-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz FoxiestFox #60335 üzenetére
Való igaz... Ugyanakkor szinte biztos vagyok benne, hogy az alig több, mint 3 évesen vett használt T410-em a gyári, összesen 32 alkalommal töltött akksijából kifolyólag szinte 0 valószínűséggel élt át valaha is ilyesmit. A kopásnyomok teljes hiányából is arra következtettem, hogy nem sokat mászkáltak vele.
Nálam sem fog alulfeszelést kapni, sajnos úgy vettem észre, kis terhelésen nem a proci torkos, hanem a csipszet, memóriavezérlő páros. Rá is küldtem ismét a max turbo-t.
No, meg ezért kezdtem vakarni a fejem, hátha belemegy a második generációs i5, de nyilván nem....(#60336) Francia91:
Mégegyszer leírom, tényleg nem káros az alulfeszelés. Ami káros lehet, hogyha valamiért mégsem alulfeszelés lesz az alulfeszelési kísérletből. És ezt nem tudod ellenőrizni.Az akksis dolog az teljesen jó, ahogy írtad. Bár otthonra nincs értelme 80%-ra se tölteni, ha úgyis "kézzel" töltöd fel indulás előtt. Azt íra valamelyik help hogy 50% alatt a legjobb az akksinak, ha nincs rá szükség.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest