Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bardi
senior tag
Én egy lidl-ös nadrágot próbáltam ki, sose volt még betétes cuccom. Kb 100 km-t mehettem vele. Tegnapi körömön a sima melósgatyában mentem, minimálisan állítottam a nyergen, negyed fordulatot mindkét csavaron, a betétes nadrág megy a szekrény aljába
Igazából nekem a koncepció sem áll össze teljesen, mármint kőkemény nyereg, nagyonkönnyű, aztán ami súlyt spórolsz rajta, hordod a seggeden Jó, persze nem próbáltam még sose rendes, jobb minőségű betétes nadrágot, lehet akkor változna a véleményem.
'92 Honda VFR 750
-
flash-
veterán
ezzel a decathlonos géles nadrággal van egy gond: nem ér végig hátul,ülök és csak a fele van az ülőrész alatt a másik hátsóbb részre már nem ér..
a sima decathlonos szivacsossal ilyen gond nem volt az végig ért...rétisün:idén nekem ez volt 5ik balatonkör, idén jóval jobb minőségű lett az út,mint előző években(déli és nyugati part) nagyon rossz útvonal már nincs(előző években déli parton 10-20 kilóméteren keresztül borzalmas töredezett út volt,ezt kijavították)most már egész jó pedig 37es energizer plus tour gumival toltam végig(trekking)
a gond már talán csak füreddel van: csalinkáznak a bringaúton, kb 50 embert ugattam le hogy takarjodjonak a brinaútról..illetve azzal amikor úttestre megy át néha és csalinkázni kell az autók között,stb..bár az autósok elég figyelmesek.badacsonynál sose megyünk fel(minek?) maradunk az útvonalon és nagyon figyelmesek az autósok.(ugyanez volt a tapasztalat tisza tónál, full jófej volt mindegyik autós) egyedül ez pesten és pest megyében gond..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat