Új hozzászólás Aktív témák

  • Zen42

    tag

    válasz HSM #116051 üzenetére

    Kinyitom a zacskót - kimérem az adagot - kinyomom a levegőt - lezárom a zacskót - kinyomom a maradék levegőt is belőle - postásgumit teszek a zacskóra, hogy a szelepen keresztül a zacskó ne szívja be újra a levegőt a saját rugalmasságából kifolyólag.
    Ez nálam a sorrend.
    A kinyitások száma konstans 16 egy 250g-ios zacsinál, ami ha több zacskó is fel van bontva, időben elhúzódhat, de ahogy leírtam még az sem jelent problémát.
    Ha valakinél túlontúl magas a relatív páratartalom a lakásban az necces lehet talán, de 50% körül biztosan semmi gond.

    Azért azt hozzá kell tegyem, hogy lehet, hogy mást mondanék ha valami szuper őrlőm lenne ami szétszálazza az ízeket és kiérezném ahogy az ízvilág sorvadni kezd, de egyelőre sajnos nem ez a helyzet. Kíváncsi lennék sz.zs. véleményére pl. ebben a témában.

Új hozzászólás Aktív témák