Destiny 2: The Final Shape - Mi vár ránk a jövőben?

A készítők egy rövid videóban beszéltek a rövid- és hosszútávú terveikről.

Alig néhány nappal ezelőtt kaptuk meg a Destiny 2: The Final Shape című DLC-t, amely végül lezárta a ligh-dark saga történetét, de ahogy a fejlesztők korábban már jelezték, ez nem jelenti azt, hogy az egész Destiny franchise-nak is vége lenne. A Bungie a minap egy rövid fejlesztői videóban elárulták nekünk, hogy mire számíthatunk a jövőben. Ennek egyik első fejezeteként a ma este folyamán elindul az Episode Echoes: Act 1, amelyben visszatérünk az alaposan megváltozott Nessura, hogy ott egy régi ismerőst segítve megállítsuk a Vexek újabb, minden eddiginél komolyabb invázióját. Ezt követi néhány hónap múlva az Episode: Revenant, amelyben a Fallenek ellen vesszük fel a harcot, ahol természetesen Eramis is visszatért. Végül érkezik az Episode: Heresy, ami pedig a Hive elleni hadjáratot jelöli, itt Xivu Arath lesz a legfőbb ellenlábasunk. Ahogy azt már korábban is megszokhattuk, az új sztorik mellett számos új loot is vár ránk, szóval érdemes lesz ebben az évben is a Destiny-t pörgetni.

Adja magát a kérdés, hogy hosszútávon mihez kezd a Bungie a Destiny névvel, hiszen időközben más programok is készülnek náluk (Pl.: a Marathon reboot). A fentebb látható végén egy nagyon apró utalást kaptunk erre vonatkozóan, felbukkant ugyanis a Destiny 2: Codename Frontiers, amelyről egyelőre ötletünk sincs hogy mi lehet, de ha tippelnünk kellene akkor végre más naprendszerekbe (galaxisba?) is ellátogatunk majd, hogy ott új ellenfelekkel harcoljunk.

Előzmények

  • Destiny 2: Lightfall beszámoló

    Befutott a Bungie népszerű programjának a következő nagy éves kiegészítője, mi pedig belevettük magunkat a játék minden részletébe.

  • Destiny 2 - The Witch Queen teszt

    Pontosan fél évvel az előző szezon indulása után végre megkaptuk a sokak által várt új kiegészítőt, amelyben végre mozgásba lendül a korábban felvezetett ellenségünk.