Hirdetés
-
GAMEPOD
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
B-L-A-C-K #110862 üzenetére
Szakadok, te érzed magad kellemetlenül miattam, mert egy óriási blamádra rámutattam, amin azóta sem vagy képes túltenni magad
Biztos azért írja mindenki, hogy k*rvára nincs igazad, mert én vagyok a hülye
Az a baj jó öreg barátom, hogy 3-an leírtuk, hogy messze nincs igazad, én tényekkel is alátámasztottam, hogy miért nincs, majd te magad is beismerted a tények valóságtartalmát, ezek után pedig képes voltál ugyanezen tényeket felhasználni a tévedésed melletti érvként, miután világos volt, hogy tökéletesen ellentmondanak az állításodnak.
Túlragoztuk így is erősen a témát, fölöslegesen pazaroljuk a szakmaiban a helyet, nézz magadba és remélhetőleg idővel sikerül belátnod, hogy nem vagy tévedhetetlen, de erre inkább ne pazaroljunk több szót, mert rajtad kívül mindenki számára világos, hogy nincs igazad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest