Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
varsam
őstag
válasz Akellla #225966 üzenetére
Konkrét típusok és testtömeg tudatában könnyebb lenne választ adni, így csak általosságban írom.
Az alap rugós telók mint pl a Suntour XCT, XCM és társaikkal az a baj, hogy egy átlagos emberre vannak hangolva. Szóval 50kg-hoz kicsit kemények, 130-hoz pedig gyengék lesznek. A levegőst pontosan súlyhoz lehet hangolni.
Ezen kívül a rugósak általában mind belépő szintű cuccok, amelyek nagyobb terhelés alatt sokkal hamarabb kezdenek el kotyogósodni, elkopni, mint egy márkásabb változat. A levegős telók már magasabb minőséget képviselnek, jobban bírják, cserébe drágábbak. -
flash-
veterán
válasz Akellla #178729 üzenetére
Cube travel. Pont 300e.
Merevvillás ami hidd el előny. A suntour teleszkóp par ev es kuka.
Ezen is tokeletes a valto, tarcsafek.
Az a kathmandu biztos jó, de lenyegi nagy különbség nincs.(nem hiszem hogy integrált hajtassal lenne érezhető elony trekking bringan, en negyszogtengelyessel 10e kmert mentem es meg kutya baja) -
polonic
félisten
Szia
Nekem és feleségemnek is van a korábban említett Cube Kathmandu Pro 2020-as változata.
Ez a bicaj nagyon jó. Én csak az előzőhöz tudom hasonlítani, ami mindkettőnknek egy Gepida Alboin 200-as volt. Na ahhoz képest siklik. A váltók villámgyorsak, pontosak. Nagyon könnyű tekerni is. Egyébként ezzel a trekkinggel 44 km/h sebességet is tudtam már tartani egy pár km-es hosszabb sík szakaszon. Nem zörög semmi, igazi masszív bicaj benyomását kelti. Nekem a gyári nyereg kényelmes. Feleségemnek kevésbé, neki kell majd másik. A legalapabb olajos tárcsafék van rajta, de az előző bicajhoz képest ez is előrelépés.Szinte napi szinten használjuk, zömében aszfalton. Asszony munkába is azzal jár(t). Én el szoktam menni elé meg haza. Boltba is ezzel megyünk, ha nem nagybevásárlás van. Meg hétvégenként kis túrázgatás.
Mi a bicajozás öröme miatt tekerünk. Ezért választottunk trekkinget, meg a kényelem és a pakolhatóság miatt. Később lehet, majd úgy gondolom ,kell valami más típusú gép is e mellé.
Nyilván mondjuk a mozgás is használ. Így fogytam 4 kilót már, az asszony is jó párat. Mondjuk hozzá kell tenni, ami inkább számít, az az étkezés. Szóval azon is változtattunk. Csupán annyit, hogy semmi cukor, de tényleg semmi. Max gyümölcs. És a fehér liszt le van cserélve teljes kiörlésűre. És még annyi, hogy napi 5-szöri étkezés kisebb adagokkal. Meg is van az eredménye. Csak azért írtam ide, mert említette a fogyást.
-
Maximum1
őstag
Cube Kathmandu
Van itt egy fórumtársunknak, majd ír róla tapasztalatot ha olvassa, de ha vissza keresel lehet írt már valami szösszenetet.Ha jól rémlik Neki ütötték el az asszonyát a Vágóhíd utcában, írhatna mi lett vele, de lehet írt csak elsiklottam felette.
-
anderledani
őstag
válasz Akellla #175844 üzenetére
Nyilván bele lehet építeni. Csúcs cross/trekkingekben általában már az van. Ebben a kategóriában a csúcs az a 330-500 ezer ft.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest