Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
boost
addikt
válasz univerzita #792 üzenetére
Én voltam Apple Storeban megtapogatni őket, de végülis mind a kettő praktikus volt. Kicsi mellett az szól, ohgy kicsi, hátránya, hogy néha kicsi lenne. Nagy mellett meg, hogy nagy, de hátránya, hogy nagy.
Én mondjuk a kis Androidos tabletünket ( nexus1, szóval elég jó) otthon sose használom. Tehát nem ülök le a kanapére netet olvasgatni, mert ezzel foglalkozom egész nap, mindig van rá egy fél órám, hogy gép előtt kiolvassam az internetet. Inkább a gyerek püfföli, meg a párom főz belőle, mert azt tudja tapogatni "szaftos" kézzel is, ellentétben a laptoppal, vagy a receptkönyvvel. Repcsin meg tök praktikus, hogy elfér az ülés és köztem könnyedén. Múltkor egy steardess meg is kérdezte, hogy ez is tablet? Merthogy ilyen praktikusat még nem látott. Viszont pár játékon, és egy viszgafelkészítő progin kívül másra nem nagyon használom, mert nem szimpatikus az Android rendszer. Egy nagyobb ipad a receptolvasásra is praktikusabb lenne. .... Valaki hasonló élethelyzetben?
-
univerzita
addikt
Erre nagyon nehéz a válas. Mégpedig azért mert mindenkinek mások a követelményei.Pl.számodra menyire fontos a mobilitás ( naponta fogod hordani magaddal) vagy oldalak és újságok olvasása stb. Én decemberben ugyanijen döntés elöt voltam. Én minit szerettem volna vásárolni. Barátom vett és kolcson adta rovid idöre. Nagyon tetszet csak oldalak olvasásnál dakran kellet nagyítani. Ez egy kicsit bossantó volt számomra. Másnap egy üzletbe kaptak Air és kézbevettem. Attol a pillanattol már senki nemtudott volna lebeszélni róla. Úgyhogy a te helyedbe ha nem a ár a fö szempont bemennék ojan üzletbe ahol midakettöt ki tudod próbálni.De a szempontokat amik neked fontosak csak te tudod megitélni.Tudom most asztgondolod ,, Haver nemnagyon segíttettél a dontésben." De bistosan majd mások is írnak hogy miszerin döntöttek.
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
Tényleg, melyik jobb, a mini, vagy a nagy iPad? Van 7"os nexus 1 tabletem, illetve itt a családban, háát, nem az az utlimate eszköz. De tudtommal mini nagyobb, mint 7".
-
DopeBob
addikt
-
boost
addikt
Sziasztok,
szerintetek megér 250€-t egy iPad 3 Wifi 64GB? 400€-ért új 16GBos Airt kapni.Szóval?
-
renji00
aktív tag
Üdv, születésnapomra kaptam 1 retina ipad minit , gyors mint az álom de az Asus routerünkre nem akar rácsatlakozni . Jelszó beírás után behoz 1 sárga háromszöget felkiáltójellel meg két sávot amivel semmit nem tudok kezdeni. Valami ötlet?
-
-
HardRic
addikt
Nézegetem megint az iPad minit, az előző generációsat szeptemberben adtam el, és kezdenek komolyan hiányozni a játékok
Szerintetek lehet bármi gond abból ha egy tucatGSM boltból veszem? Mert ugye a gari világgari, és aktiválástól érvényes, nem papíralapú. Egész jó árakat lehet találni ilyen összevissza helyeken.
-
llaszlo
veterán
Mik lennének az érvek és ellenérvek iPad 4-en iOS6-ról 7-re frissítésnél?
Megéri feltenni? -
veterán
válasz univerzita #779 üzenetére
Tudom, Tőled ismerem én is a Documentset, csak egyszerűen nem volt még szükségem rá.
-
veterán
válasz univerzita #776 üzenetére
Köszönöm, ha nem lennék ilyen sóher, még ki is próbálnám Az iFiles esetén már megremegett a kezem 0,89 €-nál, de igzából az ingyenes documents by Readllet sem használom, se a Dolphin browsert , mindenből csak a gyári alapot.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Igen, és ezt most onnan írom. Beillesztés teszt:
TO MAINTAIN YOUR CURRENT WEIGHT:
To maintain your body weight eat 2,875 calories.You have decided to eat 50 grams of carbohydrate a day. This is 7.0% of your total caloric intake.
Required Protein Intake: 90 grams of high quality protein.
This would be supplied by: 15.0 ounces or 420 grams of a high quality protein food like meat, fish, eggs, or cheese, which typically contain 6 grams of protein.
These recommendations are based on the fact that you are eating a ketogenic diet with an intake of 50 grams of carbohydrate a day.
Maximum Fat Intake: 257 grams.
For every 1 gram of protein you eat over 90 grams of protein, reduce your fat intake by .5 grams to stay within calorie limits.
A legjobb aláírás a héten
-
-
randras
veterán
Kösz a válaszokat, tényleg frissült hetedikén, azt mondják sok bug fix volt, megnézem majd.
-
randras
veterán
válasz univerzita #764 üzenetére
Én is megvettem, mikor megjelent. Pocket-ba mentésnél crash-el, ez volt az első, amit kipróbáltam vele... mondanom sem kell azóta sem nyitottam meg.
-
univerzita
addikt
Tisztelt fórumtársak. Nagy érdeklödésel olvastam a felvettet problémát a böngésökröl. Elhiszem hogy ez menire bossantó. De természetesen erre is van megoldás. Pl. sokan as hiszik hogy a iPad nem tud Flash videókat lejátsani. A Puffin böngésövel ez lehetséges. És ami a oldalak újratöltését illeti ez valoban a zöménél így van ahogy írtátok( nálam nem ekkora mértékben). Körül néztem a stórban és ma vettem egy böngésöt(1,80€). A neve iCabMobile. Betöltöttem 7 oldalt. Meg se kotyant neki és mindegyiknél ott nílik ahol abbahagytam. Super jok a konfigurácios lehetöségek,download manager,oldalak lementése akár pdf-ben. Még sorolhatnám , de olvassatok utána. Aki Safarit hasnált ( ami számomra nem ross) le fogja cserélni erre. De mielött lerohannátok a stórt olvassatok utána mivel nem free. Ez egy jó alternatíva.
-
erdoke
titán
Én évek óta Mercury-t használok, aminek egyébként azonos a motorja a gyári böngészővel. Eleinte kétkedve fogadtam a Safarival kapcsolatos problémákat, aztán megnyugodtam, hogy az új OS verzióban javították. Ha mégsem, akkor el kell felejteni.
Egyébként én PC-n se tartok nyitva 10-12 fület a böngészőben, mert nem látom semmi értelmét. Sőt, könyvjelzőket se használok már. Néhány másodperc alatt bármit megtalálom a neten, majd pár pillanat, és a legdurvább oldal is betöltődik újra, a böngészési történetben pedig ott van minden.Nekem pontosan a mókolásból, testreszabásból, állítgatásból lett pár éve elegem. Működjön, és kész.
-
veterán
Meg lehet azért szokni itt is sokan Android mellett használjuk és tudjuk miről beszélsz. A rutinosabbak szokták ajánlani az nPlayert (és a VLC-t) filmekhez, illetve Documents 5 by Readdle alkalmazást fájlkezeléshez. Én telepítettem őket, de nem használom, mégis egész jól megvagyok. iPhone-t azért még nem vennék - több okból sem.
-
DopeBob
addikt
Nekem 1-2 oldalnál is újratölt, ha böngészőből átlépek másik appba majd vissza. Ami külön idegesítő, hogy forumnál pl nem jegyszi meg a pozíciót.
Lassan egy hónapja van meg a mini retina, de hatalmas csalódás nekem ez az egész ios ökoszisztéma. Maga a cucc gyönyörű, a kijelző felbontása is jó ( a színei már annyira nem ) de az ios kiborít. Gyűlölöm a korlátai miatt, nekem ennél több szabadság kell. Nehogy már egy filmet ne másolhassak rá, vagy ma mégis akkor is csak egy app lássa... Remélem nem csak pletyka a Nexus 8, és a Hearthstone is jön Androidra
MZ/X
-
TXT
őstag
Igazad van az elso es az uj mini ram merete kapcsan!
Viszont normal iPad-eknel is vannak hasonlo jelensegek? Esetleg van tobb ram-mal szerelt iPad-ek?
Azert en azt megsem tartom normalisnak, hogy semmi mas alkalmazas nem fut a hatterben (vagy csak egy) es 10+ oldal egyidejuleg meg van nyitva es ettol elfogyna az 1GB RAM es osszeomlik a rendszer? Ettol joval, de joval tobbre talaltak ki es fejlesztettek ki ezeket az eszkozoket Apple-nel, nekem legalabbis ez a velemenyem. (Meg ha ebben esetleg nem is ertunk egyet)[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Hogyhogy mit számít? A régi miniben 512 MB RAM van, az újban 1024, miközben a rendszer szinte ugyanannyit foglal. Ha szerinted nem számít, hogy mennyiből gazdálkodhat a böngésző, akkor valamit még mindig nagyon nem értesz.
Továbbra is azt mondom, hogy ha egyszerre sok, memória-intenzív oldalt akarsz a nyitva tartani, akkor az nem fog menni. Nem csak nálad, másnál sem. Laptopon 8 GB RAM-mal nyilván több dolgot lehet egyszerre csinálni, viszont a tablet nem is arra való.
Viszont ha 2-3 oldal megnyitása mellett is újratölt, az nem normális.A legjobb aláírás a héten
-
TXT
őstag
-
TXT
őstag
Mini es Mini Retina, mindketto 7.1 iOS-szel, de miben szamit ez? Szerintem mindenki frissiti az iOS-t azonnal, amikor jon az ujabb. Egyebkent ugyanezt csinalta ez a verzio elott is.
Azt sem ertem, miert dob ki barmelyik bongeszobol (most mar ebbol is), vagy alkalmazasbol idonkent a kezdokepernyore, mintha osszeomlott volna. Neztem a diagnosztikanal es ott van minden:
"ExcResource...", "LatestCrash...", "LowMemory...", "MobileSafari...", "ody....", TCCService..."
Ez csak nalam van igy, vagy masnal is es ez teljesen normalis "anomalia"? Elegge zavaro.[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Milyen iPad és milyen OS verzió? Valószínűleg az általad látogatott oldalakkal is gond van, mert nálam nem lép ki a Mercury.
Ha teljesen más motort akarsz, mint a Safari, akkor a Puffint javaslom. Mivel ott a betöltés és renderelés online történik, gyors nettel még fürgébb is, mint a többi.[ Szerkesztve ]
-
TXT
őstag
-
TXT
őstag
Elnezest kerek, hogy nem gondoltam vegig es nem irtam le, hany lap volt megnyitva epp es hany lapon pontosan hany kep, illetve szoveges resz volt talalhato! Mea culpa mea maxima culpa!
Elkepzelhetonek tartod, hogy nem is gondoltam ra, hogy ez szamit?
Eddig semmilyen mas Apple eszkozon nem tapasztaltam ezt vagy ehhez hasonlot, innen a kerdes jogossaga.[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Sejtelmes, pontatlan kérdésre csak annak megfelelő választ lehet adni... Még egyszer: attól függ, hány és mekkora méretű weblapot kellene tartania a memóriában. Ha mindössze két szöveges oldalról van szó, akkor nyilván nem normális, viszont ha 5 darab, képekkel és más tartalommal telezsúfoltról, akkor simán az lehet.
-
TXT
őstag
A Safari-nal normalis, hogy tobb lap kozotti valtogatasnal mindig ujbol tolti be az oldalt, amikor visszalepek egyik laprol a masikra? Ki lehet ezt vhogy iktatni?
-
-
Alex91
félisten
válasz Chereiose #737 üzenetére
Meg mindig egy jo cucc, tehat hasznalat szempontjabol termeszetesen bevallalhato. De abban mar nem vagyok biztos, hogy 120k-ert megeri-e? (En 64 GB-osat vettem karacsony elott akcio kereten belul APR-bol 125k-ert, imho ez ennyiert megerte...)
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Szerintetek érdemes még Ipad 4-et venni?(retina kijelzőset) IOS 7 nem laggol rajta? ( hiszen csak A6-os chip van benne) -
veterán
Közbe észrevettem hogyha egy adott oldalra megyek, amin megjelennek a fekete vonalak, majd utána más oldalra, akkor ott is megmaradnak.
Ezen az adott oldalon Flash videók vannak. Szóval lehet ez áll a dolog hátterében. Más böngészőben nincs, de ott meg sem jelennek a videók ezen az oldalon.
Ha erre az oldalra nem megyek rá, akkor a vonalak sem jelennek meg. Szóval akkor a flash okozhatott ilyet.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
erdoke
titán
válasz Arthuro_Adam #725 üzenetére
Nincs, hacsak egy extra töltőfej-átalakító vásárlása nem jön még hozzá az olcsóbbikhoz.
-
Arthuro_Adam
őstag
Van bármi különbség abban (garancia, meg ilyesmi), hogy egy iPad Airt megveszek vmelyik APR-ben 180-ért, vagy mondjuk a 220 voltban 160-ért?
Köszi.
-
veterán
-
veterán
Sziasztok
Találkozott már valaki Safarin belül egy olyan jelenséggel hogy, egy fekete vonal jelent meg, majdnem a képernyő teljes szélességében? Teljesen változó hogy mikor hol jelenik meg, de párszor találkoztam csak vele eddig. iPad 4 16GB wifiről lenne szó.
Illetve 1-2 weboldal van csak amin megjelenik. Lehet hogy a weboldal miatt van?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
erdoke
titán
-
DopeBob
addikt
válasz Mela Kehes #716 üzenetére
Toktól függ. Szerintem aminek keményebb anyagból van a széle, és rá kell húzni a minire, az nem jó, mert nem elég magas hozzá, nem tartana rendesen.
MZ/X
-
DopeBob
addikt
-
Eagl3
veterán
válasz Mela Kehes #711 üzenetére
Nem mindegyik kemény tok jó a retinás minihez.
-
Mela Kehes
addikt
A régi és az új iPad Mini fizikai méretei megegyeznek? Fólia és tok miatt érdekel.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
llaszlo
veterán
Szerintem tedd fel mind a hármat. Legfeljebb letörlöd. Ezt az Appshoppert még nem ismerem, de azt tapasztaltam, hogy még az AppZapp Pro és az AppZapp sem 100%-ig azonos tartalmat mutatott. Igaz csak kisebb eltérést tapasztaltam ami lehet az én figyelmetlenségem is. Viszont az AppGoneFree szinte teljesen eltérő tartalmat mutat.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Én a "web to PDF" appot használom erre, ingyenesen töltöttem le, de lehet, hogy akkor épp akció volt rá.
Ettől függetlenül javaslom, hogy töltsd le az "Appsgonefree" és/vagy az "AppZapp Pro" alkalmazásokat, ezek naponta mutatják az épp ingyenessé, vagy akciossá váló alkalmazásokat.
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
Lenne egy kérdésem hozzátok, hátha valaki tud hasznos infót.
Vettem ebayen egy stylus pen-t, és hát kb 2 hét után tönkre is ment, se az ipaden nem tudom használni, se az iphoneomon. Olyan kérdésem lenne, hogy valaki nem tud nekem olyan stylus-t mondani ami jó minőségű, könnyű vele írni és nem használodik egy egy hét alatt?? nagyon szépen köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple iPad 9 gen. 10.2 2021 Wi/fi 64 GB Space Grey üvegfóliával és tokkal
- Alcor Zest Q880S Táblagép
- Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) (4+64GB, 4G LTE, vadonatúj, garancia: 2025.09.14-ig)
- Ipad mini 4 16gb tablet gold 95% akku állapot
- Oukitel OT8 6+24gb ram / 256GB Ips 11" Ips 2K felbontás dual sim 4db hangszóró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest