Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Nem horpad. De most ez a gumicsont látom. Felkapsz egy témát, és nem ereszted. Mellesleg sokkal jobban ekézem az almát mint te mostanában, de ne zavartasd magad. Sem szoftveresen, sem hardveres nem jó az irány. Telefonoknál sem, macen sem, óránál sem. Ettől még nem horpadt egyik aw-m sem, ahogy a topikokban sem panaszkodtak rá, és ahogy a környezetemben senkinek sem horpadt. lol Személyeskedni meg otthon. De akkor majd én megszakítom veled a beszélgetést, ha neked nem megy. Szia.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Redditen minden van. Sokkal kisebbb kamu ügyekről, problémákról vannak cikkek az almával kapcsolatban, ezekről valahogy nincs. Nekem sem horpad, ahogy a topikjában sem téma ez. Úgy adod elő, mintha ez köztudott tény lenne, hogy az alu aw kopik. Holott ez nem igaz. De felőlem azt csinálsz amit akarsz, viszont arról volt szó, hogy nem kommunikálsz velem, ehhez képest...
-
joey04
titán
nekem ez már necces lesz. a mostani is picit nagy már a csuklómon (45mm). a kisebb viszont nem játszik, nem fér ki rá elég tartalom, és az üzemidő is gyengébb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű állapotú Samsung Galaxy Watch 7 44MM Zöld szinben, garanciával
- Apple Watch Ultra Alpine Loop (M) - Újszerű, akku 100%, akár beszámítással
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch 7 45mm Midnight Aluminium
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest