Új hozzászólás Aktív témák
-
pyrannha
senior tag
Hi!
Valaki betudná linkelni azt a topicot ahol házak modolásáról volt szó, nameg egy csomó kép róluk! Arra emléxem belőle, hogy volt egy Chieftech(?) ház ami nagyon f@szán nézett ki! Úgy volt megcsinálva mintha rozsdás lett volna stb. Ja és mégvalami! Hátha így beugrik valakinek! Volt egy nagyon ocsmány kép egy olyan házról, ami úgy volt megcsinálva mint egy esküvői cucc! Ott volt benne egy férj és feleség bábú, meg csipke, meg minden! Valaki tudja, hogy melyik topic ez? Hiába kerestem nem találtam, pedig a házamat kb úgy akarom megcsinálni mint az a ''rozsdásított'' ház!
Valaki segítsen!PSN ID: VDFPO
-
Mosqu!to
addikt
Na, én használtam a keresőt!
Én is egy topicot keresek, amiben angolul írt szavak, mondatok voltak, amiket ha kiejtünk akkor magyar mondat lett belőle. Például a See as took lanyok és társai.
De már nem emlékszem a címére! HELP!Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
áp
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
LLKobe
veterán
A topikot nem tom, de sztem ezt a házat keresed nem?:
Bővebben: linkThrough the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
tildy
nagyúr
Én egy olyan topikot keresek, amelyben hangkártya sercegésről votl szó asus lapoknál. Főleg a7n8x esetén.Itt többen megemlítettük, hogy a mikrofont ki be kell dugdosni, ha 5.1 hangfalat szeretnénk használni.Sajna a topicot nem találom
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Waterman
aktív tag
Tildy!
Az első lépést megtettem,a rabszolgamunka rád vár. Sok sikert.
Szerk:Hoppá,a link lemaradt Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Waterman
aktív tag
Parancsolj,válogass.
Bővebben: link -
veterán
kereső? nem ismered? bemutassalak neki?
-
Sick Boy
őstag
esetleg : Bővebben: link az időelsőbbség az övé...
Powered By Poppy... | Buksi, Apa kiszökött!!!
-
Shodan
őstag
SEGITSETEK pár órája olvastam egy topicot és most nem találom. A googleben kereshető webcamerákról szól.
Úgy emlékszem a fáradtgőzbe volt de nem találom, megőrülök!!!www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Shodan
őstag
Ez meg a moddingba, hát ez nem igaz
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
PrinczA
őstag
En is keresek 1et , ebben arrol van szo, hogy lehet atalakitani egy PS2-hoz valo iranyitot PC-sre.
-
[w]
őstag
anno valaki egy olyan progit keresett/akart íratni, ami quake-ben (jól emléxem?) pittyegéssel jelzi, hogy a piros pajzs újra felvehető.
na ez köllene nekem izibe!cmdr PETER W. VOLKOV
-
busman
addikt
Segítsetek olvastam egy topicot és most nem találom.
Valaki részletesen leirta testi lelki bajait eddigi betegségeit...I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
addikt
Üdv.
Nem találok egy régi topicot, kb 2002 nov-dec. környéki. Szmájlis alkotások vannak benne. Valami ilyasmi címe volt: Szmájlik aszinkron túlhajtása.
Légyszi segítsetek.Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
bitmad
aktív tag
Tetőtől-talpig: Bővebben: link
-
BlackWoOd
aktív tag
Egy fórumtárs keresett 1980 körül gyártott 8 bites szgépeket, gyűjteménybe.
Nem találom a topicját, hiába kerestem különböző kulcsszavakkal.
Ha jól emléxem, a topicindító tanár volt talán, vagy iskolában dolgozott?
Egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsojja ki... akarom mondani segítsen megkeresni...
(Nem Timothy76 topicjáról van szó ( <> nagyon régi, 8 bites gépeket keresek! primo, ht1080z, homelab, ... <> címmel ), hanem egy másik topic volt.< ..kevés az ember, sok az emberszerű lény... >
-
Azazello-
senior tag
egy 1 perces videofelvetelt keszitettem egy fenykepezogeppel allva. kellene hozza valami program, hogy 90fokot elforgassam. melyik topicban tegyem fel a kerdest?
Egy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
-
Old Death
senior tag
válasz Azazello- #35 üzenetére
azonnali kérdések órája [link]
a fényképező topicja (már ha van)
ebben a témakörben kéne lapozgatni hátha van [link] én most lusta voltam
esetleg milyen program az ami.... topic (amelyik tud 90 fokkal forgatni) [link]
nyiss neki topicot, majd az okosok linkelnek, hogy vazzze van ennek külön topicja
de legalább megtalálod
oldy''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
Hasek
Közösségépítő
Melyik az a topic, amelyikben Internetes problémákról lehet kérdezni, (PL. nem enged fel valahova a net!) Előre is THX!
Üdv. H
-
sharpapa
aktív tag
Réges régen mikor csak olvastam a PH!-t, láttam egy olyan topicot, ahol arról szavaztak hogy a Guest felhasználót kizárják-e, vagy nem. Akkor még nem tudtam mi a Guest felhasználó, mostmár igen, ezért szeretném ujra látni azt a topicot.
"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
sharpapa
aktív tag
na valaki csak tuggya plz. egy igazi őstag biztosan járkál errefelé...
"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
Yaye
őstag
Volt egy topik amiben valakinek sikerült megoldani az notis akkutöltési problémáját, ahol a töltöttség kijelzése nem volt szinkronban az akksival. Nem kifejezetten akkus topik volt, és nem találom sehol, pedig már szétgugliztam az egész PH!-t
-
barnam_
nagyúr
Keresek egy topicot, aminek vmi ilyesmi volt a címe: ''milyen vga-d van és hibásodott-e meg?''
thx
megtaláltam
[Szerkesztve] -
Hasek
Közösségépítő
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e olyan IQ fighter topic, ami a szerepjáték könyvekről szól? Ha tud valaki ilyen topicot, akkor megkérem hogy linkelje azt.
Előre is THX!
HasekÜdv. H
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Asszociációs játék. :)
- Politika
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- XPEnology
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- GAMER PC: i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 12GB GDDR6 - 512GB-4TB NVMe SSD -16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Asus X513EA laptop
- DALI Rubicon LCR, Rosso - Csomagolás bontott, garanciális
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen