Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pythonubung
lelkes újonc
válasz Gerg33221 #130720 üzenetére
Csak Venus-ra (többire jó tippek jöttek ): nem merem ajánlani. Kinézetre tetszett, csak kávéval nem voltam szinte soha elégedett.
Eleinte kis mellékíz (gyártás talán?) zavart, később hiányzott a - lehet csalóka emlékű - nosztalgikusan karakteres, erős "odaégett" fekete érzés. (És még Hoffmann moka pot sorozata sem segített )Pont az acélra fogtam ezeket, ugyanolyan közepes pörkölésűekből alumíniumban (szintén indukciós lapppal, gázon) sokkal jobb sikerült. Ettől még lehet az én hibámból volt így.
tipp: kisebb méret javasolt, de Bialettinél nézz utána a kapacitásnak, nehogy kevés legyen megszokotthoz képest -
Szabász
csendes tag
válasz Gerg33221 #130720 üzenetére
Szia! Én ezt venném [link] , BIALETTI Brikka kotyogós kávéfőző, 4 adag leírása:
Az egyetlen moka kotyogós kávéfőző, amellyel otthon is fantasztikus, krémes eszpresszót készíthet.
Az egyedülálló, szabadalommal védett rendszerében a Brikka felső része speciális nyomásszabályozó szeleppel van ellátva. Ennek köszönhetően a hagyományos Moka kotyogók edénynyomásának kétszeresével finom habos eszpresszót készít.
Itt egy jó videó, hogyan lehet vele kihozni a maximumot: [link] Laczkó Gábor (Kávékalmár) készítette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest