Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Assetto Corsa
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Delta Force (2024)
Új hozzászólás Aktív témák
-
h.adam.92
őstag
válasz gainwardgs #16048 üzenetére
Ezügyben nem igen tudok nyilatkozni, mert 1066-os RAMjaim vannak, de még nem találkoztam olyan 800-assal, ami minimum 900ig nem ment volna el. De feszültséget sajna nem tok mondani sztem a RAM topikodban biztos tudnak mondani valamit ezügyben, vagy te már mindenféle fesz-t kipróbáltál?
-
h.adam.92
őstag
válasz gainwardgs #16046 üzenetére
miért, már tudod, hogy ~850MHz-et mennek csak a RAM-ok? Biztos nem mennek azok többet? Azért 900ig elmennek a 800-asok is.
-
h.adam.92
őstag
válasz gainwardgs #16044 üzenetére
800-as ramjaid vannak?
-
h.adam.92
őstag
válasz gainwardgs #16042 üzenetére
hé ezekre vigyázni kell ám, szeretik az odafigyelést
-
Zomb€€
őstag
válasz gainwardgs #16039 üzenetére
Még nem téptem meg, kicsit féltem az NB-t, vmi hűtést kell rá aplikálnom mert nem lesz jó.
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
gainwardgs
veterán
Holnap csatlakozom a klubbhoz
-
odorgg
addikt
válasz Zomb€€ #16035 üzenetére
A venti probléma nálam is fenn áll, nagyon alacsonyan pörög a venti alapjáraton ezért mindíg aszt írja hogy gáz van Megoldásként vettem egy ventiszabályzót, biosban pedig kikapcsoltam a szabályzást, így mostmár nem rinyál Szóval vagy ventit cserélsz, vagy veszel egy szabályzót, ez a 2 megoldás van.
[ Szerkesztve ]
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
Zomb€€
őstag
Sikerült beszereznem egy P5Q Deluxe lapot és egy Mugen 2-t. Még nem rángattam a procit, egyelőre örülök annak, hogy sikerült összerakni a gépet:-]
Viszont bootnál kiírja, hogy CPU Fan Failure, és F1-el tudok cask továbblépni, mindeközben szépen szabályozza a ventit:S Mintha annyira alacsonyan pörgetné, hogy nem érzékeli. Mi lehet?
Holnap megrángatom a procit.[ Szerkesztve ]
-
hermanyi
addikt
válasz h.adam.92 #16032 üzenetére
tuningolni nem akarom vagyis nem szándékozom
a mostani procim is komoly 3200 on megy "hihetetlen túlhajtás "
szerintem hoz akkora többletet ,hogy idén kihúzom vele alap órajelenAláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
-
-
hermanyi
addikt
válasz Zomb€€ #16014 üzenetére
Alaplap Gigabyte Intel LGA-775 GA-EP45-UD3P (mATX): 19.990,-
gianni-nál van elvileg
nekem meg a szekrényben rostokol a Giga EP45 UD3 valami meghalt benne mert telepítésnél lefagy állandóan legyen az windows vagy akármiha minden jól megy nekem meg lesz a Q9650 a hétvégén kíváncsi leszek mekkora különbség lesz az E8400 hoz képest
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
rup1u5
nagyúr
válasz darál0w #16013 üzenetére
Ha minden igaz Gianninál van 9450.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
őstag
sziasztok
vki megtudná nekem mondani hogy a Q9550-es prociba melyik a jobb vétel tuning szemponjábol a C1-es vagy a E0-ás?? -
Zomb€€
őstag
Sziasztok!
Sajnos Gigabyte GA-EP45-UD3P lapot lehet, hogy már nem tudok szerezni, így az alábbi alternatívák közül kéne választanom:
- ASUS P5Q Pro Turbo
- ASUS P5Q DeluxeEzek rosszabbak a gigánál tuning szempontból? (chip ugyanaz)
Ja, és akkor melyiket a kettő közül?:-][ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz csucsbicep #16012 üzenetére
pontosan...csak sajna beszerezhetetlen....
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
hermanyi
addikt
válasz PongiBandi #16008 üzenetére
bocsánat az X et kihagytam a Q után
amivel szemezgetek az egy QX9650 vagy agy Q9550
és eme 2 proci közötti teljesítmény különbség érdekelne körülbelüli % ban
az aláírásombeli konfigba menne bele persze ha QX akkor erősebb tápAláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
PongiBandi
tag
válasz hermanyi #16007 üzenetére
Sztem itt valamit félreértettél, a Q9550 és a Q9650 egyaránt 95W-os max TDP-vel rendelkeznek. A Q9650-nek magasabb a szorzója (8,5 helyett 9).
Szerintem te a QX9650-re gondoltál, annak valóban 130W a TDP-je.
Most akkor mit is szeretnél venni? 95W-hoz elég a 4 PIN-es csati (persze ezért legyen jó a táp)
-
hermanyi
addikt
válasz PongiBandi #16006 üzenetére
tuningolni nem akarok de hát ki tudja
átalakítónak nem vagyok híve meg amugy sincs külön ágam neki ami szabad lenne
öregecske már a giga tápommég egy kérdés
a 9550 mennyivel gyengébb ?[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
sziasztok lesz egy elég hülye kérdésem terveim között szerepel beruházni egy Q9650 es procira , és az lenne a kérdésem ,hogy minden féle kép kell neki az alaplapi 8 pines táp , mert ugye 130W röl írogat a fáma vagy elég a 4 es sajna tápomon csak 4 es van
segítséget előre is köszönömAláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
őstag
válasz PongiBandi #16002 üzenetére
ezu qrauadra jó kis progi
thx -
gainwardgs
veterán
válasz PongiBandi #16002 üzenetére
-
PongiBandi
tag
válasz fagy53 #16001 üzenetére
Nem BR, csak egy sima 720p-be átkonvertált mkv. És azért kell, mert a másodpercenkénti 24 képkockából (24 frame per second) interpolációs módszerrel valósidőben "legyárt" 60-at (60 fps), azaz másodpercenként kiszámol még hozzá 36 képkockát. Ez a megjelenítő 60Hz-es frissítése esetén teljesen folyamatos, "ricegésmentes", számomra nagyon "valósághű" mozgást eredményez.
De ez még nem elég, ezen felül egy igen durva képminőség javító algoritmus is dolgozik benne, ami agyonveri az általam eddig legjobbnak tartott AviSynth-es algoritmust, nevezetesen a Seeshaw/Spresso filtereket, melyeket eddig használtam:
SetMTMode(2,8)
SPresso(limit=8, limitC=8, bias=100, biasC=100, RGmode=1, RGmodeC=17)
LimitedSharpenFaster(ss_x=1.0,ss_y=1.0,Smode=3,strength=90,overshoot=1)Vannak sokkal nagyobb bitrátával rendelkező 1080-as filmjeim is, ott azonban kisebb a CPU terhelés, igaz nem olyan részletes és mozgalmas a kép mint egy természetfilmben. De akkor mitől ekkora a bitráta? Na mind1, ez már csak Hollywood titka marad...
Mindenesetre a [Picture2 hardver ajánlása]
Expected requirements: Full HD: Quad Core CPU + GPU, 720p: Dual Core CPU + GPU
Tessék nyugodtan kipróbálni otthon, ajánlom a National Geographic gondozásában megjelent "Planet.Earth.2006" sorozat részeit 720p-ben (pl. ESiR release), vagy pl. a Csendes óceániáról készült "South.Pacific" sorozatot (pl. NaRB release) Döbbenetes
-
fagy53
nagyúr
válasz PongiBandi #15999 üzenetére
Ott valami nagyon nem stimmel, miért kell egy BR filmhez atomerőmű?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gmail
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Értékelés alatt - AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900F 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest