-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz Taoharcos #85339 üzenetére
Sikerült a leírás alapján, köszi szépen!
(#85341) Chaser: Akkor majd ha eltévedtem, mindig az acces segítségével fogom behatárolni az égtájakat
Ha ennyire értelmetlen dolog, akkor el is tüntetem a tálcámról...de komolyan, szerintem még soha nem használtam[ Szerkesztve ]
-
-
Francia91
veterán
-
Tim82
félisten
válasz Taoharcos #71814 üzenetére
Valami olyasmi rémlik régebbről, hogy az NVS140 elméletben támogatja a DXVA-t/flash-t, gyakorlatban meg nem. sutszi próbálgatta annak idején a különféle drivereket, lejátszókat, amikor szó volt erről.
Letöltött, nem streamelt filmnél nyilván szó nincs flash tartalomról, azt meg izomból megoldja a T9300 röhögve.
A másik meg, hogy a Chrome beépített, "saját" flash-je szarabb, erőforrásigényesebb állítólag (nem használok Chrome-ot, szóval ezt csak itt-ott olvasottak alapján írom).
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Francia91
veterán
válasz Taoharcos #71814 üzenetére
Chrome zabálja a legjobban a hardvert... Opera kisebb CPU és GPU erőforrásokkal is bőven beéri. Chrome alatt nálam is beakadtak az FHD videók T500-on, míg Operán pöcc- röff megy.
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
-
Tim82
félisten
válasz Taoharcos #55302 üzenetére
Ha nem nagyon sürgős, adhatok egy BIOS-frissítés erejéig kölcsön.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz Taoharcos #55298 üzenetére
Tudtommal nem ajánlott anélkül, taccsra teheted vele a gépet.
-
Tim82
félisten
válasz Taoharcos #55289 üzenetére
Teljesen biztos, hogy a T61-edhez való modbiost töltöttél le? (Figyelembe véve a típusszámot, kijelzőarányt és -méretet, illetve a videokártyát.)
Egyébként T43-on én is kaptam hibaüzenetet, de az nem a "klasszikus" Middleton-féle modbios volt és a hibaüzenet ellenére is gond nélkül működik.
-
Chaser
legenda
válasz Taoharcos #50115 üzenetére
Minden c2d-s vagy az alatti core architektúrás cpu-t alul lehet feszelni, annál régebbieket nem tudom. De a te gépednél vga-t nem piszkálnám, az első TP ahol ér valamit a T400/T500 ati-s, vagy T61p nv vga-ja. Alattuk levő gépekben annyira gyenge a vga hogy nem érdemes bántani.
szerk: Veron: Vga driver. Systemupdatest rakj fel, vagy próbálkozz másikkal.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Taoharcos #50055 üzenetére
Csak órajel emeléssel olyan elenyésző a hőmérséklet különbség, hogy az nem számít általánosságban sem. Speciel T500-nál cpu-t alul lehet feszelni szépen, még emelt gpu órajelekkel is hűvösebb a végére gpu tuninggal, mint alulfeszelés és tuning nélkül volt eredetileg.
BGA probléma leginkább olyan gépeknél fordult elő, amiknél gyártás technikai probléma volt, pl T61 nvs140-nel._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Taoharcos #50029 üzenetére
Ezt ki mondta? T500-ban is megzargattam az ati-t. Egyes új gépeknél le van tiltva valahogy ügyesen a tuning, pl a Z500-ban.
szerk: Feszt nem lehet emelni, órajeleket igen. Alig melegedett jobban a vga mint tuning nélkül, kapott kb 20% OC-t.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Taoharcos #49972 üzenetére
Igen.
Amikor a gyártói specifikáció elkészült, még nem voltak 4 GB-os so-dimm DDR2 modulok a piacon. Aztán utólag vagy frissítik ezeket a specifikációkat, vagy nem.
-
Chaser
legenda
válasz Taoharcos #49968 üzenetére
Igen az, azért is teszik bele. Kezel 2x4GB ramot. Szemben a T60 3 gigájával. Erős cpu is mehet bele, crystal HD, de az T60-ba is éppen. Jah és tud SATA2-t mod BIOS-szal, T60 csak 1-et.
szerk: Ilyen 4:3-as T61-ről írok most, én is meg akartam lépni de letettem róla.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Taoharcos #49968 üzenetére
De, de ettől még bele lehet tenni a T60 kasztnijába az alaplapját.
-
Chaser
legenda
válasz Taoharcos #49964 üzenetére
T60 IPS 15"-ba T61 intel vagy nv lap, csak a 4:3-as T61 lapja jó hozzá. Aztán lehet fokozni 2x4GB rammal, 1600-os vagy nagyobb felbontású kijelzővel. Kinn arany árban mennek az ilyen gépek. Itthon még nem láttam hirdetni
-
lakkusjj
aktív tag
-
Chaser
legenda
válasz Taoharcos #49617 üzenetére
Nem. Az IDA azt jelenti, hogy a mag meg tudja emelni az órajelét 1 szorzóval ha a feltételek adottak, nem lépi át a hőmérsékletet és nem fogyaszt többet mint ami előírt intel szerint. Ugyanaz, amit ma turbonak ívnak i5-nél és i7-nél. dual-IDA mellett mindkét mag órajele megnövelhető, nélküle csak az egyik magnál emel órajelet.
-
rgeorge
addikt
válasz Taoharcos #49522 üzenetére
Van nVidia NVS140-el is, ami kb. 2008.08 előtti verziói könnyebben elhaláloznak, de saját, tehát Lenovo driverrel és jól karbantartott hűtessel el lehet azzal is lenni. Nyilván használt példány esetén az utóbbi nehezen ellenőrizhető.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest