Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz Sweet Lou 6 #2599 üzenetére
Köszi, működik a TPL. Én ezt importáltam hirtelenjében.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
törölt tag
válasz t72killer #2601 üzenetére
Szóval kerestem egy külföldi oldalt ahol vannak reklámok - magyar oldalon nem szeretném bemutatni a dolgot. Szóval nem tudok szlovákul egy kukkot sem
Google Chrome, Privát mód, Adblock ki
Első körben, mivel Internet Explorer 9.0 alatt a Microsoft oldalán található TPL listák nálam eleve telepítve vannak, a kívánt hatás szemléltetésének érdekében arra volt szükség, hogy mindenféle szűrés nélkül lássuk mennyi reklám jelenik meg az adott oldalon. Letilthattam volna a TPL-eket az IE -ben, de ehelyett inkább elindítottam a Google Chrome-ot privát módban, és adblock nélkül. A kép magáért beszél.
Az oldal megjelenése Internet Explorer 9.0 böngészőben a Microsoft oldalán elérhető TPL listák aktívak
Quero AdBlock IE TPL telepítése
MS TPL-ek, és Quero AdBlock IE TPL együtt
Beizzítva. Lényegében az MS-esek is kiszedték amit lehetett , túl sok eltérés a két utolsó kép között nincs.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz #41133696 #2603 üzenetére
Igen, énis úgy próbáltam ki . A kalóz-öbölben megnéztem a bikinis néniket (szűrés kikapcs) és azt, h hogy néz ki nélkülük az oldal (szűrés bekapcs) Jó lesz ez az IE10, egyre kevesebb motivációt érzek az operára visszamenni, főleg, h az aktuális verziójukkal gondok vannak.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
veterán
Sziasztok!
FF-ből IE9-be hogy lehet importálni a jelszavakat, stb-ket?
Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Rage47
veterán
IE 10-re vannak kiegek?
Firefoxom van, és érdekelne, hogy van-e IE-re FireGestures, Awesome Screenshot és Thumbnail Zoom Plus-hoz hasonló kiegészítő. -
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy IE 10-ben a gmail betölt, viszont a chat funkciója nem szuperál...betölt, viszont amikor beszélni szeretnék valakivel, akkor nem nyílik meg a chat ablak... gugliztam már egy sort, illetve mókoltam a beállításokon, de nem vezetett sikerre, remélem itt megoldást találok rá
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
laca000
őstag
A böngészőm nem hajlandó megjeleníteni egyes weblapokat, nem találj a keresett oldalt, avagy nem lép tovább egy adott oldalon, nem tudom megnézni annak tartalmát, a böngésző csak gondolkodik, tölt..
Ennek mi lehet az oka?
Fellépek valahova, az adott oldalnak van egy keresője, keresek egy terméket, tartalmat, de nem jeleníti meg a böngésző a következő oldalt, a listát, ez mitől lehet?
Nagyon idegesítő..
Kérem segítsetek, köszönöm!
Win7 64bit alatt használom az explorert..
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz Sweet Lou 6 #2611 üzenetére
64 bites-et, nem segített, az explorer nem jeleníti meg a kívánt weblapot, pl. vatera..
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz Sweet Lou 6 #2613 üzenetére
Megpróbálom, de kizártnak tartom, hogy ettől "meggyógyuljon" a böngészési problémám..
Látatlanban mondom, nem is fog.
Semmi gondom nem volt a 64bites explorerrel, más böngészővel sem, más lesz itt a hiba, mert sem a Firefox, sem az Opera, stb, nem működik rendesen.
Bizonyos oldalak, egész egyszerűen nem nyílnak meg, ennek pedig nincs köze a 32 vagy 64 bithez.
Mittomén, pl. bejön a vatera, de keresni már nem tudok, csak gondolkodik, aztán máskor, fellépek valahova, letölteném a kiválasztott dolgot, szintén gondolkodik, aztán kiírja, hogy nem megjeleníthető az oldal, kapcsolódási probléma..
-
laca000
őstag
válasz Sweet Lou 6 #2615 üzenetére
Eddig én is eljutottam, csak azt nem tudom, konkrétan mi a probléma..
-
törölt tag
Sziasztok,
Melóhelyen tiltva van a flash. Sajnos a kis ablakban rányomtunk, hogy mindig megbízzon az Adobe termékeiben, ezért ha olyan oldalt nyitunk meg, ahol van flash, akkor elkezdené telepíteni, de ugye ez nem megy, mert tiltva van.
Az internet options-ban nem tudom a custom beállításokat megnézni, így letiltani sem tudom ezt a beállítást. A special fülön sem látok érdemleges dolgot...
Egyéb ötletek? -
Palafi
aktív tag
válasz #54715584 #2618 üzenetére
Szia!
Szerintem ha a "biztonság"fülön bekapcsolod az "ActiveX-szűrés" opciót, akkor nem indul el a telepítés se. Nálam ugyan telepítve van, de a szűrés is be van kapcsolva. Ezért az adott oldalak úgy érzékelik, mintha nem lenne telepítve. Ennek megfelelően szerintem a szűrő nem engedi a telepítés indítását sem.
A dzsungelben minden ehető. Te is.
-
törölt tag
-
törölt tag
Bezzeg ide elfelejtettem be posztolni
http://itcafe.hu/tema/windows_7_olvasd_el_az_elso_hsz-t_warez_tilos/hsz_18863-18863.html
-
Pano
addikt
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni egy már lassan éves probléma megoldásában, amire sehol nem találom a választ.
Nagyon szeretném az IE9-et használni, de egy bosszantó probléma ezt egyszerűen nem engedi: A youtube egyszerően akadozik, ha mondjuk mozgatom az egeret a honlapon, vagy scrollozni szeretnék.
Eleinte azt gondoltam, hogy az elavult VGA lesz a probléma, de azóta az is cserélve lett (konfig aláírásomban látható) de semmi.
Csináltam narrációval egy videót, hogy szemléltessem a problémát, úgy könnyebb elmagyarázni:Én már tényleg minden lehetséges dolgot megcsináltam, de semmi.
Valaki tud segíteni?[ Szerkesztve ]
-
Palafi
aktív tag
Nálam semmi ilyen probléma nem jelentkezik, próbáltam több nagyobb felbontású videóval is.
Szintén ATI, AMD kártyám van, és mindenféle szűrés be is van kapcsolva. IE egyéb kiegészítőivel nem lehet gond? A "biztonság / ActiveX-szűrés"-t kapcsold be, és úgy nézz videót. Akkor csak a flash nélküliek fognak menni. Ha így nem akad, akkor már nagyobb esélye van a flash problémának. Ha így is akadna, akkor más gond lesz szerintem.A dzsungelben minden ehető. Te is.
-
Pano
addikt
Sajna úgy is akad. Szóval nem értem, tényleg. Már szinte minden hardver ki lett cserélve, de mióta megjelent a 9-es ez a jelenség fennáll.
Szoftver ütközést se igen tudok elképzelni, mert tényleg alig van feltelepítve valami. Antivirus úgy szintén nincs még fenn, tűzfal sem.
Teljesen érthetetlen, mert van akinél csinálja és egyszerűen nem lehet megszüntetni, van akinél pedig egyáltalán nem.Ennyi az összes bővítmény:
[ Szerkesztve ]
-
Sweet Lou 6
addikt
Ez a hiba nálam is jelen volt, pedig Intel vga-a van. Nem tudtam megoldani, váltottam Windows 8-ra és azon belül IE10-re, és ott teljesen jól megy a youtube. Három lehetőséget tudok javasolni:
1. Ha Windows 8-ra váltasz, akkor IE10-el megszűnik ez a hiba.
2. Ha Windows 7-nél szeretnél maradni, akkor október végén-november elején arra is kijön az IE10, ami javítja a dolgot.
3. Addig is megpróbálhatnád, hogy az újabb (még nem végleges, de lehet optimalizáltabb) youtube oldalt használod, azzal lehet kevésbé akad.Itt a leírás, hogy hogyan tudod megtenni: [link]sweetlou6.wordpress.com
-
Pano
addikt
válasz Sweet Lou 6 #2631 üzenetére
Köszönöm.
Windows 8-ra még azonnal semmiképp nem akarok váltani, meg fogom várni amíg a külső szoftverfejlesztők megfelelően alkalmazkodnak hozzá, addig semmiképpen. Majd talán jövő év közepén. Így megvárom akkor a 10-est. Azt nem tudtam, hogy 7-esre is kiadják[ Szerkesztve ]
-
Palafi
aktív tag
-
rszp
aktív tag
Sziastok!
Elég furcsa dologba futottam bele. W7 SP1 x64 és IE8. A szükséges frissítések telepítve.
Az IE8 letöltések CRC hibásak. FireFox és OrbitDownloader rendben leszedi amit kell.
Eddig csak HTTP forgalmat próbáltam de ez mindig rossz. Az oldalak jól jönnek be, hiba nem látszik. A gép nemrég lett telepítve, nincs teleszemetelve. Ez a gép 32biten hibátlanul működik.Valami ötlet?
Köszi. -
rszp
aktív tag
válasz Sweet Lou 6 #2635 üzenetére
Saját gép.
XP-t is használok amire csak IE8 van és nem keverném.A 32 és 64bites IE8 is hibázik úgayanúgy.
[ Szerkesztve ]
-
Weaver
senior tag
kedvencek között az előzmények tárolását ki lehet kapcsolni valahogy? IE9
-
Weaver
senior tag
válasz Sweet Lou 6 #2641 üzenetére
hova? miként?
-
Weaver
senior tag
válasz Sweet Lou 6 #2641 üzenetére
sikerült, köszönöm!
-
Donvit078
tag
-
Adott a 9-es IE. Beállítanám, hogy a kereső magyar nyelvü legyen, magyar oldalakon keressen, de a WEB-es felület beállításait nem jegyzi meg, a keresés testreszbását sem engedi kijavítani:
Hol, hogyan, mivel tudnám testreszabni? Vmi ilyesmire:
http://www.bing.com/search?q="eztkeresem"&qs=n&form=QBRE&filt=custom&pq="eztkeresem"&sc=8-5&sp=-1&sk=Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
törölt tag
Azt csak akkor jegyzi meg, ha bejelentkezve maradsz a Microsoft (Live) fiókodba. Ha olyan nincs akkor csak az első süti, vagy gyorsítótár ürítésig emlékszik rá.
Magát a címet meg egy registry érték átírásával tudod módosítani.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes\
Mivel két kereső szolgáltatód van, az egyik mappába lesz, megismered. -
Köszi a válaszokat! Úgy tűnik, hogy a live fiókos megoldás működik.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest