Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
Igen, ez megtörténhet. De, ha odafigyel az ember hogy milyen szelephelyzet mellet pumpálja a kereket, akkor nem feltétlen jelentkezik (fent legyen a szelep, lehetőleg már egy ideje).
Helyi felhasználók közül van aki túlvan az egy éven, defekt és három hónapon pumpálás nélkül. Úgy látszik a normál veszteség egy részét is megfogja. Én mintegy egy hónapja tettem bele, akkor már lassú (három napos) defektem volt. Most megnéztem, fél bárt kellett bele fújni (2.5 -> 3).
geotigris9: Én is foltoztam, amíg fiatal voltam de hamar átálltam, mert a versenyeken erre nem igen volt idő, oda gyors és 100% megoldás kellett. Nomeg, én evvel is támogatom a helyi boltost, legyen ebből is forgalma Ugyancsak, _nekem_ már jobban megéri a csare mint a foltozás. Drága a mérnöki óradíjam, a szabadidőm pedig mégtöbbet ér
Persze fiatalon(24), még magam csináltam az első SPD cipőmet egy, a bátyám álltal már levetett műanyag talpú terem futócipőből A szöges stoplikat cseréltem benne (egy fúrással) a SPD stoplijára ...
Szóval kinek, mikor, mi felel meg a legjobban, de legalább ismerje az alternatívákat.
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GTA: San Andreas
- Filmvilág
- Építő/felújító topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest