Hirdetés
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Demót kapott az Atelier Yumia: The Alchemist of Memories & the Envisioned Land
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Classic / Xbox 360
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-Ben- #179239 üzenetére
Én is azért ha nem is premierkor, de megvettem az újakat. X előtt volt az első komolyabb kitérőm Note 8-ra, de onnan visszajöttem, mert az akku és a mono hangszóró nagy csalódás volt. Az X-et akkor vettem meg, amikor 265-ért meg tudtam már venni itt aprón. Xs kimaradt, lett Note 9, majd egy sima 11-es, de az 2 hónap után úgy felk*rt, hogy vettem inkább egy Note 10+-t (pár dolog nagyon kellett akkor, időzített sms küldés, és egyebek). Aztán onnan csak visszajöttem megint, sima i11-re, de az tudjuk miért (szemproblémák, bár kiderült végül, hogy rontani nem fog rajta, csak kellemetlen a szememnek a pwm-es OLED).
Mindegy is, én is úgy érzem, nyugszom lefelé, de ugye az alapvető emberi tulajdonságra hajt minden, hogy egyrészt, hamar megunja a dolgokat az ember, másrészt meg "neki a legjobb kell mindenből", stb.
iOS-el alapvetően elégedett vagyok, ha nem akarom úgy használni, mint egy mini számítógépet, mert abban a Note-jaim szanaszéjjel verték, ez tény. Cserébe itt nem kell foglalkozni, hogy bezárogassam az appokat, akku idővel, stb-vel.
A 14-et nagyon vártam, hogy kitehessek widgetet a home screen-re (fontos, hogy az aznapi meeting időpontok, illetve checklist "ott legyen a pofámban", hogy ne felejtsek el semmit), de csalódás lett, mivel nem interaktívak, mint a régiek. Itt nem tudok odabökni egy négyzetre a checklistámon, hogy kipipáljam, ami kész van, itt minden appba be kell lépni, ha státuszt/akármit változtatni akarok. Ilyenmódon nem is lesz sosem egy Spotify widget, vagy akármi, de a todo és egyéb listáknak sincs sok értelme, ha minden változtatáshoz/feladat kipipálásához be kell lépni az appba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózatokról alaposan
- Gmail
- Path of Exile 2
- Zárt ajtók mögött vitáznak a britek az Apple eszközök hátsó kapujáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Lenovo T495 14" AMD Ryzen 7 3700U 16GB 250GB SDD laptop notebook eladó
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Laptop Ultrabook -40% Ultra 7 155H 16GB/1TB 3K OLED 120Hz Intel Arc
- Lenovo Yoga Slim 7 Pro 16ACH6 R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX3050 16" Win10
- Eladó Ubiquiti Unifi USG-3P Gateway Router 2db!
- Eladó Ubiquiti Unifi Cloud Key (UC-CK) Gen1!
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700G 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest