Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
Speeedfire #5695 üzenetére
Látom nagyjából ugyanilyen cuccom lesz mint neked. Mit sikerül belőle kihozni ami stabil? Láttam feljebb hogy a 3.6Ghz nem stabil.
-
DarkByte
addikt
Nos megrendeltem én is a cuccost. Kíváncsi leszek, HyperTX2 lesz hozzá. RAM -oknak sima Kingmax 800Mhz -esek lesznek 4GB -nyi, videókarinak pedig egy 4770
Ami kíváncsivá tett, a lap oldalán az van írva hogy az F5b BIOS ismeri csak a procit ami beta állapotú tavaj október óta. Ez lenne a legfrissebb BIOS?
Mert akkor gondolom először valakinél frissítenem kell a lapot hogy tudjam használni a processzorral (gondolom beta BIOS -t nem tesznek gyártásba).
Valaki tudna nekem linkelni egy talpalót hogy megértsem egy kicsit ezt a tuning -osdit? Főleg arra lennék kíváncsi hogy a memória órajelre mi van hatással, pl. itt nézem hogy a 3,6Ghz -et valaki 12x300 -al éri el. Ilyenkor a RAM -ok milyen órajellel mennek?
A másik ilyen valszeg nagyon kezdő kérdés. A proci élettartamára leginkább ha jól tudom a feszültség emelés van káros hatással, az órajel emelés inkább csak hőmérséklet növekedéssel és instabilitással jár. Vagy hogy is van ez?
Én leginkább stabil állapotban szeretném használni, nem a végsőkig kipréselve belőle mindent.
-
DarkByte
addikt
válasz
-=Lord Tom=- #5634 üzenetére
Értem, ez jó hír.
Valószínűleg buta kérdés de proci tuninghoz kell tuning RAM is mindenképpen, vagy azokat hagyhatom alap órajelen és akkor jó mondjuk egy sima Kingston?
-
DarkByte
addikt
Sziasztok!
Mostanság tervezem lecserélni az öreg gépemet és egy E5200 -as procit néztem ki. Kérdésem az lenne hogy milyen lapot ajánlotok alá ami nem drága? Én a Gigabyte EP31-DS3L -t néztem ki, mivel az igényeimnek teljesen megfelel. A kérdés hogy mennyire lehet ebben a lapban ezt a procit húzni. Úgy látom hogy a legtöbb ilyen proci egy kicsit jobb hűtéssel vígan elmegy 3,6Ghz körül. (Tuning -hoz nem annyira értek szóval majd abban is kellene egy kis segítség) Igazából nem szeretnék már drága LGA775 -ös lapot venni (legalább is ne legyen 2x -ese a procinak árban) mert valószínűleg ez után Core i7/i5 váltás lesz majd ha normalizálódnak kicsit az árak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Óra topik
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gurulunk, WAZE?!
- Házimozi belépő szinten
- Asztrofotózás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest