RAM, 1TB M.2 SSD, 1TB HDD
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete/natur titán, független
- Apple watch series 8 GPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest