Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
TeeBee73 #2641 üzenetére
Persze,hogy jó!Engem is feldob.
Csak az út nem mind1,hogy ki,hogy jut el.Felelőtlen kapkodás,vagy oda is figyel.(látom Te a politikára is!!!Helyes!)
(#2642) Tuja1: Először is,bocs,lehet nem voltam érthető.Nem,szó sincs róla,hogy megbántottatok volna!!!Csak azt próbáltam(vszínüleg szarul)megfogalmazni,hogy nem mind1 mikét éri el valaki.
Lehet,hogy kötepes procid van,de ha érdekel,szereted és félted a gépedet,meg akarod majd ismerni,s tudni a határait.Ezért veszed a fáradságot s teszteled(közben meg szórakoztat is)S végül csak összehozol valami.-Ez a jó.Konkrétan arra értettem,hogy sajna sokan be-beugranak,kérnek valami tippet,nyomják a fesz 1,5v-ig,s nyíg a gép.Ez sokkal veszélyesebb,mint valamivel tisztába lenni,s akár 1,6v-ot is adni.Engem is szidtak,h tőlem se vennének agyonfeszelt procit,leamortizálom s eladom ha már jó szar.Én erre értettem.Ha ésszel,fokozatosan emeled,tudod mit csinálsz,folyamatosan ellenőrzöd-figyeled,akár az abszurd 1,7v-se gáz 1-1 teszt erejéig.
Bocs ha félreérthető voltam! -
NFree
addikt
válasz
TeeBee73 #2456 üzenetére
Bios 1.36 volt 3.8-on ladline kikapcs, viszont a kisérlet az 1.58v volt loadline on, mert nem volt kedvem átjumperelni a lapot , hogy ne droppoljon, kellet a feszkó
A másik meg nem biztos hogy egy újj proci jobb lessz, sokan nagyon szenvednek 3.6ért ez meg lazán ment 3,8 at de hát így jár az aki telhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The First Berserker: Khazan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 13500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD A8 7680 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest