Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hasaggymeg

Topikgazda

Nem tudom hogy vagytok ezekkel a kínai kici ócó lámpákkal,de nekem előbb-utóbb mindig kiderült,hogy olcsó húsnak híg a leve...MINDIG! Bár először mindegyik jónak tűnt később előjött valamennyinél a rejtett hiba mint pl.: Egy...nehéz,hamar beszakadt a nyomógomb fölött a burkolat,össze-vissza lötyög tartójában még aszfalton is,kopognak benne az aksik,így megszakadt a csatlakozás,javítani meg az aksikat kitámasztani nem igazán lehetett így el-elalszik,teljesen megbízhatatlan üzemidő kijelzője. Kettő...korábban még Nitecore volt a neve és sötét,téli,erdei tekeréshez vettem kiegészítésnek sisakomra,de sz@rt sem ér! :( Nem csakhogy nem tud 500 Lument (szerintem kettőt sem!),és próbáltam már akármilyen hiper-szuper elemmel,ugyanazt a talán 100-150 körülit tudja,de olyan hamar eszi az elemet is mint állat. :U Három...ezt tűnt legígéretesebbnek,áradoztam is róla itt is egy sort,de a tartója,mint amúgy az összes kínainak,ennek sem stabil,továbbá megbízhatatlan az üzemidő jelzése,mert alig kapcsolod be máris piros,még akkor is ha utána még órákig megy,újabban meg a lámpatestre szerelt,amúgy kinézetre is elég gagyi tartósínjének csavarja szakadt bele az alu lámpatestbe,mert folyton húznom kellett rajta fellazulás miatt. :(( ...és akkor itt a Sigma Buster 200,mely ígéretéhez hűen kétszázat is tud,kapcsolója,fényereje,aksiideje,töltöttségkijelzője olyan mint ezelőtt 4 éve (2016 május óta használom),a tartója meg súlya olyan,hogy néhányszor majdnem nyakam törtem de a lámpa mintha odanőtt volna a kormányra. :U

[ Szerkesztve ]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák