Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Woodcutt3R #8 üzenetére
Nem mindegyik verziót dobja fel, a gép konfigodtól függ.
-
Woodcutt3R
tag
Nálam automatikusan nem dobja fel az új drivert az adrenalin. Miért kell ezt manuálisan telepíteni? Mitől függ? Thx.
-
PuMbA
titán
Nekem szerencsére egyszer se írta felül még a Win 11 az AMD drivert
Minden gyári, tehát nincs letiltva az illesztőprogramok letöltése a Windows Update-ben. Amit viszont csinálok, hogy egy új AMD driver kijövetele után általában felrakom hamar, illetve fél évente csinálok beállítások alaphelyzetbe állítását telepítéskor.
-
bobalazs
nagyúr
Nekem a sok év alatt egyszer fordult ez az eset elő, hogy a win update felülirta a drivert.
Pedig három helyen is be volt állítva a felülirás tiltása, illetve a lehető összes módon, mégis felülírta.
Gpedit.msc -ben, vezérlőpultban, regeditben.
Csak egyszer és meg tudott akkor is lepni. -
Tyrel
őstag
Hát jó lenne ha az összes GPU-ra kiterjesztenék, mert baromi idegesítő hogy a Windows Update 2-3 havonta menetrendszerűen tönkrevágja a rendszert, ill. felülírja a videokártya drivert valami hulladékkal... Ráadásul az se érdekli, hogy kikapcsoltam a Windows Update-ben a driverek frissítését, akkor is el tudja cseszni.
Jó persze egy negyed óra alatt rendbe lehet tenni, letöltöm a legújabb AMD drivert és mondom neki hogy telepítse factory resettel, töröljön minden szemetet amit a Windows csinált... De nem mindig van negyed órám erre, pl. reggel amikor bekapcsolom a gépet és meeting előtt 2 perccel derül ki hogy megdöglött a videokártya driver, az marhára nem poén.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Cyberboy42 #3 üzenetére
Új sorozaton javitották persze...
nem windowson belül jött a javitás hanem driverből
Nekem vicces.
Hogy miért?
A windowst hibáztattam hogy felülírja a drájvert, és ebből az derül ki hogy a driverben van a hiba. -
ace05
senior tag
Nekem 6750xt alatt voltak problémáim a a március eleji driverrel, ment a ddu. fel ez és az új chipset driver.
-
bobalazs
nagyúr
A Windows Update a jövőben nem írhatja felül egy régebbi AMD Software csomag telepítésével a már telepített újabbat a Radeon RX 9000-es sorozatú VGA-kon.
Ez azért poénos - sokan szívnak a Windows update hülyeségeivel, és akkor jön ez. Kíváncsi vagyok ez mennyire életképes. Hány gép telepítője fog mégis átcsúszni rajta
Továbbá azt sem értem miért nem lehet ezt ráerőltetni korábbi generációs kártyákra.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A 25.3.2-es szoftvercsomag számos hibát is orvosol.
- Milyen processzort vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Kvázi kidobja az OpenGL ES-t az Androidból a Google
- Gyúrósok ide!
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Tavasszal jön PC-re a The Last of Us Part II Remastered
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 Gen2 - Ryzen 7 4700U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest