-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
-
tozso76
aktív tag
válasz snapdragon #32462 üzenetére
Most vettem itt egy kollegatol [link] a frissen vasarolt T400-ba ramot. 4Gb-s volt postaval 5k ft. Hibatlanul mukodik.
-
Declare
őstag
válasz snapdragon #32471 üzenetére
Juuj de off, de ha jól tudom a Tesco benzin a shell től van, csak nincs benne adalék semmi más mint árukapcsolás, a Tesconak veszteséges az ott eladott benzin, de jóval többet nyer azzal, h becsábítja a népet magához sory, ez fájt volna ha bennem marad
-
audi100td
nagyúr
válasz snapdragon #32471 üzenetére
Nem válogatás az R400, egyszerűen ilyen szar minőségű RAM-ot nem veszünk és akkor nincs probléma.
-
Tikakukac
titán
válasz snapdragon #32466 üzenetére
Giga lapok régebben adott márkán belül is csak bizonyos ramokkal voltak hajlandóak elindulni. Szóval ahhoz képest, hogy relatív minőségi ramokat szabad csak venni, egész jól állunk.
Nem mellesleg apróban simán volt múltkor 8 gigás kit, Kingstonból 8k-ért. Kicsit jobban jártál volna...A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tim82
félisten
Miért, kipróbáltad, hogy másik gépben működnek a RAM-ok? Miért egyből az R400 a hibás?
Márkás RAM-okat nem azért ajánlunk, mert nem enné meg a notid a noname modulokat - ha azok jók -, egyszerűen márkással sokkal kisebb eséllyel fogsz szívni...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
kaller1
veterán
válasz snapdragon #32464 üzenetére
A gyártója annyira titkos, hogy szerintem a fotón a memóriachipek is le vannak photoshopolva.
Add el, és vegyél az árán "márkásat".
.::> <::.
-
audi100td
nagyúr
Alapszabály, hogy nem veszünk noname RAM-ot.
Most erre mit mondjak, aprón találtál volna új Kingston-t, ráadásul még olcsóbban.
[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
Ha nem Hynix, Kingston (még talán a Kingmax is belefér), Samsung, Elpida, akkor valószínű, meg is van a hiba oka.
The only real valuable thing is intuition.
-
audi100td
nagyúr
milyen márkájú RAM-ot vettél?
-
brd
nagyúr
válasz snapdragon #31743 üzenetére
A teljes feltöltéstől (esetleg a lemerítéstől) adta meg magát, nem a kalibrációtól. Valószínűleg rövid időn belül úgyis elfáradt volna.
The only real valuable thing is intuition.
-
yodamastah
őstag
válasz snapdragon #31743 üzenetére
Nekem is szallt mar el hasonloan akku kalibracio utan az x60-ban. Lemeritette meg visszatoltotte 2x vagy 3x, aztan kuka lett az egesz. Elotte sosem volt gond ezzel. 5 eves volt mar az akku, igy jartam. Kapott ujat, nem volt mas megoldas. Orulni kell hogy 4-5 eveket elmennek. Fogyoeszkoz.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz snapdragon #31733 üzenetére
ddr3 kell abba is
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
buherka
addikt
válasz snapdragon #31706 üzenetére
Nem feltétlenül az inverter döglődik. Simán lehet az LCD hibája is.
Futtasd ezt a programot DPT (Dead Pixel Tester) Ha ezzel a progival is látod a foltosodást, akkor nagy valószínűséggel cserélik a hibás alkatrészt. Nekem is foltosodott és LCD csere lett belőle...
1. Igen vidd be a szervizbe
2. Nem fognak kiröhögni...az a dolguk, hogy elhárítsák a hibát
3. Nem kell számla a gépről se gari papír. Ha a BIOS-ban lévő serial alapján garis a gép, akkor ingyen javítják.
Ha ide (Bp.-i szerviz) viszed a gépet, itt nem sokat szaroznak. Pár nap és cserélik a hibás alkatrészt.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
xcds
őstag
válasz snapdragon #30355 üzenetére
Akkor te konkurencia vagy. YT-on van fent video a billentyűk cseréjéről.
(#30354) zdanee: Hát akkor úgy néz ki, hogy nincs, mert csak a c van, ami 149gb és 160gb névlegesen a vinyó.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz snapdragon #29165 üzenetére
Fel lehet zoomolni minden böngészőt. Nincs semmi baj az 1920x1200-as kijelzővel. Szebb képe van mint az 1680-asnak a nagyobb pixelsűrűség miatt. Szinte bármit fel lehet zoomolni ha bántja az ember szemét a natív felbontás. Natívan hosszú távon biztos fárasztó, de azért néha jól tud jönni ha van
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
audi100td
nagyúr
válasz snapdragon #29165 üzenetére
1680x1050 az aranyközépút
-
audi100td
nagyúr
válasz snapdragon #29162 üzenetére
"amúgy tudom ,hogy hülyeség,de a t61p-be kiadtak fhd-s kijelzőt 15,4"-ba az nem alkalmas t61-be?"
Volt T61p-m ilyen kijelzővel, szerintem hosszútávon kész rémálom, hamar elfárad tőle az ember szeme, ha legalább IPS vagy AFFS lenne, talán valamit javítana a helyzeten.
-
TBG
senior tag
válasz snapdragon #29162 üzenetére
Szerintem első körben felkeresek valami hozzáértőt, aki egyrészt ilyet árul, másrészt meg be is tudja szerelni.
ZTE Grand X powered by Intel® Atom™, Eladó: Panasonic HC-V10 HD+16GB SD kártya 25K.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest