Hirdetés
- Battlefield 2042
- Hogwarts Legacy teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- PlayStation 1 / 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
válasz Tyler Durden #210148 üzenetére
Hétvégén lesz az első igazi próba, terepen. Utána majd mesélek
-
ZolkoW
őstag
válasz Hasaggymeg #210130 üzenetére
ezt nem értem... az offset negatív is lehet. nézd meg, csomó foxon látni alul két imbuszt a tengely egyik oldalán alul.
szerk.: vagy egyet :)
[ Szerkesztve ]
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
jjeahh
nagyúr
válasz vallas #210150 üzenetére
Nemrég én is kerestem magamnak, így benne vagyok a témában . [link] [link] [link] [link] , vagy innen a DH-69033, DH-69036 (nem látom mi a különbség)? Valamelyik biztos jó, szemre mind jónak tűnik, picit az XLC mintha másabb. Én végül egyik helyi boltban is megkérdeztem van-e váltófül, elémraktak egy dobozt tele fülekkel, 5 perc alatt megtaláltam a megfelelőt.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Hínár929
tag
Ha tényleg cserés a váltótartó akkor szerintem ez jó lenne és hazai vásárlás.
-
Hínár929
tag
válasz vallas #210158 üzenetére
Tartalék váltótartó az alap, filléres tétel és bármikor cserés lehet. Ha veszek bicajt akkor mindig beújítok egy váltótartót is.
Itt érdemes keresni, lehet kép alapján vagy bicaj márka és típus szerint.#210159 jjeahh:
ez nem hangzik túl jól. Mit javasolnál helyette télre? Főleg a rozsda zavar.[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz bardi #210153 üzenetére
Azok is 30-40e körül mennek már és az semmi másra nem használható
ferrari kerékpár mennyire lehet tolvajmágnes
[ Szerkesztve ]
-
bardi
aktív tag
válasz attiati #210161 üzenetére
Én ezzel lejöttem terepen dobogókőről esztergom irányába, meg ugye előtte fel is mentem
Pár változtatás lett rajta, hátsó kerék, váltó, fogaskoszorú ki lett cserélve, meg a fékbetétek. Volt egy kis halálfélelem néha, de nem volt rossz
Ha ilyen balatonkör. vagy hasonlóra kéne mennem, biztos ezzel mennék, nem az erdőbejárós montimmal.'92 Honda VFR 750
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Azt így meg nem mondja senki, feltett váltóval (vagy spéci szerszámmal) látható csak.
sebgutkopf... gratulálok, jó választás, csak... hiányzik róla a rugóstag.🤭👍 Faxán elrejtették.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
MPowerPH
félisten
válasz sebgutkopf #209985 üzenetére
De, az. Keves vagyok meg, tobbet kell edzeni... Most heti 4-5x megyek 10km -re, ha nem lehet hetvegen tekerni, akkor beiktatok egy felmaratont is.
Ugy fogom fel, hogy elvezni kell minden pillanatat, azt is, ha szenvedsz. Lesz egy olyan pont, amikor mar 1700 -as szint sem kottyan meg. Csak tolni kell. Szerencsere ulo munkam van, napkozben tudok regeneralodni. A tobbit a Garmin trainer megoldja.Egyebkent grat a bicohoz. En az analog valtozatat neztem anno, de vegul nem e feke mentem.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Runner_fxr
Ármester
válasz sebgutkopf #210137 üzenetére
Gratulálok a géphez, örülök ha tudtam segíteni, a lehető legjobb döntést hoztad!
MPowerPH: Én tényleg emelem kalapom azok előtt akik Enduro gépekkel lazán, élvezetesen tolják az 1500-2500m vagy még több szinteket, meg a 60-80-100km távokat terepen, de azért ez komoly lemondással is jár. Ehhez lényegében állandóan bringázni kell. Máskülönben már a felénél megdöglik az ember, nemhogy élvezetes lenne. Vannak ismerőseim akik ennek szentelték az életüket, tényleg brutális az edzettségük, de abba már a családi élet nem igazán fér bele, ott sok minden csorbát szenved ami nem bringázás. Persze nem az én tisztem ezt megítélni, hogy valójában mi a jó. Én úgy gondolom, ahhoz, hogy meglegyen a balansz a bringázás és mondjuk a családi élet, munka stb között, kiváló társ egy E-bike, már amennyiben Enduro bringázás a cél. De azt is elfogadom, hogy más meg másképp látja.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Runner_fxr #210165 üzenetére
Vagy elektromos, vagy elhajtod a zasszonyt és gyermekeket a szemük világába. ...ki kell találni az új íbájk márkát Family Saviour, röviden Famsave, vagy Quality Time Manager aka. QTM és mehet a gyártás.🤭
#210164MPowerPH..."1700 -as szint sem kottyan meg." Te vagy az Nino?
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
6030D
Ármester
válasz Hasaggymeg #210166 üzenetére
A tempó öl, nem a távolság (szint).
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
varsam
őstag
Grat, csodás vas (műanyag ) Ez mullet jól látom? Egy speckót, súlyt írj róla.
-
sebgutkopf
őstag
válasz Hasaggymeg #210163 üzenetére
Ja nem kell addig menni, mint scott tette a hátsó tag viszonylagos bújtatásában.
Köszönöm mindenkinek!
Remélem kijut a jó bringás élmény idén az egész fórum közösségének!
-
Toobee
veterán
Fóliásnál az Izzo (insta story, ma még látható). Tegnap összeraktam a kerekeket is, úgyhogy jövő héten, ha visszatért a bringa, jöhet a tesztkör. Már nagyon várom!
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
-
jjeahh
nagyúr
válasz MPowerPH #210164 üzenetére
Nekem is mindíg ez a cél, csak xc-vel . Sokat számít az intenzitás is, de ahhoz is hozzá lehet szokni. Van egy haverom, aki gyengébb nálam, de így is eljött 50km/1000m körökre xc tempóban 17 kilós enduróval, igaz hamar feladta, mert mindíg megpusztult.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Ringman
nagyúr
válasz Toobee #210175 üzenetére
nem is lehet már a wiggle-ön olcsón kapni, 90€-t meg drágállom elsőre :/
kár hogy nincs 40-es, a jelenlegi 42-es kormányomon is úgy érzem, hogy lehetne keskenyebb.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz sebgutkopf #210171 üzenetére
Ja, most látom rendes gépen, ott a tag a piák között a polcon, telefonon nem is látszott így azt hittem ez is a vázba van integrálva! Amúgy nem is értem azt a hátsó 3szög mozgását, érdekesen van megoldva, a motor meg parádésan kicsi, már alig különbözik a gép egy rásegítésnélkülitől.
#2101686030D...hát igen, a jó öreg időfaktor...de mindig kikívánkozik belőlem mikor hallom az ilyen 1700m meg sem kottyan-okat mikor majd az év végi összesítésben már az egynapi 1700 is meglehetősen ritka. Tisztelet a kivétel mint pl. Zoliwrc, akinek talán még meg kottyan, de már nem veri földhöz.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz Runner_fxr #210165 üzenetére
Enduroval mar nem menne, csodalkoznek, ha lenne olyan. Erobol biztos megcsinalna, de abban mar nem latom az elvezetet.
Nalam nem sok lemondas, maximum az alvasrol. Maga a hetvegek is kicafantosak, mert ha elakarok menni tekerni, az most telen sajna elrontja azt a napot. Nyaron okes lesz, mert hajnali 4:30 -kor nekilodulok, legkesobb 11 -re hazaerek, es elottem a nap. Bringazas persze hetkoznap nem fer bele, de napi 1 ora futas heti 4-5x igen. Csalad meg alszik, en meg kocogok. Mire felkelnek, en is hazaerek.Hasaggymeg: Nem irtam, mikor lesz. Remelem nyarra mar eljutok odaig. Most 1100m -nel kifulladok, es kb. annyi jon ossze 4 ora alatt. De lesz ez meg jobb is.
Egy bizonyos szint utan a maszas ol. Es nem azert, mert elfogysz elotte, hanem azert, mert olyan brutal emelkedok vannak, amiken neha feltolni sem egyszeru. Ha innen nezem, akkor most 700m -ig vagyok okes egyhuzamban, utana mar csak vergodok, meg akkor is, ha csak 50m -t kell felfele menni. Szoval van hova fejlodni.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
TomMusic
őstag
válasz 6030D #210168 üzenetére
Na ja. Illetve a hosszútávó tempó. Tavaly (bakker, 2022 van.. szóval tavaly előtt) mentem kollégával BP - Szentendre 60km-es távot úgy, hogy ahol csak lehetett, 30 körül mentünk (én MTB-vel, ő pedig országutival). Hát miután visszaértünk, én aznap KO voltam. Hazaértem és ledőltem aludni.
Amúgymeg 15 - 25%-os mászókákat szoktam mászni (rövideket, és azt is gyökkettővel ), és bár közben megpusztulás van, de utána nem szoktam KO lenni. Átlag 500-1000m szinteket mászok, 20-50km-es rájdokon.Visszatérve még az olajzásra:
[#210103 jjeahh]
A Mucoff Dry-t is próbáltad, vagy csak a wet-et?Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
válasz jjeahh #210183 üzenetére
Na én attól nem félek, csak száraz időben/környezetben tekerek.
De még van egy csomó a squirt-ből, nyárig szerintem kitart. Esetleg ha erre jársz, adok belőle hogy hamarabb elfogyjon és kipróbáljam a mucoffotÁllítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
6030D
Ármester
-
TomMusic
őstag
válasz 6030D #210185 üzenetére
Na amúgy ez érdekes, mert strava-n olyan értékeket látok, hogy leesik az állam, mélyen a béka s*gge alatt vagyok. Viszont tekerés közben azt tapasztalom, hogy folyton csak én előzök, engem nemigen előznek meg, csak a nagyon beöltözött országutisak, vagy az ebike-osak.
Jó, amúgy valószínűleg az van, hogy sokkal többen vannak, akik csak hétvégi kirándulós tekeréseket csinálnak. Mondjuk én is ilyen vagyok.
Megnéztem a strava linket, jézusom!
Bár tavaly én többet másztam 3km-elÁllítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
jjeahh
nagyúr
válasz 6030D #210185 üzenetére
Egyszer ezt egyedül én is megpróbáltam, de jó ötlet, hogy majd a nyáron próbáljam meg outissal szélárnyékban is . Neked ez a 150bpm milyen zóna? Én nagyjából sweet spoton voltam, de ahhoz sem vagyok szokva. 195-205bpm körül vagyok maxon, formától függően. Lehet kéne edzeni arra is, hogy jobban bírjak folyamat sweet spoton menni, akkor tudnám tartani a tempót a helyi kemény legényekkel is, akik persze nem kemények, csak szeretik mindíg maxon hajtani, ahhoz vannak szokva .
-
TomMusic
őstag
válasz jjeahh #210145 üzenetére
Hát sima Rekonból ami nekem jó lenne, ez szállítással együtt már 20kHUF. Ez már lehet átlépi azt a küszöböt, amit hajlandó vagyok gumiért kiadni.
[ Szerkesztve ]
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
andrisbandi
őstag
Szép paripa
-----------
bike-discount.de "we have handed over to the delivery company DHL-FRACHT" tracking number JND56624xxxxxx147748
- Bringát a rendes DHL hozza, vagy átadják a Magyar Postának? -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz MPowerPH #210180 üzenetére
Sokat számít az is milyen terepen nyomod. Vannak murvás utak, meg döngölt földutak ahol 7-8% alatt 10km/h fölött kis hűtő menetszélben meglehetősen sok szintet össze lehet hozni, aztán vannak a gyötrelmesen lassú, köves, gyökeres, sziklás stb. szakaszok, körök ahol 4-6 km/h körül kúszol felfelé mint a csiga, szinte hűtés nélkül, folyton keresve a nyomvonalat, helyezgetve a bringa elejét, vigyázva ne akadj meg, vagy éppen pörögj ki, ahol már nem olyan egyszerű km/m gyűjteni.
#210189 andrisbandi...milyen bringát már te is?!😧
[ Szerkesztve ]
-
6030D
Ármester
válasz jjeahh #210187 üzenetére
Akkor olyan 156-158 körül volt a versenyátlagom, a középtávos zóna as'szem 152-162 között volt. Már nem emlékszem, most nem annyi.
Sok alapozás kell, de kell a hosszú intenzív is, hogy sokáig menjen a "magas" pulzus. Vagy alacsony pulzuson kell gyorsan menni.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
jjeahh
nagyúr
válasz TomMusic #210188 üzenetére
Na, akkor elöl az agresszívebb Rekon kiesik és marad a Rekon Race szett? Itt nem drága: [link]. Igaz ez Dual Compund, de a Forekasterem is és nem vettem észre különbséget a Maxxspeedhez képest.
[ Szerkesztve ]
-
andrisbandi
őstag
válasz Hasaggymeg #210190 üzenetére
STEREO 140 SL
Pár dolgot átmentek a régiről:
fék; G2 ultimate,
hátsó agy; Industry9 hydra
gumik; rekon+A terv szerint így "ingyen lesz". A többi bringám eladom.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz andrisbandi #210194 üzenetére
Megy a bringa mint a cukor...és méghozzá milyen cukor! Faxa jármű, gratula hozzá, majd jöhet erről is a beszámoló!
UI...színe sem rossz, bár nekem még szokni kellene, direkt akartál ilyent?[ Szerkesztve ]
-
varsam
őstag
válasz Toobee #210193 üzenetére
Írtam privátban!
Milyen gumikat teszel fel amúgy az Izzora?
#210194andrisbandi
Nem semmi, csinos, ez is jól néz ki. Kérünk beszámolót!
Végre megindult a topikban az enduro/trail felhasználás, nem mindig csak az a fránya XC meg outi[ Szerkesztve ]
-
TomMusic
őstag
válasz jjeahh #210192 üzenetére
Amit [kolléga írt], az elég jól hangzik. A [Maxxis oldala] szerint a Dissector jobb paraméterekkel rendelkezik, mint a Rekon sőt, ahogy nézem, bármelyik másik.
#210193 Toobee
Köszi, megfontolom!Viszont mostani külsőim 2.1"-osak. A 2.4" mennyivel másabb? Mondjuk hátulra maradna szerintem a 2.1". Bár az meg a hajtott kerék. De a váz kialakítása nem enged nagyon széles abroncsot. Illetve csak elvesz az erőmből
Előre meg majd amit enged a RS Recon, de azzal nem lesz gond.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
válasz varsam #210198 üzenetére
Nana, nekem írta ki!
A manóba, egész jó a memóriád hogy tudod hogy 100-as nem boost-os villát vettem.
De ezen tényleg most elgondolkoztam, lehet széles lesz a 2.4"Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
andrisbandi
őstag
válasz Hasaggymeg #210195 üzenetére
Santa Cruz 5010
Ez volt az első kiszemelt. Még pisisként volt egy sárga montim, úgyhogy az színre bejött volna. Kép
A jobb felszeretségűhöz már hozzá kellett volna pótolni, és ha mégsem tetszik, nehezebb lenne eladni.A Cube mindenben jobb nekem.
Fél ár, kicsi, rövid láncvillás, könnyű. Szerintem simán eladható lesz, ha esetleg úgy alakul.
Színre nem lehetett válogatni, csak ezüst volt. Szolid, jól megy majd a fehér nyári gúnyámhoz
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs