Hirdetés
-
GAMEPOD
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacics25
aktív tag
Sziasztok!
Az IOS wordpress alkalmazással vannak igen komoly godjaim.
Nemrégiben tértem át androidról, valójában még párhuzamosan használom mindkettőt.
Vettem egy 6S plus készüléket, telepítettem rá a wordpress-t. Itthon üzemeltetett serveren fut a honlapom. Igen boldogan tapasztaltam, hogy bizony kifinomultabb, jobban használható az alkalmazás mint androidon. Csekély 1 hét után történt valami, és használhatalan lett az alkalmazás.
Nem jeleníti meg a médiatárban lévő képeket, sötét szürke ikonok vannak csak.
Nem lehet kategóriát hozzáadni.
Rendszeresen összeomlik és bezár az alkalmazás.
Androidon továbbra is minden működik!Ha valaki használja ezt a (hadd nem minősítsem milyen) alkalmazást) és tud nekem segíteni, kérem tegye meg!
Többször újra telepítettem, az egész telefont alapra állítottam, állítottam vissza mentésből, újként, nem segít
A legújabb 11.2.1 rendszer fut rajta. Jegyzem meg nem függ össze a frissítés időpontjával az alkalmazás használhatatlanná válása.
Kiegészítésként: A wordpress szerverein futó honlapok rendesen megjelennek, azok jól működnek!Köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest