Új hozzászólás Aktív témák

  • cqr

    aktív tag

    válasz buherka #2518 üzenetére

    Win7-ben: [link].
    Ez mint írtam a böngésző által megjelenített tartalmakra nem vonatkozik, arra is vannak megfelelő pluginok, a firefoxhoz pl.: a nosquint. Ezzel a betűk "szépek" lesznek (bár ez függ attól is hogy milyen élszűrést kapnak..) a képeket viszont nem fogja tudni tökéletesen felnagyítani (kicsit homályosak lesznek, de nem vészes ráadásul nincs még jobb megoldás.) Oldalanként is állítható hogy mennyire nagyítsa meg, lehet állítani default zoomot stb.

    Chandler: Hát igen a képek.. Ha az adott program írója nem szolgáltat megfelelő felbontású képet az ikonról akkor meg kell nagyítani. A legjobb ilyen célt szolgáló algoritmusok is maximum "homályosan" tudják megnagyítani, bár ez már elég elviselhető, egy jó cikk. De hogy a kérdésedre válaszoljak, az óránál lévő ikonok lehetnek pixelesek vista esetén, valószínőleg win7 alatt is, de ott beállíthatod mi látsszon és mi ne.

    Sztem a nagyobb képpontsűrűségből következő élesebb kép "kárpótol" ezekért (a beépített ikonok nem pixelesednek, w7 alatt állítható hogy mi jelenjen meg stb.) . Az egyedüli dolog ami jó lenne ha változna az lenne ha az adott weboldalak tárolnának nagyobb felbontású képeket is, mert a böngészőben való "homályosodás" a képek nagyításából az talán egy picit megszokást igényel..

Új hozzászólás Aktív témák