Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
B-L-A-C-K #110862 üzenetére
Szakadok, te érzed magad kellemetlenül miattam, mert egy óriási blamádra rámutattam, amin azóta sem vagy képes túltenni magad
Biztos azért írja mindenki, hogy k*rvára nincs igazad, mert én vagyok a hülye
Az a baj jó öreg barátom, hogy 3-an leírtuk, hogy messze nincs igazad, én tényekkel is alátámasztottam, hogy miért nincs, majd te magad is beismerted a tények valóságtartalmát, ezek után pedig képes voltál ugyanezen tényeket felhasználni a tévedésed melletti érvként, miután világos volt, hogy tökéletesen ellentmondanak az állításodnak.
Túlragoztuk így is erősen a témát, fölöslegesen pazaroljuk a szakmaiban a helyet, nézz magadba és remélhetőleg idővel sikerül belátnod, hogy nem vagy tévedhetetlen, de erre inkább ne pazaroljunk több szót, mert rajtad kívül mindenki számára világos, hogy nincs igazad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest