Új hozzászólás Aktív témák

  • mjxb90

    csendes újonc

    Sziasztok

    Két kérdésem lenne ugyanazon témakörhöz: erősen gondolkozom, hogy a munkahelyi kávézást feldobnám egy elektromos kotyogós főzővel (gáz rezsó/tűzhely, indukciós főzőlap nem áll rendelkezésre) viszont nem tudom milyen modell lenne érdemes erre a feladatra.
    Van itt valaki aki próbált már ilyet? Javaslatok mellette vagy ellene?

    Ugyanitt: ha jól emlékszem volt már téma korábban a kotyogóshoz való kávéőrleménnyel való játék (finomabb őrlemény, szűrőpapír használata, stb..) Ehhez milyen tippeket tudnátok adni indulásnak? Mit érdemes módosítani a folyamaton? Eddig kb annyit foglalkoztam ezzel a témával, hogy a kedvenc kávézónkban vásárolt szemes kávét leőröltettem amit teljes mértékben az ottani baristára bíztam (szemcseméret ügyileg).

    Köszi előre is :)

Új hozzászólás Aktív témák