Új hozzászólás Aktív témák

  • CyberPunk666

    senior tag

    válasz kbela365 #26081 üzenetére

    Azért ezeket érdemes jól átgondolni.

    Én egy közvetítőn keresztül dolgozom be más cégelhez. Hasonló konstrukció.
    Én még kaptam laptopot, meg telefont, de akiket utána vettek fel, már nem. A telefon és a laptop kikapcsolva pihen a fiókban (ezért sem kapott más).
    Minden céghez a cég saját laptopját használom. (mondjuk a közvetítő cég adott egy usb-s dokkolót, ez mondjuk jogos, most jutott eszembe)
    Ha váltok két munka között, akkor át is kell váltanom a másik gépre.

    A szerződés úgy működik, hogy a cégnél vannak porjektek, én megmondom melyek érdekelnek, oda interjúzom, ha megállapodunk, akkor meg oda dolgozom, mintha ott dolgoznék. Akár on site is megyek (két év alatt kétszer voltam).

    Az onsite menésre költségtérítés, utázási akármi nem jár, nyilván figyelembe veszem a projekt választásakor. De amúgy meg a gépátvételeken kívül nem is megyek be nagyon, max egy ismerkedős napra. Szóval ez ilyen lényegtelen kitétel.

    Kb 20-30%-kal kapok többet, mint azok, ahol dolgozom kiutalva. Egy év alatt két emelést kaptam, ami a harmadik 2 év alatt.

    Szóval ez így kiragadva durvának tűnik, de egy tárgyaláson csak a teljes csomagról lehet véleményt mondani. Az utazási dolog lehet kb annak a levédése, hogy te győrben vállalj be projektet és miskolcról ingázz a cég pénzén.

    Én hasonló feltételekkel dolgozom majdnem, de cserében nincs vacakolás. 3 hónapra előre mondják már, hogy lesz emelés, és nem 3% meg ilyenek annak, hanem kétszámjegyű.
    Sajnos ennél csak gyengébb lehetőségeket találtam stacken belül.

    2 év alatt az útiköltségem nem érte el az 5000 forintot és ezt valóban nem térítette meg a cég.

Új hozzászólás Aktív témák