Hirdetés
-
GAMEPOD
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Ma kicsit szetneztem 2 nagyobb IT-s uzletben. Megnyomogadtam par dolgot. Tobbek kozt egy Macbook Pro-t, 2 iMac-et es egy Mac mini-t. Spacifikaciokat ismertem, szerintem e teren az atlagosnal jobban temaba vagyok a dolgokkal, de ugy voltam, mind droidon, hogy mindehez az eros HW kell...Hat nem. Utanna egy masik boltban egy Sony Vaio mar egyenesen gagyinak hatott..a rajta levo Win7-rol nem is beszelve
Allam ujra a foldon volt ezektol a gepektol. Az Apple-tol immaron masodszor (eloszor az i4 anyaghasznalata lepett meg, megannyi mas telefon utan is(Desire, 3GS, Omnia 7, HD7).
Aztan egy masik uzletben megnyomokadtam egy iPod nanot es egy iTouch 4G...ezekre is csak amultam. Eddig lattam meg oket es nyomogattam, de nem nagyon erdekeltek. Azok is nagyon minosegi cuccnak tuntek, az mar biztos. Azthiszem kezdek az alma fele kacsingatni
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Nagyrobogósok baráti topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest