Új hozzászólás Aktív témák
-
sulep
senior tag
Sziasztok!
Adott egy HP Pavilion G6 (1110sh) laptop. Szerintetek melyik drivert kellene feltelepítenem, hogy ha állítom a fényerőt vagy a hangot akkor mutassa azt a képernyőn is?
Köszönöm a segítséget előre is. -
sulep
senior tag
Sziasztok!
HP nx7400-as notihoz kellene nekem olyan Win 7 64bit driver, hogy kijelezze a képernyőn, ha a hangot leveszem, erősítem, fényerő stb... Melyik az a driver ehhez? Létezik egyáltalán hozzá?
-
sulep
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Rendeltem egy utángyártott akksit HP nx7400 notiba. Passzol is hozzá, el is indult vele. Felakartam tölteni, de nem töli pedig világít a gépen a sárga jel meg ki is írja, hogy töltés, de mégsem tölti az akksit. Mit lehet csinálni, mi lehet a baj?
Várom a tippeket.
-
sulep
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek kb mennyiért lehetne eladni egy HP nx 7400 2 éves laptopot?
CPU: Core 2 Duo T5500 1,66GHz
Memória: 1,5GB DDR2
HDD: 80GB Sata II
Kijelző: 15,4"
Optikai megh: DVD-RW
Egyéb: bluetooth, wifi, stb...Az akksi kb fél órát bír.
-
sulep
senior tag
Sziasztok!
Kinéztem egy notit és a tanácsotokat szeretném kérni, hogy ez mennyire ajánlott szerintetek?
Ezért az árért jó a gép?
-
sulep
senior tag
válasz Balázs_a_laz #4049 üzenetére
Sajnos nemmindegy. HP nx7400-asomban is Hynix volt gyárilag. Hozattam hozzá Kingsmaxot és nemmentek együtt. De PQI meg Kingstone típusokkal már műkszik mert azokat próbáltam már bele.
-
sulep
senior tag
Sziasztok!
HP 530-as laptop és Ubuntuhoz nemtudjátok honnét tudok leszedni wlan drivert? Sehol nemtalálok. Elvileg Broadcom 4311 vana gépben.
Ha valaki tud segíteni légyszi tegye meg.
-
sulep
senior tag
Megnéztem a biosban 2560MB-ot ír ki (Hp 530). Úgyhogy nemértem, egyik gépnél kiírja jól a rendszerben másiknál nem.
-
sulep
senior tag
Ja igen mert pl a másik HP 7400-asom az simán 2.56GB-ot ír ki. Szóval nemértem. Légyszi segítsetek.
-
sulep
senior tag
Sziasztok!
Nagy segítséget szeretnék kérni. Van egy HP 530-as (celeron M 1.6GHz stb) notim amiben gyárilag 512MB memória van. Most vettem bele még egy 2GB-osat és ha beleteszem azt is akkor a ERendszerben csak 1.99Gb-ot ír ki. MIért nem 2.56-ot? Nemtudja már kezelni 2 Gb felett? Vagy mit tudok csinálni most hogy az a hiányzó gyári 512-t is felismerje?
-
sulep
senior tag
SZiasztok!
HP 530-asba max 1GB-os vagy 2GB-os memóriamodult is lehet tenni?
-
sulep
senior tag
válasz soccerfan #1949 üzenetére
De van megtaláltam, ugyan ott ahol a másiké csak őpicivel eltolva. Ki is próbáltam már tesóm HP-jében lévő 1 GB-ossal és műkszik.
A másik kérdésem viszont az lenne:
HP nx 7400-asba mekkora a legnagyobb beletehető memóriamodul? 1024 vagy 2048?
Mert egy leírásban ezt láttam:
"Memória DDR2, SDRAM 667 MHz, 256, 512 vagy 1024 MB; 2 SODIMM memóriahely; Maximum 4096 MB-ig bővíthető"
De nemértem ha max 1024-es tehető bele, akkor hogy bővíthető 4096-ig 2 memóriahellyel?
Mert tesóm gépében most 1,5 GB-van az enyémben meg 512MB. Vennék tesóméba egy 2GB-os modult és én megkapnám az 1GB-osat. Ezért érdekelne ez a dolgo ennyire. Mert hát az Ő notija Core 2 duo (T5500) az enyém meg csak Celeron M 420 (1.6GHz) így nekem elég lenne a 1,5GB neki meg lenne 2,5GB.
-
sulep
senior tag
Senkinek semmi tippje nincsen?
-
sulep
senior tag
Ezekből valahogyan meglehet állapítani, hogy a gpben levő memóriamodul márkája milyen?
Memória eszköz tulajdonságai:
Fizikai formátum SODIMM
Típus DDR2
Altípus Synchronous
Méret 512 MB
Sebesség 667 MHz
Teljes szélesség 64 bit
Adat szélesség 64 bit
Eszköz elhelyezése DIMM #1
Gyártó 4000000000000000
Sorozatszám 3A331F00
Modell név V916764B24QBFW-F5Memória modul tulajdonságai:
Modul neve ProMos/Mosel Vitelic V916764B24QBFW-F5
Sorozatszám 3A331F00h (2044730)
Gyártás ideje 24. hét / 2007
Modul mérete 512 MB (2 ranks, 4 banks)
Modul típusa SO-DIMM
Memória típusa DDR2 SDRAM
Memória sebessége DDR2-667 (333 MHz)
Modul szélessége 64 bit
Modul feszültsége SSTL 1.8
Hibafelismerési módszer Nincs
Frissítési gyakoriság Csökkentett (7.8 us), Self-Refreshezeket találtam róla.
-
sulep
senior tag
Sziasztok!
HP 530-asba 2 memóriamodult lehet tenni igaz? A hátulján leszedtem a fedelet és ott bennvolt egy, de hova lehet tenni a másikat?
légyszi segítsetek mert szeretnék bele még tenni memóriát.
-
sulep
senior tag
Sziasztok!
MOst kaptam egy HP 530-ast és feltelepítettem de a hálózati vezérlő drivert sehogy se akarja feltenni. Pontosan melyikkel próbálkozzak? Ez a Hp- oldalűán levő Modem-es driver? Vagy melyik kell ide?
Az utolsó kérdőjel meg gondolom itt is a Quick Launch Button- miatt van.Légyszi ísegítsetek.
-
sulep
senior tag
Sikerült életrekeltenem XP alatt a HP nx 7400-asomat. Most még azt nem tudom, hogy mikor simán csak megy a gép akkor nemkéne visszaállnia az órajelnek 1.66 GHz-ről mondjuk 1GHz-re? Mert Vezérlőpult-> Rendszerben nem áll vissza. Valamit fel kell tennem ehhez is hogy ez működjön XP alatt? Mert úgy rámlik régebben XP alatt ez ment.
-
sulep
senior tag
Sziasztok!
Van egy HP nx7400-as notim (Core 2 duo, sata, bluetotth), amin eddig Vista volt fenn és most XP-t akarok rakni rá. Emlékszem régebben kinlódtam a sok driver miatt, de már elfelejtettem, hogy milyen sorrendben kell feltenni őket és pontosan melyikeket is. Tudnátok ebben segíteni nekem?
-
sulep
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyiért lehetne eladni a következő notit? A gép kb 3-4 hónapos.
HPQ NX7400 RH674ES Core 2 duo T5500 1.66 GHz, 80 GB SATA, 1.5 GB DDR2 667MHz, DVD író, GMA950 VGA, 15,4'' kijelző, bluetooth, kitűnő akksi, LAN, modem, Firewire, PCMCIA, USB, VGA kimenet, WLAN
A gép garis még.
Légyszi írjatok hozzávetőleges árakat. -
sulep
senior tag
Hál isten a PQI rammal működik a gépem. Így most 1,5GB rammal szuper.
-
sulep
senior tag
Most rendeltem egy PQI-t kiváncsi leszek hogy azzal megy-e. Remélem mert már tele ahócipőm hogy nekem mindenért 10x kell futnom.
-
sulep
senior tag
válasz parandroid #120 üzenetére
A gépben Core 2 Duo T5500 proci van ami ha jól tudom 667FSB-s. Ezért ragaszkodnék ahhoz a memóriához.
-
sulep
senior tag
válasz parandroid #114 üzenetére
De ha mindkettő 667-es akkor tök mindegy nem?
-
sulep
senior tag
Megnéztem, a gyári memória Hynix HYMP564S64BP6-Y5 típusú (512MB). Szerintetek ha veszek egy másik Hynix 1GB-osat akkor azzal tuti menni fog nem? Vagy van esély hogy azzal is ütközni fog és nem indul el?
-
sulep
senior tag
Képzeljétek megjött a +1GB Kingmax memóriám de nem megy a gép vele. Azt felismeri hogy most 1.5GB van benn de indításkor megjelenik egy ablak és nemlehet továbbmenni onnan. Esetleg milyen más típust ajánlatok ami már jó lehet a bennlevő Hyundai típushoz?
-
sulep
senior tag
Sziasztok!
Felraktam a gépre a Vista Business HUN-t és azt vettem észre, hogy mintha nemműködne a Speedstep és nemáll vissza 1GHz-re a proci. Felkell vagy lehet egyáltalán valamit tennem hogy visszaálljon?
Adjon valaki tippet. -
sulep
senior tag
Ma rendeltem egy 1GB Kingmax DDR2 667MHz memóriát. Gondolom ha ezt beteszem akkor nem fog Dual Chanelben futni a meglévő Hyundai (vagy valami ilyesmi típusú) DDR2 667MHz 512MB ramommal igaz? Ez nagy teljesítmény csökkenést okoz nekem? (Mármint ahhoz képest hogy ha pl 2db 1GB-os vagy 2db 512-es lenne benn)
-
sulep
senior tag
Ja és találtam 12-ért Kingstone-t is. Akkor Kingstone vagy KingMax? Melyik a jobb?
-
sulep
senior tag
Sziasztok!
A kb 1 hónapja vásárolt HP nx7400-asomban szeretnék memóriabővítést végezni (+1GB). Jelenleg 512 667-es memória van benn. Többtípust is néztem de nemtudom hogy ezek jók-e bele.
Ezeket néztem:
Kingmax 1GB/667MHz DDR-II Kingmax notebook PC2-5300 br. 14.260
PQI 1GB/667MHz DDR-II PQI notebook PC2-5300 br. 11.000
Samsung 1GB/667MHz DDR-II Samsung notebook PC2-5300 br. 12.430
Ezek közül ti melyiket ajánlanátok? Vagy ezek egyáltalán jók a gépembe? Meléyik márka memói a jobbak ezek közül? Sajna 2GB-osat nemigen látni, pedig ha lehetne venni 22-25 körül akkor lehet azt venném.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest