Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz zsolti75 #124062 üzenetére

"Újabb gépeket is hozzál példának, mert én csak azt ismerem."
    Újabb gépeknek szvsz annyiból nincs jelentősége, hogy az alkalmazott akku technológia többnyire ugyanaz. Persze, a cellák minősége szerintem is esett, de lényegében ugyanúgy működnek, legfeljebb ha nem figyelsz, még hamarabb romlik le. :D

Sajnos újabban elég keveset használom akkuról a gépeim, így nem tudok többszáz ciklusos statisztikákat megosztani velük. :(
    Az nem túlzottan hasznos, hogy a T14 G2-mben 12 ciklus után még 94% a Celxpert akku, amit ráadásul jó ideje nem is reseteltem... :DDD

#124063 zsolti75 : Azért az "asztalinak" használt gépnél arra számíts, hogy a mérő majd az első mélyebb merítésnél fog észbe kapni, ha csökkent a kondíció... :) Amíg nincs mélyebb merítés, vidáman fog adott esetben a valósnál jobb kondíciót mutatni. Én is azért törekedtem általában akkor megosztani adatokat, miután ki volt mérve az adott akku egy reset által, mert különben elég bizonytalan, amit mutat.

Meglepően jó a kondija egyébként, amit visszajelez. Bár megjegyezném, hogy a 12.33V feszültség az épp a cellánkénti 4.1V, amiről én is beszéltem.... :)
    Kérdés, hogy direkt vigyáz-e rá az elektronika, vagy csak ennyi kisült a legutóbbi töltés óta.
    Ráadásul ez már Li-Po, ami kicsit magasabb feszültségen üzemel, ha jól tudom.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák