Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@ni88
addikt
Vedd meg a procit nyugodtan , megéri
én e2160rl váltottam és 3666mhzen járatomamúgy meg, ha lenne annyi IQ-d hogy rágyere, hogy aki 18ezer ftos procit vesz, az nem éppen pénzes, mert akinek van, az megveszi a 8400at meg a q9550-et. Sztem. Szval ha célozgatni akarsz akkor menj át oda. Meg ha úgy is lenne hogy 20000ezressel takarózok akkor se lenne semmi. Én 13éves koromtól minden nyarat végigdolgoztam. Sőt én is elmentem hétvégén dolgozni, gondolom te is... meg gondolom mint sokan mások. Most meg ösztöndíjamból veszem a dolgokat meg nyári meló, de végülis az ösztöndíjért is meg kell dolgozni rendesen, nem fizet olyan jól mint ha elmennék helyette hétvégén dolgozni. Szval nem kell ide a lealacsonyító szöveg felénk, hogy te milyen kemény gyerek vagy hogy nem anyádéktól lejmolod a pénzt. Meg ha belegondolnál, ez csúnyán mondva alsókategóriás proci, ami igencsak a munkásosztálynak való. Szval mielőtt ítélkezel mások felett gondolkozz. De ha átmész pl az e8400as topikba, ott se mindenkit anyuci tejel, hanem legtöbbnek rendes munkája van, így hát telik rá. Részemről ennyi, hátha sikerült megvilágosítani a fejed. És igen, direkt írtam olyan hangvételbe, amilyenbe te írtad, hátha feltűnik
-
Killerlaca
senior tag
szia
nem tudom mire vagy kiváncsi?
Egy átlag e5200 as proci megy annyit mint egy 2x annyiba kerülő. Ennél nagyobb érvünk nincsen.
Nekem pl alap fesszel 3.2Ghz valakinek 3.3Ghz. Kis fesz emeléssel szerintem majdnem mindegyik megy 3.3-3.5Ghz e fölötte azért mázli kell milyet fogsz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest