Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ilor14
tag
Leak-ek szerint az összes iPhone 17 megkapja a 120 Hz-es kijelzőt, ha ez igaz akkor az egyszerű iPhone 17 jó vétel lehet, nem annyira rohadt csúnya és már nem fog szólni ellene az alacsony frekvenciás kijelző
AOD-t nem biztos, hogy megkapja, usb-c tippre marad 2.0-s sebességű, de ezek szerintem a legtöbb embernek nem sokat számítanak. -
janeszgol
félisten
Amúgy tényleg elég undorítóan néz ki.
-
AnonymusX
senior tag
A kameraszigetből kamerakontinens lett. Ezt a csúfságot hogy sikerült összehozni
-
Snoop27
őstag
válasz
szabonagyur #24 üzenetére
Én is úgy tudom, hogy a 11-re is lesz.
-
batai15
félisten
Alapvetően nem lenne rossz a design , de miért így? 17 vertikális elrendezéssel ,többi meg horizontálisan ? Kamera lencsék miért nem sorban egymás mellett mint a pixel esetén ? Nem új keletű ez a design régebben is voltak ilyenek, meg lehet ezt szépen is oldani.
-
Szabi®
addikt
Akaratlanul is kigáncsolja az apple azokat, akik évente a villogás miatt vették a
semmit. . .
Nincs itt semmi látnivaló, most jött volna a szokásos 3-4 éventei dizájnváltás, csak épp Jony Ive nincs már a hajón. Nah ezt valszeg ízig-vérig az apple tervezte. Olyan is . . . -
Osnyak
kezdő
Hát ezek a Pro modellek jó csúnyák lesznek ezek szerint. Az Air design-ját kellett volna kapniuk mert az szerintem menő, mégha csak Pixel másolat is.
-
Garada
őstag
Egyre biztosabbak látszik ez az irány hiába nyugtatgatta magát az ember, pedig pont most tervezek legközelebb Pro Maxra váltani a nagyobb kijelző és akksi miatt.
-
Bareszotron
kezdő
Én jobbra számítottam. Egyenlőre az Air, és a sima 17 néz ki jól.
Ha a 60hz-et csak azért rakják az alap modellbe, hogy a prót vegyék, akkor pedig érdemes lenne már elfelejteni, és csak a pro stb modellek maradjanak.
És akkor már biztos hogy csak a pro modellt fogják venni. -
babkukta
senior tag
Hát ettől még a jelenlegi unalmas dizájn is jobb...Tényleg nem találtak a Pro szériához valami illedelmesebb elrendezést hátul? Ez vicc... pedig várom a 17 Pro szériát, de ha tényleg ilyen szigettel lesz megáldva, marad a 16 PM.
Bár ha tényleg ilyen lesz, külön kíváncsi leszek, milyen mennyiségben fog fogyni, mert szerintem objektíven is rá lehet mondani, hogy ronda
-
hemaka
nagyúr
Bejött nekik a gugli pixel design, ami amúgy jobban néz ki, mint a mostani iphone design, szóval felőlem jöhet.
-
hdavid1
tag
156 x 74 mm-es házba hogy fér bele a 6,9"-es kijelző az Air-nél? Nem teljesen értem.
A Pro Max 168 mm magassága meg nagyon durva.
-
DS39
nagyúr
A 17 Air így eléggé fejnehéz lesz.
Tényleg van valós piaci igény egy ilyen nagy és vékony telefonra?
(Amikor amúgyis könnyen törnek, üveg elő-hátlap + kijelző) -
joey04
titán
Akkor most sem lesz 2 zoom kamera. Az az egy is marad gondolom 5x, max nagyobb mérettel és felbontással.
-
Brndtt00
tag
120Hz nálam már kötelező dolog. Sokáig agyaltam, hogy 16 Plus nekem bőven elég, cserébe nagyobb kijelző, ami kéne, de próbáltam koléga 15 Plus-át, boltban megnyomkodtam a 16 Plus-t és nem bírtam, lehet ha semmi mást nem használok, akkor hozzá szokok, de nem kockáztattam, hogy utána utálom addig, amíg le nem cserélem.
Utolsó "vékony" telefonom szerintem a Galaxy S6 volt, imádtam is a ceruza elemet megszégyenítő méretű akkuját. -
janeszgol
félisten
Sejtettem, hogy a Pro után a sima mérete is megnő. Ennek nem örülök még akkor sem, ha milliméterekről van szó, ugyanis már az alap iPhone-nak sem magas a kényelmi faktora számomra.
i16: 147.6 x 71.6 mm
i16 Pro: 149.6 x 71.5 mm -
Amacs
aktív tag
Szóval lesznek a pro modelleken is megnövel kameraszigetek, mert valami változás már esedékes, de ennyi és semmi több. Nem azért, mert valami kerül oda bele, aminek több hely kell, hanem csak történjen már valami máshogy. Ez idáig remekül hangzik.
-
judas13
addikt
Az szerintem is túl van azon a határon.
Na ebbe már bele sem megyek ismét, mármint, hogy 60vs120hz kérdésébe...nálam alapvetően ezért maradt ki a 16e a listából mikor döbbent az arcom, hogy ez (is) 60hz jön ki csak. Mit várok 2025-ben egy belépő szintű iPhone-tól amúgy? Azon jön ki természetesen.Vegyek Prot és kész.
Androidban meg már belépő szinten jönnek a 120-as AMOLED-ek feszt..Nekem ez a vékonyítási történet alapon tettszik amúgy. Anno mikor ez divat volt vagy 10 éve, vettem is direkt vékony telót emiatt.
Meglátjuk mit virít az Air. -
-
Felesbandi
senior tag
Az Air kulsore bejon nekem, ami nem meglepo mert a Pixelek kulseje is tetszik.
A Pro-t egyelore nem tudom hova tenni. Fura. -
anulu
félisten
nálunk kb iOS support kérdése a telefon csere. asszony alapvetően jól elvan a 11 Pro-jával, én meg a 14 Pro-val. ha iOS 19 jön ezekre, akkor maradnak.
-
consono
nagyúr
Hát, aki iPhone-t akar, még jobb, ha a 17-es széria előtt bevásárol
-
Hirtelen azt hittem Poco telefonok.
-
hdavid1
tag
Szépen leépül az iPhone is.
-
Terentius
őstag
Poco termékcsalád te vagy az?
-
Morzsa81
újonc
Az Apple kiszervezte az IPhone 17 család tervezését a Xiaominak?
-
Brndtt00
tag
válasz
LosBlancosRM #1 üzenetére
Szóval a 17 Air, ami a 17 plus lenne, azon egy kamera van csak? Tehát ha valakinek kell a nagyobb kijelző, és netán plusz kamera, akkor kizárólag a pro max játszik.
-
LosBlancosRM
őstag
Aztak...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Látszik a kameravezérlő a kereten, valamint a hosszúkás kameracsík hátul.
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Plus 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 pro max - 256gb - Deep Purple - Vodafone függő - 2 éves elmúlt!
- Samsung Galaxy Navy Blue S25+ 256GB eladó
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-14IKB laptop /i3-6006U/8GB RAM/zsanér törött
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S24 Ultra 256/12GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest