Hirdetés
-
GAMEPOD
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
addikt
Engedelmeddel írnék néhány feedbacket a kódhoz:
HTML:
A `big` HTML tag obsolete, nem javasolt a használata
<input type="button" /> helyett inkább használjunk <button>-t.
Nem szerencsés, ha a `name` attribútom ugyanaz több input elemnél is, mivel esetleges szerveroldali feldolgozásnál ez azonosítja az egyes elemeket.JS:
var helyett ajánlott let vagy const használata
Személyes preferencia, de szerintem nem mindegy, hogy JS-ből milyen módon kérdezed le a DOM elemeket. Pl. te class alapján teszed, én ezt akkor tenném, ha pl. a class-t akarom módosítani. Ebben az esetben inkábbdocument.querySelectorAll('input[type="checkbox"]')
-ot használnék (így pl. már eleve ki van szűrve minden input, ami nem checkbox).A for ciklus helyett megcsináltam array műveletekkel: fiddle
+1: érdemes jól formázottan tartani a kódot, sokat segít az olvashatóságon (a JSFiddle tudja automatikusan a jobb felül lévő Tidy gombbal).
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- Stellar Blade
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- Robot fűnyírók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 260 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AM 5 lapok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest