Új hozzászólás Aktív témák

  • #64905664

    törölt tag

    válasz sherlock82 #7344 üzenetére

    Nekem is volt Vertuo, nálam fél évet bírt az első. Még fél év előtt elkezdett rakoncátlankodni - hol lefőzte hol nem - kenhettem én a hajamra a tisztítást, a vonalkódok tisztán tartását, a kapszula-persely szárazon tartását (ügyfelesek mizériája) majd az ügyfélszolgálatos vezetésével ugyanazt végig csináltam többször amit már előtte 3-4-szer, akkor sem jött rendbe. Ekkor futár elvitte szervízbe de megjegyezte: nem hoztam cserekészüléket - legmagasabb szintű tag voltam, járt volna - mert nincs szabad annyifelé kellene. Azt is mondta, hogy ingajáratban futkároznak a kapszulás gépekkel a szervíz és a tulajok között és nagyon unják mert nekik ez nem üzlet. Amikor ez törpént is volt nála még 3 "javított" amit a közeli kisvárosba vitt vissza a felhasználókhoz.
    Majd vissza hozták a "javított" gépet ami kb 2 hetet bírt. Az ügyfeles megjegyezte: azt hiszi csináltak vele valamit?! Takarították és mehet vissza a feladóhoz. Úgy döntöttem összekalapálom, vagy szétszedem hátha látok valami javítani valót. De előtte beszéltem velük erre kiküldtek egy vadi újat, újra induló garival. :K
    Nos, ez aztán jól bírta! Menetrendszerűen fél éven belül ugyanúgy jártam mint elődjével. Ekkor már sok sok vízkőtelenítő szer és kapszula tönkre ment és gondoltam kidobom. Erre - még időben - kaptam egy imélt, hogy ecseteljem a Vertuó gépes kávéélményemet. Ecseteltem. Hamarosan elvitték a készüléket és vissza adták a teljes árát, ettől teljesen le is döbbentem! :DD (így mondta a hölgy amikor neki is elmeséltem a törpénetet: 2 lehetőség van vagy kis kapszulásat kér helyette - persze közbevágtam, hogy szó se lehet róla - vagy vissza kapja a teljes árát az utóbbit választottam) :D
    Soha többé kapszulás gép!! Ja, van 1 inissia kiskapszulás, azt is elcsomagoltam az 1 éves volt és a kávé megindulása előtt vizet produkált. Úgy döntöttem elég volt ebből a kalandból.
    Lett Graef daráló és bialetti moka főző, valamint jobb kávékat veszek. Ezen a szinten jó.

    Még egyet. Több cég pl a Lavazza is kihelyezi a kapszulás gépeit, nem kell megvásárolni. Cserébe 150 db kapszulát kell rendelni havonta. próbáltam online, küldték is volna - ha kellett volna. Nálam 90-100 kapszula fogyott "csak" havonta. Gondolom ez az út járhatóbb mivel ha a gép tönkre megy cserélik és így tovább. Ha már valaki mindenáron kapszulást akar.

    Nekem óriási csalódás lett a kapszulás, mert "csak" a nagyon drága a kapszula volt bekalkulálva, a sorozatban tönkremenés nem.

Új hozzászólás Aktív témák