Új hozzászólás Aktív témák

  • soldier2

    őstag

    válasz jolti #27475 üzenetére

    Hónapokig szitáltam a VST 7g-al, mert wdt nem volt elég, nyitott kar spriccelt szanaszét, és amit nyertem időben a szitálás elhagyásával, elment takarításra. Aztán jött a Reneka, kipróbáltam elhagyni a szitálást, és tökéletes lefolyás volt simán wdt-el is. Majd a vst-t visszarakva kavarás után beterítette a konyhapultot, falat, mindent kávéval. Ha viszont szitálok bele, akkor nagyon közel van a végeredmény a Renekához (érdekes, a VST elmenne egy hangyányival finomabb darálással is). A kávé persze ugyanaz. A bánat sem gondolta volna, hogy a szűrő is számít a csatornásításnál.
    A szitáláson annyit egyszerűsítettem, hogy nem direkt a karba szitálok (macerás, szemetel stb) hanem egy A4-es lapra, majd azt összehajtva szépen egyenletesen, hogy a szűrő minden sarkába jusson egyformán beleöntöm a Lali tamperrel tuningolt kis szimpla szűrőbe. Próbáltam a szűrőbe szitálni, de macerásabb, a végeredmény pedig ugyanaz.

    Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Új hozzászólás Aktív témák