Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Demót kapott az Atelier Yumia: The Alchemist of Memories & the Envisioned Land
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Classic / Xbox 360
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- EA Sports WRC '23
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-Ben- #179239 üzenetére
Én is azért ha nem is premierkor, de megvettem az újakat. X előtt volt az első komolyabb kitérőm Note 8-ra, de onnan visszajöttem, mert az akku és a mono hangszóró nagy csalódás volt. Az X-et akkor vettem meg, amikor 265-ért meg tudtam már venni itt aprón. Xs kimaradt, lett Note 9, majd egy sima 11-es, de az 2 hónap után úgy felk*rt, hogy vettem inkább egy Note 10+-t (pár dolog nagyon kellett akkor, időzített sms küldés, és egyebek). Aztán onnan csak visszajöttem megint, sima i11-re, de az tudjuk miért (szemproblémák, bár kiderült végül, hogy rontani nem fog rajta, csak kellemetlen a szememnek a pwm-es OLED).
Mindegy is, én is úgy érzem, nyugszom lefelé, de ugye az alapvető emberi tulajdonságra hajt minden, hogy egyrészt, hamar megunja a dolgokat az ember, másrészt meg "neki a legjobb kell mindenből", stb.
iOS-el alapvetően elégedett vagyok, ha nem akarom úgy használni, mint egy mini számítógépet, mert abban a Note-jaim szanaszéjjel verték, ez tény. Cserébe itt nem kell foglalkozni, hogy bezárogassam az appokat, akku idővel, stb-vel.
A 14-et nagyon vártam, hogy kitehessek widgetet a home screen-re (fontos, hogy az aznapi meeting időpontok, illetve checklist "ott legyen a pofámban", hogy ne felejtsek el semmit), de csalódás lett, mivel nem interaktívak, mint a régiek. Itt nem tudok odabökni egy négyzetre a checklistámon, hogy kipipáljam, ami kész van, itt minden appba be kell lépni, ha státuszt/akármit változtatni akarok. Ilyenmódon nem is lesz sosem egy Spotify widget, vagy akármi, de a todo és egyéb listáknak sincs sok értelme, ha minden változtatáshoz/feladat kipipálásához be kell lépni az appba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Politika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows Insider Program
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Honor 200 Lite 256GB - GYÁRI GARANCIA 2026 novemberig
- Lenovo T495 14" AMD Ryzen 7 3700U 16GB 250GB SDD laptop notebook eladó
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Laptop Ultrabook -40% Ultra 7 155H 16GB/1TB 3K OLED 120Hz Intel Arc
- Lenovo Yoga Slim 7 Pro 16ACH6 R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX3050 16" Win10
- Eladó Ubiquiti Unifi USG-3P Gateway Router 2db!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS ÚJ 7800X3D 200e / 9800X3D 235e / RTX 4070 280e / 4070 S 340e / 4070Ti S 420e / készletről
- Bezámítás! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest