Hirdetés
-
GAMEPOD
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
B-L-A-C-K #135946 üzenetére
Én mostanában ilyen alkoholos szemüvegtörlővel szoktam tisztítani a kijelző ... szépen minden zsíros szennyeződést leszed róla
De ezt az üvegpolírozót szépen le kell róla törölni, akár alkoholos törlőkendővel és nem mard rajta semmi káros anyag, de sokkal selymesebb tapintású lesz
Ebbe meg nem olyan cucc van, mert se selymesebb nem lett, se portaszítóbb.
Szerintem 100Ft / flakon (Kína) vagyis egy nagy átb*szás az egész, a két srác aki ezzel foglakozik az Auchanban pedig unszimpatikusak (olyanok mint a parfümöt árulók) a múltkor már egy jó csajt is odatettek csak hogy vonzzák be az embereket ... aztán ott csapkodja a saját kamu iPhone telefonját az asztalhoz (nézd ez nem törik stb. dumával) biztos vagyok benne hogy az valami kamu szifon aminek nem törik a kijelzője, különben elég sokan elhiszik ami látnak !
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán Független
- Iphone 13 Pro Max 128gb 82%
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Független Fehér Titán
- Samsung Galaxy A12 64GB Blue független mobiltelefon, dobozában, nagyon szép állapotban
- Apple Iphone 12 BLUE 128GB független mobiltelefon, dobozában, újszerű állapotban
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest