Új hozzászólás Aktív témák
-
pubwart
aktív tag
Sziasztok? Valaki fogalakozik ilyen dolgokkal. Mert én igen. Érdekelne, kinek mije van.
Én pl most szeretném újrakreálni az akváriumom, ezt is megbeszélhetnénkWhere you go how is up to you
-
iwu
addikt
nekem lelkes amatőrként van 1 200L meg egy kb 140L medencém, vegyesfelvágott halakkal.
Üdw!ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
-
pubwart
aktív tag
Én most egy ilyen délamerikai jellegű akváriumot fogok berendezni magamnak, mert a csajom fizeti Ezt kapom karácsonyra, mert amostani eléggé le van fukkadva...
Szóval lesz benne rajhal 10-10-10 külön(fekete, vörös, kék)féle noenhal. 2-2 diszkoszhalpár (piros-kék). 5-5-5 albínó, barna, panda páncélosharcsa 3-4db óriásalgaevő meg pár sima algaevő. kb. ennyi Így elsőre
Szerencsére a taknika aparátus megvan hozzá, márcsak pár növényt kell beledobni, addig meg majd lesz valahogyWhere you go how is up to you
-
micro
addikt
A hülye csigák kitúrták az egyik növényt a talajból! Ilyet még nem láttam.
Lehet ezek ilyen lakberendező csigák?Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
-
_az
senior tag
srácok, szakmai kérdés... nem látott valaki valahol fasirt fénycsöveket akváriumba???
105 cm-es kéne és sehol sincs!!!! tele a tököm, a medence algásodik, a fénycsöveim meg 3 évesek elvileg ki kéne cserélni őket...
ja és valami jó kéne... de nem 10 rongy/darab, mert ez elvi akadályokba ütközik...
aquaglow, sera ilyesmi érdekelne, mert nincs nagy kedvem rendelgetni boltokból...
thxaz
-
iwu
addikt
Bővebben: link
aquapet, hátha...van nekik csomó fénycső...ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
_az
senior tag
105 centis fénycső sehol sincs...
az
-
micro
addikt
Bővebben: link+telefon
szerintem...Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
-
micro
addikt
Bővebben: link Náluk kérdrzd meg, avn sokféle mért Philipsből.
Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
-
micro
addikt
Tegnap megvettem a halakat, mivel a teszthalak kibírták a strapát.
Tettem be nekik egy fűtőszálat is, mert szerintem a 22-23°C-os víz kevés volt.
Most 25°C-ra fűtöm.
Amik vannak benne:
10 Neon
6 Lángvörös pontylazac
8 Rózsalazac
6 Ékfoltos razbóra
2 Anci
2 Házmesterhal
2 Almacsiga
3 Növény
1 Mohalabda
Nagyon jól néz ki!Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
-
Norbertpower
tag
Hahó nekem is van akváriumom.... 105+150lityi
1.5 éve csinálom és egy rakás many van benne!!!!
Nem beszélve az időről...(mert azért /aqua tesók/ említsük meg hogy micsoda meló egy részleges vagy egy teljes vízcsere+ van egy csomó hal betegség és találd ki hogy mi az és mit adj ellene és akarva akaratlanul elkapják a halak vagy már betegek voltak mikor megvetted őket)
Üdv: Norbertpower
Ja és van egy kis akv.-ban 88db dalmata mollicska
[Szerkesztve]BMW + a ménes :DDD
-
Latabár
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is van egy 75 lieteres akváriumom, amiben van 3 guppi, 12 neon, 2 fekete, és 2 csíkos vitorlás, 3 feketefarkú platti, 1 páncélosharcsa, 1 anci, 1 garnéla, és 2 fekete tetra.
Sajnos, most felütötte a fejét a darakór az aksiban. Beszórtam a vízbe parakillt, és majd a hétvégén csinálok egy részleges vízcserét is. Nincs valakinek tippje, hogy mit tehetek még annak érdekében, hogy ne legyen még nagyobb a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mini PC
- OLED TV topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Warzone
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- További aktív témák...