Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- Konzol Screenshot
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
Elég sok az unknown attribute. Ilyenek jellemzően neve nincs kínai SSD-knél szoktak előfordulni. És mivel ezek értéke nem nulla, simán lehet közöttük hibára utaló.
sasNAXO:
Ha a microSD boot-olható, ezt teljesen meg lehet oldani. Most hogy említed, szerintem össze is rakok egy tartalék rendszert egy 16gigás microSD-re és megpróbálom boot-olhatóvá tenni.
-
Egon
nagyúr
Rendszerlemeznek neccces pendrive-ot használni, a sok írás tönkreteszi (az ssd-n levő elektronikának pont az a lényege, hogy az egyes memóriacellál "túlírását" megakadályozza;ez a pendrive-nál nem opció).
A fentiekre való tekintettel vagy olyan pent érdemes ilyen célra használni, aminek extrém írástűrése van, vagy pedig valahogy menedzselni kell az adott operációs rendszer írási funkcióit (pl. a logolás áthelyezésével stb.). -
kiskakas
senior tag
Nekem pedig bootol az optikai sata porton sima ssd-vel, egy mezei win10 volt rajta. Ugye ez sata2-es port, egy éve kb átraktam az ssd-t az első fiókba, az első kettő sata3-as. Én úgy vettem észre, hogy a boot ordert "megjegyzi' a bios, tehát összerakod úgy,ahonnan bootoltatni akarod majd, bebootolsz róla, majd utólag, a következő bootnál már alátolod a diszkeket. 1x nekem is elfelejtette a boot sorrendet, beszartam magam is,de ezt megcsinálva azóta oké, szintén volt szünetmentes, feszvédő..
-
nekem is az a fura, hogy vagy elem / áramszünet miatt bios beállítás elvesztése lehet, vagy valami anomália... mert korábban működött... most egyelőre mentek így mindent usb-n bootolva aztán akkor megpróbálok belőle egy raid nullás tömböt csinálni
... de hogy eddig miért nem kellett azt nem tudom...
még akkor se tudok a plusz sata-ról bootolni amikor csak azon van disk -
dchard
veterán
Az RTC elemet mérni kell. Ha látnál hozzá feszt azt mondanám, hogy azt talán el lehet hinni, de ebből hogy "okay" semmi nem következik. Egyébként csak a RAID beállítások vesznek? Biztosan nincs külön elem a vezérlőnek, egy elem van a Gen8-ban. Hogy a vezérlőnek van-e különálló flash memóriája, az jó kérdés: a BIOS és az ILO külön chipen vannak, ez biztos.
-
-
Egon
nagyúr
Hali!
Nem jó linken próbálkozol, ha jól látom. Innen indulj el, itt először csak serial-t és országot kell megadnod. Csak akkor enged tovább, ha ez a két érték stimmel. Nekem az emag-os rendelés végett Romániát kellett megadni.
Ez után egy másik oldalra jutsz, azt sajnos nem tudom linkelni, ahol már látszik a termék is (a serial alapján), ott a garancia típusát kell megadni (csak be kell pipálni a sor elején), majd ez után kéri a PN-t. Így lépésről lépésre tudod csekkolni, hogy mi nem stimmel. -
jegesib
aktív tag
Nem kell valós. 6.0 és 6.5 között elég nagy a különbség ingyenes admin felület szempontjából. A 6.0-s HP változatot hakkolni kell, mert szar benne egy driver és a disk performance kaki. Fentbebb már belinkelték az oldalt, hogyan kell cserélni. 6.5-ben cserélték ezt, de még nem látok sok tapasztalatot róla. Ki kell próbálni
-
kammler
senior tag
Igen, arra a dögcédulára az ILO felhasználónév, jelszó van írva. Ha nincs hozzá ILO licensz akkor is használhatod, de a remote konzolból asszem 10 vagy 15 perc után kidob. utána mehetsz vissza. Van különálló standalone ILO konzol is, az egy kis program. De megoldható az ILO serial is.... Én szeretem használni, jó dolog. Nem kell monitor, ha akármit félrekonfigurálsz úgy, hogy a távoli asztal nem működik az ILO akkor is ott van. Nem kell monitorral vacakolni. Illetve én a windows-on az intelligent provision-al csináltam. Ezzel is lehet telepíteni. Betallozod az ISO-t, DVD-t, FTP címet, netes megosztást stb. Kitöltöd az admin jelszót, nevet, serialt aztán autómatikusan telepíti a windows-od, Linux-od. Ez egy alap helyzet amit írtam, ESXI stb tapasztalatom nincs.
-
Arti1
aktív tag
Megnéztem a linkelt oldalt, ez egy cseh cég, aki indított itthon egy webáruházat meg nyitott egy rafis bankszámlát...
Biztos megkapod a cuccot, de a reklamációs ügyintézéstől fázok mindig külföldi cégeknél... de reméljük nem lesz rá szükség
Nézegetek én is, hátha valahol bedobnak egy durva akciót
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- PC eladó egyben
- ÚJ ASUS CORE I5 13400 GAMER OPTIMUM PC 32Gb DDR5 RAM 512GB NVME SSD GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- PC játékok
- HP Z440 GAMER OPTIMUM PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB SSD ASUS GTX 1660 6GB DDR6 700W-TÁP 1ÉV GAR!
- FHD CORE I5 9400 GAMER OPTIMUM PC 32Gb RAM 512GB SSD ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest