Hirdetés
-
GAMEPOD
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
válasz
TheBikerider #196367 üzenetére
Az a fura, hogy olyan is panaszkodik, aki X-ről váltott...
Egy-egy kis lagot én is el tudnék viselni. A gond inkább az, hogy hol smooth a teljes görgetés (ahogy ujjamat végighúzom), hol pedig végig szaggat, amíg el nem engedem. Egyik pillanatról a másikra, minden ok nélkül. Mintha a touchscreennel lenne gond, pedig ilyen random módon nem valószínű.
Azt még tesztelem, hogy nem az “ujjaimmal” van-e gond, mert néha nem csúsznak eléggé, izzadnak. 8-ról is azért váltottam pl., mert a Touch ID nem működött túl jól emiatt. De hogy laggot nem okozott annál, az fix...
Én sem azt mondom, hogy az Xr általánosan jobb. De ilyen téren lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán Független
- Iphone 13 Pro Max 128gb 82%
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Független Fehér Titán
- Samsung Galaxy A12 64GB Blue független mobiltelefon, dobozában, nagyon szép állapotban
- Apple Iphone 12 BLUE 128GB független mobiltelefon, dobozában, újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest