Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
NORBl
aktív tag
Srácok.
Csináltam egy profilt, kaptam 2 hét ps*-t. Most vont 2700 - at, gondolom aktivált automatán egy hónapot. Nem vágtam, hogy ilyenkor is le kell mondani.
Valami megoldás? Bizonyos időn belül nem lehet lemondani?
-
NORBl
aktív tag
Sziasztok!
Barátnőmnek kéne túra, trekking bicó.
Az elvárás annyi, hogy hosszabb utakat is könnyedén lehessen vele tekerni. Vékony kerekű legyen, kényelmes, ne essen szét.
80 körül szeretnénk találni valami fajinat.
Nemrég jöttünk Decathlonból.
Nézett egy btwin túra bicót 80 pénzért.
9 sebességes btwin váltó, dupla falú felni, első teló.
Tudtok valami jobb választást, vagy ár érték arányban jók a btwin cuccok?
Btwin en hiányolom a középső váltót.
Nem zárkózunk el a használt piactól sem, ha lenne valami jó, de eddig nem találtam.
[ Szerkesztve ]
-
NORBl
aktív tag
Sziasztok,
Van egy ktm trekking-em, aminek a hajtásával úgy vélem probléma van. darabos, néha szalajt, kattan. Folyamatosan tekeréshez társol egy ilyen fura érzet, mintha tele lenne homokkal a lánc, vagy kis kövekkel, és ilyen kattogós. Mi lehet a baj ?
[ Szerkesztve ]
-
NORBl
aktív tag
válasz Hasaggymeg #81108 üzenetére
Vezetékes, 2 ezer pénzé. Létezik, vagy marad a GearBest ?
-
NORBl
aktív tag
Viszonylag olcsó, megbízható, itthon garanciával kapható km órát keresek. Van esetleg vmi ajánlatotok ?
-
NORBl
aktív tag
Egy olyan navigációt keresek, amelyben a leírtakat meg tudom valósítani.: Meg lehessen szerkeszteni benne akár egy hosszabb utat is, lehessen tervezni bringára. Mert a google-be megtervezem gépen, és át is tudnám küldeni telefonra, de értelmét veszíti az egész, mert tegyük fel szeretnék menni egy kört a bringával, gépen előre megtervezem a útvonalat, ~13 km, és a cél és a kiinduló hely azonos, gépen működik, linket elmentem minden király, átküldöm telefonra. Igenám, de a telefon csak a kiinduló helyet, illetve a cél állomásnak a koordinátáját hozza csak ki, így értelmét veszíti az egész tervezgetés. Szóval erre is jó lenne egy progi, akartam írni a google-nak, hogy mit csinálok rosszul, segítsenek, de nincsen semmi kontakt, vagy kevés energiát fektettem bele... Tudnátok ajánlani valami frankó app-ot ?
-
NORBl
aktív tag
Kilóméter óra, szerintetek frankó lehet, vagy esetleg valaki használ ilyet ?
Jövő nyáron fejembe vettem, hogy letekerek a családi nyaralóba. ~ 130 km. Napi 5 km-eket tekerek. Van egy vékonykerekű cross-trecking - em. Meg van már tervezve az útvonal. Ha tudok tartani egy 20 km/h ~ 7 óra alatt lent vagyok, + pisikaki,kaja. Úgy gondolom ha reggel elindulok, estére le tudok érni. Mit gondoltok ? Ekkora távhoz azért kéne egy kicsit hosszabb távokat tekergetni, vagy járható lehet ? Sportos alkatom van, heti három kondi, viszont hosszú,monoton tevékenységek nem mennek, ami pont bringázás is lenne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Futás, futópályák
- DIGI kábel TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mobil flották
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest