-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz bijesz #36852 üzenetére
Lehet driver-hiba.
Nálam az x200s csinálta, azt hittem hogy tönkrement az LCD, de amikor átraktam a HDD-t a másik x200s-be ott is csinálta.
Letöröltem a virtualbox-ot /ami mellesleg USB-problémákat is okozott/ meg az újonnan telepített drivereket/programokat és azóta működik megint... -
Tim82
félisten
válasz bijesz #28935 üzenetére
A PC2-5300 (tehát 667 MHz-es DDR2) modulokat is PC2-4200-ként (tehát 533 MHz-en járatva) fogja kezelni a T43, de ebből természetesen semmilyen hátrány nem származik.
2*1 GB so-dimm DDR2 úgy 4k-ért már összevadászható a Hardveraprón.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
MrSealRD
veterán
válasz bijesz #23833 üzenetére
Na igen...a gyanú fennáll...meg ugyan miért piszkálná valaki az azonosítókat...csak nem értem a végrehajtás módját mert:
1. A gép alján ott figyel a matrica azokkal az azonosítókkal amik amúgy illenek is rá.
2. Erre belülre meg olyan kódot ütnek bele, ami nem csak, hogy más méretű, de gyökeresen más hardverre épülő T61-esé...A Lenovo weboldalát sem értem...a Parts Lookup page nem tud kiadni info-t. Legalábbis azt írja mindkét Serial-ra. A Warranty Lookup meg simán kiírja a matricás kódra hogy 09.15-ig volt érvényes. A belső hülye kódra meg hanyatt vágja magát egy: System Unavailable, IBase information cannot be provided üzenettel.
A lopottlaptop.hu oldalon minden kódot és ID-t végigírtam és semmi. Tudom ez még nem jelent semmit.
1.Érdemes szerintetek felhívni a lenovo központi akármit, azzal a céllal, hogy esetleg visszagöngyölíteni az ügyet?
2.Nem lehet valahogy visszaállítani az eredeti kódot a gépbe?
3.Ha moddolt BIOS-t teszek fel az okozhat ilyet? (Csak mert ez amúgy is szándékomban állt. )
4.A feltételezés kedvéért, nem lopott csak valaki éppen nagyon hülye volt. A lenovo oldaláról letöltendő driver és egyéb működéshez szükséges programok letöltésében és telepítésében okozhat ez gondot?
szacsee:Ezek után naná, hogy lepattintottam...palmrest, bill, keyboard bezel...be akartam látni a területet....van dedikált VGA, meg a gpu-t, AIDA is mutatja, meg néztem egy rakás képet, meg videót ami a belsőt mutatja de igazából semmi különöset nem találtam. FRU-kat ellenőriztem amit csak éppen láttam, hogy talán máshonnan való de nem...hűtője pl egy ilyen: [link]
..billentyűzetről fentebb írtam...
Tudom nem biztosíték, de mindenen a gyártás időpontja van belül pecsételve meg matricázva.[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Chaser
legenda
válasz bijesz #21986 üzenetére
Viszont kiderült a dokkolóról, hogy ezen nincs dvi, csak pár usb meg tán vga meg soros port, ez a verziója meg nem sokat ér.
Rákerestem a notebookchecken gépre, inteles verziót teszteltek, ott nem húzták le hogy melegedne vagy hangos lenne, szőval az ati fűt be a t60-nak. 1ébként nem bánnám, csak menne még a gép pár évet ígysutszi: Nálam a te drivered is összeomlik pp-vel, ha csak a ram órajelét csökkentem akkor is. Max órajeleken viszont semmi gond. Lehet bekavart neki az az "ati identify" akármi amit osd-hez írtak. Majd megpróbálom manual belőni gputool-lal.
Nálam jgy néz ki a cpu rmclock-kal, T2400. gyári fesz 1.2625V.Amúgy ezért is nézegettem a T61-eket, mert oda már rakhatok 45nm-es cpu-t, biztos nem lenne gond melegedéssel, persze abból is intel verziót. De lehet veszek ha találok olcsón T60-at 1024-es panellal és intel vga-val, aztán átcserélem a 2 gép kijelzőjét.
szerk: audi100td: A crystal diskmark tesztet csináld már meg pls Egyik tag azt mondja állítólag limitálva van a chipset sebessége 80MB/s-re, mostmár tényleg kíváncsi vagyok.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
vikcsi
senior tag
-
soldi3r
veterán
-
vikcsi
senior tag
válasz bijesz #20591 üzenetére
Ez rendben van, de ho ltudok utánanézni, hogy jó-e bele a kiszemelt akksi?
szerk: ha belepróbálom és működik, akkor baj nem lehet ugye? Tehát feszültség-eltérés nincs?
[ Szerkesztve ]
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest