-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Egy egy thinkpad t470s, bekapcsoláskor nagyon felzúgott a ventillátor, majd kiírta, hogy fan error. esc-et megnyomva megy tovább. Megint bekapcsolva már megint fan error, de nem zúg fel. Lehet, hogy tönkrement a ventillátor? Van vmi típushiba esetleg? Merjem így használni még pár hétig vagy tönkremehet a proci pl?
[ Szerkesztve ]
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! cégben van többféle thinkpad, X1 carbonok is. A kérdés, hogy érdemes ezeket időnként újra pasztázni, kitisztíttatni szervizben? Már nem garisak.
köszi!
-
kalapacsolok
senior tag
válasz donjohnson #113317 üzenetére
nincs. Pedig a drivert felraktam.
Picco: gyári kártya van benne. -
kalapacsolok
senior tag
válasz kalapacsolok #113294 üzenetére
Valaki?
-
kalapacsolok
senior tag
WWAN - internet
Sziasztok!
Telekomos vagyok, szervizzel egyeztettem, új thinkpad x1 carbonomban van wwan meg antenna, elvileg minden ok. Drivert letöltöttem. Belehelyeztem a SIM kártyát, újraindítottam, mégsem történt semmi. Windows beállítások, telefonos hálózat résznél teljesne üres, új kapcsolatot kéne létrehozni. De itt nem tudom, hogy mit és hogy. Elvileg működnie kéne magától. Vkinek valami tipp, leírás, mit tegyek?
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! x380 yoga-ra szeretnék billentyűzet matricát. Hol érdemes csináltatni? Olvastam korábban valahol ,hogy vannak jobbak, amik 3d-sek, körülfogják jobban a billentyűt, nem válnak le, átvilágítja a fény stb. Van konkrét javaslatotok?
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Thinkpadet vennék, gyári garis. Ellenőriztem a topik alapján az FRU-kat, más billentyűzet van benne, mint ami gyárilag lehet.
Ez van benne:Az eladó szerint viszont nem cserélt a billentyűzet, hanem csak lézerezték, és így a garit nem érinti. Mit gondoltok, tényleg szokták lézerrel beleégetni a fehér betűket, ez reális? Vagy kicserélték és ugrott a gari - vagy a szervizben ezt nem figyelik, csak ha kötözködni akarnak?
-
kalapacsolok
senior tag
válasz FoxiestFox #113113 üzenetére
ok, köszi Neked és barnamnak is!
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! 14"-os Thinkpadet vennék Yoga 1-2 generáció játszik ,de elérhető fullHD és WQHD felbontásban is. A kérdésem, hogy ha a WQHD-t inkább full HD-ra álltanám, itt is létezik olyan, hogy nem lesz olyan szép és éles a kép, mint az alapból csak fullHD-ra gyártott gépeknél?
Régen futottam bele ilyenbe.
-
kalapacsolok
senior tag
válasz Tikakukac #112747 üzenetére
Faterom lennél? Hm, ha 5 éves korodban Te már házas voltál, akkor lehet Lehet saccolgatni, hogy ki hány éves, szerintem te egy végletekben gondolkodó, sértődékeny 40-50 éves, besavanyodott férfi lehetsz, aki szerint minden szar, és a 20 évvel ezelőtti laptop a jó, minden más a kukának készült. Én normális, gyakorlatias kérdést tettem fel, amire több korrekt választ kaptam privát üzenetben és itt a fórumban is, amit ezúton is köszönök a többieknek Ha boldoggá tesz, mondom, menj árulkodni, fenyegetőzz "moderációval", legyél te a kis fórum nagy ura, akit megsértettek és elvették a nyalókáját! Én viszont lezárom a témát, mert szerintem ez már zavaró a többieknek. Szép napot!
-
kalapacsolok
senior tag
-
kalapacsolok
senior tag
válasz Tikakukac #112738 üzenetére
Butaságokat beszélsz továbbra is, sarkítva a dolgokat. Amióta x1 carbonom van, az elmúlt 2 évben 3x volt alaplap cserém gariban. Ez nonszensz, ha gariidő után van, gyakorlatilag meg sem éri javíttatni. Ezért akarok olyan laptopot, aminél nem alaplap csere az egyetlen megoldás, ha bármi van. X1 carbon ilyen szempontból katasztrófa, ha a billentyűzettel van probléma, az is annyira egybe van építve mindennel, hogy nem lehet billentyűzetet cserélni, mert 200 ezerbe kerül a cseréje (tapasztalat). Ezért az alap kérdés az volt, hogy a T-s széria jobban szerelhető-e. De majd más válaszol, aki nem ír ilyen nyilvánvalóan túlzó baromságot, hogy "minden gép a kukának készül" és minden szar.
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Nekem x1 carbonom van, de kollégámnak olyan laptopot szeretnék venni, ami jobban javítható, tehát nem állandóan az alaplap csere a megoldás, ha baj van, hanem külön is lehet a legtöbb alkatrészt cserélni. A THINKPAD T480 ilyen szempontból jobb? vagy ott is minden az alaplapra van hegesztve, egybeépítve? Vagy az olcsóbban, könnyebben javítható?
-
kalapacsolok
senior tag
válasz FoxiestFox #111199 üzenetére
Hol ellenőrizhető az akkuciklus?
A használt idő is fontos, ha valamit úgy veszel, hogy egyszer votl bekapcsolva vagy több száz óra van benne, akkor nyilván az eladó nem mond igazat. Remélem, te nem vagy ilyen hülye, hogy nem ellenőriznéd le, mit veszel.
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Thinkpadet vennék használtan, milyen progival vagy hol lehet hitelesen ellenőrzni, mennyi ideig volt bekapcsolva -használva? Akku töltési ciklusait lehet valahol nézni? Vagy ezek az adatok könnyen buheralhatok?
-
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Van egy Thinkpad x1 karbonom, előző széria. Mindig alvó módba rakom, de néha előfordul, hogy mondjuk napokig nem használom, és olyankor közben brutál módon lemerül. Be lehet vhol állítani, hogy X óra után automatikusan hibernálja magát ilyenkor?
-
kalapacsolok
senior tag
2017-es Thinkpad X1 carbonom van Hagyományos internetkábelt kéne bedugnom néha a laptopba. Mi a legköltséghatékonyabb megoldás erre, illetve mi minőségben a legjobb? HDMI-be dugható átalakító, vagy USB-c-be, thunderboltba jobb, ha dugom, vagy sebesség szempontjából tökmindegy?
Illetve hosszabb távon szeretém használni a laptopot olyan módon dokkolva, hogy a nagy monitoron, egérrel, külön billentyűzettel tudjam használni. Ez megoldható egy kábellel? És ha igen, hogy, milyen átalakító kell?
Vagy csak úgy tudom, hogy HDMI -ben beledugom a monitort, külön a billentyűzetet stb?
[ Szerkesztve ]
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Van egy még 2020ig garanciás, 2017-es Thinkpad X1 carbonom. Lehet ehhez még vmi kibővített garanciát igényelni utólag?
-
kalapacsolok
senior tag
válasz kalapacsolok #97807 üzenetére
újraindítottam még kétszer a gépet, semmit nem csináltam máshogy, most megy
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Vettem egy Thinkpad x1 carbon 2017-et. Ezen mikrofon+audio kimenet van egyben, én viszont csak mikrofont szeretnék rádugni.
Azt hittem egyből működni fog... Vagy ez nem tud csak mikrofont kezelni, csak headsetet (mikrofon+fülhallgató egyben)?
Mert hiába működik a PC-n a jó mikrofonom, ebbe bedugva egyszerűen semmi sem történik, próbáltam Teamspeak-kel is. Mi lehet a baj, megoldás? köszi!
-
kalapacsolok
senior tag
válasz Donki Hóte #97796 üzenetére
Ok, nagyon köszi Neked és sutszinak is a segítséget!
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről? https://hardverapro.hu/apro/szinte_uj_lenovo_thinkpad_x1_carbon_5th_gen_1_1kg/hsz_1-200.html Illetve vásárlás esetén mire érdemes figyelni, kipróbálni, típushibák stb? Érdemes vmi tesztelő progit futtatni rajta?
A sorozatszámot hol találom meg, a gép alján rajta lesz, és a https://pcsupport.lenovo.com/hu/hu/warrantylookup oldalon tudom ellenőrizni a garit? Eredeti számla kell hozzá?
Mitől függ, hogy meghosszabbítható-e a gari?köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest