- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
lanszelot #7762 üzenetére
"Illetve ha gombbal töltöd be akkor bele se kell tekerni." - nem, a videó nem működik.
"Illetve ha gombbal töltöd be akkor bele se kell tekerni." - írtam, hogy gombbal betöltéskor sem jó, nem tudom nálad olyankor miért jó. Akkor ismét leírom, nem ilyenkor sem jó, mert a videó nem jó
"Mind a két linket feltettem, az oldal betöltést és a gombnyomást is." - bizony, mindkettő pont ugyanúgy működik, mégpedig, hogy a második videó nem jelenik meg, mert nem jó a második videó.
"Hogy oldja meg a videó problémát egy gomb?" - sehogy, ugyanis a második videó nem jó.Remélem így már átment az üzenet, és elkezded reálisabban látni a helyzetet? Ennél konkrétabban nem tudok rámutatni, hogy hol a probléma
Egy a kérdés, hogy nálad a gombbal betöltésnél vajon miért működik. Lehet valami spéci böngészőt használsz, valami fura oprendszerrel, vagy ki tudja, mert semmi részletet nem küldtél, csak a saját hülyeségedet szajkózod.
Én windows 11, latest Chrome-al írtam a fenti észrevételeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- Mikrotik routerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged