Hirdetés
-
GAMEPOD
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ugyanígy vagyok vele én is (a 3G óta használok iPhone-t, de még "mac.com-os" AppleID-m van
), nem is értettem elsőre, hogy mi a gond, de ha megnézed, ott van bizony az ApplePay fizetési módként, nem tudom, mióta, és nem kizárt, hogy újabban az AppleID létrehozásánál valahogy belekever az ApplePay-be (vagy direkt azt állít be defaultként, ergo a megadott bankkártyaadatokat ApplePay-be veszi fel, és azt állítja be), mert nem az első fórumtárnál látom már ezt a gondot. Nem tudom, mi oka lenne valakinek az Apple Pay-t beállítani/használni fizetőeszközként az AppleID regisztrációjakor, amikor az Apple Pay is AppleID-hoz kötött, szóval így is, úgy is be kell adni a bankkártya adatait még az AppleID létrehozásánál...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy fog kinézni, mint egy iPhone 16
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fűnyíró topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Blue független mobiltelefon, dobozában, nagyon szép állapotban
- Apple Iphone 12 BLUE 128GB független mobiltelefon, dobozában, újszerű állapotban
- Xiaomi 13T Pro, újszerű, dobozzal, töltővel
- Xiaomi Redmi 8 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Xiaomi Mi 9 SE 64GB // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest