- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hobby elektronika
- UHD filmek lejátszása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
lanszelot #7762 üzenetére
"Illetve ha gombbal töltöd be akkor bele se kell tekerni." - nem, a videó nem működik.
"Illetve ha gombbal töltöd be akkor bele se kell tekerni." - írtam, hogy gombbal betöltéskor sem jó, nem tudom nálad olyankor miért jó. Akkor ismét leírom, nem ilyenkor sem jó, mert a videó nem jó
"Mind a két linket feltettem, az oldal betöltést és a gombnyomást is." - bizony, mindkettő pont ugyanúgy működik, mégpedig, hogy a második videó nem jelenik meg, mert nem jó a második videó.
"Hogy oldja meg a videó problémát egy gomb?" - sehogy, ugyanis a második videó nem jó.Remélem így már átment az üzenet, és elkezded reálisabban látni a helyzetet? Ennél konkrétabban nem tudok rámutatni, hogy hol a probléma
Egy a kérdés, hogy nálad a gombbal betöltésnél vajon miért működik. Lehet valami spéci böngészőt használsz, valami fura oprendszerrel, vagy ki tudja, mert semmi részletet nem küldtél, csak a saját hülyeségedet szajkózod.
Én windows 11, latest Chrome-al írtam a fenti észrevételeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest