Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
ittakary #168109 üzenetére
Igen ismerem, néztem már teszt videókat az új modellekről. Én viszont kicsit szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy ténylegesen ki tud takarítani egy hagyományos porszívó szintjén, mert ami az előnye, az a hátránya is. Ez pedig a méret. Tök jó, hogy kompakt, mert befér az ágy alá, meg egyéb alacsony belmagasságú helyekre, viszont ez egy zéró végkimenetelű játék, mert valahonnan meg hiányzik a hagyományos méret, ez pedig a portartály. Baromi hamar megtelik. Nekem ez úgy kényelmes, hogy amíg én takarítok a naggyal, addig a kicsit meg beküldöm a kis helyekre.
Ami az újaknál nagyon tetszik, hogy automatán mennek a dokkolójukra ha úgy érzik, hogy kezd kevés lenni a nafta, na meg az, hogy be lehet határolni, hogy mely területeken takarítson ki, meg feltérképezi a lakást és amint megtalálta a megfelelő útvonalat, akkor mindig azt járja végig. Egy olyan ki butánál, mint az enyém, azt csak bekapcsolod, elindul a vakvilágba, aztán ha nekimegy valaminek, akkor fordul jobbra, aztán megint nekimegy valaminek, megint fordul jobbra és így tovább. Ami viszont jó benne, hogy van három programja, amit maga szabályoz, az egyik, amikor megy a semmibe, a másik a sarok program, akkor végig megy a fal mentén, a harmadik pedig amikor valahol sok port érzékel, akkor körkörösen kezd járni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Interactive Brokers társalgó
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux haladóknak
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G16 Új állapotú csúcskategóriás gamer laptop 1.5év garanciával!
- Gainward Ghost Geforce RTX 4070 Super GPU eladó
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy TAB S7+ 128 GB WiFi, gyári Samsung tok és billentyűzetes tok
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest