Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
válasz ZavaBalazs #255196 üzenetére
csak a műanyag volt túl hajlékony, ezek mindegyike jó lesz, ha jól sejtem, csak újabb az egyik. Nekem nem is tudom, melyik van, talán a 2-es linken lévő.
De amiket korábban kinkeltetek, műanyagok, azok is masszívnak tűntek, szerintem simán vehetők.
320-asom van, elég hely van a hátsó gombot elérni...és annyira vagyok "hajlákony", hogy szerintem az ujjaim hegye és a föld között van vagy 15 centi. Ha erőlködök, lehet hogy 10.
[ Szerkesztve ]
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
chubby2o6
senior tag
válasz ZavaBalazs #255196 üzenetére
A nem bryton feliratossal nincs, azt csak megrendeltem, aztán végül nem használtam, csak kimazsoláztam a csomagból ezt-azt.
Ez [link] pont olyannak tűnik, mint amit öt éve használok, csak én itthoni boltból vettem anno, és nem járt hozzá go pro mount. Azért tartottam meg ezt, mert rövidebb ( nem nyúlik előre annyira ). Igaz, elég sokat szptam vele, de végül sikerült ráapplikálni a go pro mountot az első lámpának, meg belefaragni egy olyan betétet, amelyikben a most használt Sigma Rox4.0 is fixen áll. A Sigma előtt Bryton 10e-vel használtam, az nagyon pöpecül állt benne, nem tudom, a 420 nem tudom, mennyivel nagyobb, útban lesz-e vmelyik gombnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest