Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz darál0w #32798 üzenetére
Retro.
Tömény, infós szemmel:
0,1 l – Demo
0,25 l – Trial version
0,5 l – Personal edition
0,7 l – Professional edition
1,0 l – Network edition
1,75 l – Enterprise edition
3 l – Small business edition
5 l – Corporate editionEgyéb italok:
Házi pálinka – Home edition
Sörhöz feles – Service pack
Reggeli feles – Recovery tool
Sör – Patch
Coca-Cola, Fanta, 7-up… – Trojan virusesVéleményem szubjektív...
-
darál0w
Jómunkásember
Hé Pinokkió, hol a lábad?
- Na b***meg, már megint rossz fát tettem a tűzre...Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz dízelracer #32782 üzenetére
Jah tudom, erről hallottam már mástól is.
Beszóltam már moderátor topic-ba, mert Őkelme már kicsit túlzásba esett...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Gorneck
legenda
-
Gyuri27
félisten
válasz dízelracer #32782 üzenetére
Egy ezerötös kockalámpással simán lealáznád.
Amd - Radeon - Ryzen
-
zoltanz
nagyúr
válasz dízelracer #32783 üzenetére
Mélyütés stílszerűbb lett volna.
-
dízelracer
őstag
Két lábbal kellett volna...
-
dízelracer
őstag
válasz hackeeeee #32781 üzenetére
Ez a gyerek egy vaddisznó. Ha elindul egy versenyen szinte biztos, hogy még az első napon lenullázza a kocsit amit aláraknak. Sóelemnek persze jópofa de mint versenyző csak átlagos. Akármelyik wrc pilóta alá beraknád ezt a fojtás nélküli Fiestát bármikor megcsinálná ugyanezt. Block csak a poén kedvéért rallizik és ez meg is látszik a teljesítményén.Ő a DC Shoes ruházati márka alapítója és tulajdonosa plusz a Monster Energy-ben is van részesedése. Kicsit ki van tömve a csávó...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
zoltanz
nagyúr
válasz dízelracer #32775 üzenetére
Én még a drága vizeletemet sem pazarolnám rájuk...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
válasz dízelracer #32777 üzenetére
majd ő segít.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Gorneck
legenda
-
Gyuri27
félisten
Napot.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gorneck
legenda
Ez hűen fogja tükrözni milyen emberek is dolgoznak ott...
Gorneck#1239
-
darál0w
Jómunkásember
napoot.
-
Gorneck
legenda
Szép napot mindenkinek.
Gorneck#1239
-
vikvuk
senior tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
Gyuri!!!!!!!!
Ajánlom olvasgatásra ezt... Én már kezdem feladni.
Véleményem szubjektív...
-
Gorneck
legenda
válasz dízelracer #32752 üzenetére
Én már ezt 8 éve megálmodtam...mondjuk én a teljes rokonságot is melléjük lökném...
Gorneck#1239
-
darál0w
Jómunkásember
válasz dízelracer #32754 üzenetére
régi már, de krva jo
-
dízelracer
őstag
Hatalmas!! [link]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz dízelracer #32752 üzenetére
Hehehe...
Itt sosem lesz "politikailag jó". Tökmindegy melyik párt, kormány van/lesu, ha az 1ik van, ez a jó, ha a másik, az a jó... (dehát ezt tudjuk..) Aztán persze megy a folyamatos köpködés, mutogatás egymásra.. Abba már bele sem gondolnak, ha talán közösen próbálnának tenni az országért valamit, nem lennénk ekkora sz@rban...
Nekem erről ennyi a véleményem, röviden, tömören...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
Gorneck
legenda
-
dízelracer
őstag
Megkezdődött az új "magyar" honfoglalás...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kurva*stenb@sszameg...
Szomszéd zenél, én nyugodtan tv-zek, erre valami balf@szgeci csönget, aztán még itt sem mer maradni az ajtóban, mert elmegy, elszalad.. Közben közöm nincs az egészhez... Ezmi?!
Ezt rohadtul utálom... Besz@ri banda....
Véleményem szubjektív...
-
Gorneck
legenda
válasz bolcsodal #32743 üzenetére
Mire véglegesre kikerül egy kari a polcokra, addig jó pár bios megfordul rajta...tudnék mesélni mit szoktak ügyeskedni a gyártók (AMD-NV). Kész vicc...szal nem hiába a gányolt fos. Sok esetben eleve olyan a bios amilyen és ezt fokozzák tovább a matricázók (asus, gb, msi...stb, szal rávágják a saját biosuk, jobb esetben nem nyúlnak hozzá nagyon, akkor nem szokott gond lenni)...
Gorneck#1239
-
bolcsodal
addikt
válasz Gorneck #32741 üzenetére
"gányolt fos"
Valszeg selejtes RV770-es GPU-kat hegesztettek custom NYÁK-ra. Ezért megemelték a GPU core feszt és ennyi. Powerplay-re már nem jutott a tudományból.
Viszont nagyon kedvező áron adták a cuccot.
ATT-vel viszont símán működik. Anno 21K-volt a VGA, akkoriban 30 felett szaladgáltak a HD4850-ek és ez OC símán alázza a Stock Sapphire kártyát powerplay ide, vagy oda.
They drew first blood....
-
bolcsodal
addikt
válasz Gorneck #32739 üzenetére
Csökött BIOS-oknál lásd XFX (4830) nem megy a powerplay. Egy órajel van minden profilhoz rendelve.
És még lehetne sorolni, hogy hol nem megy a powerplay olcsóbb kártyákon.
Egyébként lehet, hogy a Win7 már elfogadhatóan kezeli a többképernyős rendszereket.
-
bolcsodal
addikt
válasz Gorneck #32735 üzenetére
Jogos! Csakhát 4830-at bűn nem tuningolni... A többivel egyetértek.
Dual display-nél elkél néha egy kezelőfelület.
(#32734) lipi67: ATT-ben én is az automata órajelváltásokat használom. Ezt mondjuk BIOS editorral is meg lehetne csinálni, de odáig még nem vetemedtem.
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz bolcsodal #32732 üzenetére
Lassan 3 éve nem szórakozom ilyennel, ha vmihez kevés a gépem veszek olyan vasat ami elég hozzá...de mostanság 1,5-2 évente nyúlok a géphez...ha nem lett volna a fagyásos szívásom, akkor még mindig a 925ös fenommal nyomulnék...min még 1-2 évig.
Monitort kezelni? Mit kell rajta?
Gorneck#1239
-
lipi67
nagyúr
válasz bolcsodal #32730 üzenetére
Igen 64-es. Majd utánanézek. Nálam is disp.driver, ACC mellett nem is működik az ATT.
(no meg kvra nem sokat ér) Nekem azért kell, hogy 2D-ben visszavegye 770 / 900 -ról 100/ 200-ra.Gorneck23: Majd Katt1848-at megzaklatom.
Most mennem kell, készülődök, jön a libám vissza, Bogim ma 16 éves..huhh[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
dízelracer
őstag
Szép napot mindenkinek. Végre nincs az a döglesztő hőség.
-
lipi67
nagyúr
válasz bolcsodal #32728 üzenetére
Nem nyert. Hagyta indulni és..lefagyott az egész rendszer, kiírta :win nem tud indulni. csökk-mód és visszaraktam. Mást kell kerezsnem mert ha elindul, ütközik vmivel vagy hiányzik vmi. Mondom, xp-nél net keretrendszer oldotta meg. Ezen a tök friss (minden frissítés) win7 van, azt hittem, benne van már.
majd agyalok.Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
bolcsodal
addikt
válasz lipi67 #32725 üzenetére
Control Panel/User Accounts/Change User Account Controlls és lehúzod a csúszkát a legalsó állásba (Never Notify).
És többet nem pofázik, valamint az ATT is el tud indulni restart-kor...
Persze van bonyolultabb módja is, de én anno ezt használtam.
(#32721) Gorneck23: Ingyenes programhoz mérten elég használható tud lenni. Én inkább a gyári AMD kezelőfelületet tartom nehézkesnek...
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #32721 üzenetére
elindul mikor feltelepítem,majd az első újraindítás után valami hibára hivatkozva (lov level, UAC) leáll. Ha telepíteni akarom (Lov level) kiírja, hogy a w7 digitális aláírást követel, s nem engedi.
Xp-nél ilyenkor net 2.0 keretrendszer oszt kész. Itt???????shteer : Ez tetszik!
Más: Mennyire áll még a dc mód?
Van 2x2 giga ramom, ezé' jó a 64bites wi7 most. Viszont van még 1x1 gb ramom. Mellérakva profitálok a plusz 1 gigából, vagy lassít a single c ?Mivel (progi) tesztelhetném ki?
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #32717 üzenetére
Élvezem is!
dízelracer : Ilyenek ezek...
shteer: Érzem a feszültséget
Ati tray Tools miért nem indul win7 alatt nekem?
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
AMD vs Intel csata megy?
-
zoltanz
nagyúr
Mondjuk volt már olyan, AAA -s progi ami futott Intel-en, AMD meg nem.
-
darál0w
Jómunkásember
napot.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Gyuri27 #32706 üzenetére
130W TDP.. És akkor sokan meg sokkalják az AMD 125W-jét is.. Hehe... Majd most akkortól nem így lesz...
De mondjuk ez vicces, hogy nincs hűtő, naés akkor ~180W, aztán ha tényleg csak vmit ráb@sz a júzer, megsül, akkor meg kb. így járt.. De tény, oké.. Aki ilyet vesz, az szerez hűtőt, de ez azért akkor is poénos..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Gyuri27
félisten
válasz hackeeeee #32702 üzenetére
Hiába intel. Veszik ezt a lidércek meglásd.
Nekem a 180W-s SB jobban tetszik. Ráadásul hűtöt se adnak hozzá. Ha az egységsugarú szétégeti mert kevés a hűtő amit vett hozzá IJ gari nyema. Ugyanis miért nem vett jó hűtőt hozzá.
Ráadásul ez a 180W tuning nélkül ennyi. Szóval mennyiért is kell majd hütőt venni hozzá?Szép napot.
Amd - Radeon - Ryzen
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz dízelracer #32699 üzenetére
Menjmár...
FW-t frissítek a procimban.. Besz@rás... "Nem megy a procid? Nem baj, majd jön rá tuning firmware"... Csak belegondoltam a szituba.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest