Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
válasz Silentfrog #51698 üzenetére
Szia. Igen érdemes.
-
Silentfrog
veterán
Sziasztok!
Vettem egy Hp elitbookot, teljesen halott az akku. Nem is akarom sehova hurcolni a tv alatt teljesít szolgálatot, folyamatosan kapja az áramot, be van dugba a konnektorba.
ilyen esetben érdemes kivenni az akkut belőle, vagy tökmindegy? -
VÁMpír
aktív tag
Sziasztok!
HP 15-da0009nh laptopom van, 8 GB RAM-mal vettem tavaly.
3 év gari van rá.
Lehetséges a RAM bővítés? Ez járthat garancia vesztéssel? -
zonusz
aktív tag
válasz SeniorTilla #51693 üzenetére
Köszönöm
-
HARDVERAPRÓD
válasz SeniorTilla #51691 üzenetére
"Az x360 Pavilionok zsanérjaival sincs baj"
Ezt megerősíthetem, kb február óta használom, eddig hibátlan, stabil, és napi szinten van hurcolva, is. -
veterán
válasz zonusz #51689 üzenetére
itt van egy kis marketing leírás róla:
https://www.notebook.hu/hp-elite-dragonfly-8mk78ea-270135?gclid=EAIaIQobChMIxJCh5f7i6wIV0QJ7Ch0MYwplEAAYASAAEgJ0evD_BwEJa, ami még lényeges: 1kg alatti a tömege, az elitebook 830 x360 1,3kg
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
-
veterán
válasz Farkassacred #51687 üzenetére
A telefonnál nem jön ki annyira, mint a nagy kijelzőn. Nekem is amoledes a telefonom (S20), szép képe van, de egy noti kijelzője sokkal nagyobb, ott látszik igazán. Egyszer egy oled TV-t kellene venni, de azok horror áron vannak még
zonusz:
a Dragonfly x360-as, és végre nem az egyenszürke Elitebook, amiből mindegyik ugyanúgy néz ki . A Spectre és eleve a hátrahajtható kijelző koncepció régóta fut már, 15-16 éve(?), kiforrott konstrukciók, nincs velük gond. Az x360 Pavilionok zsanérjaival sincs baj, ezt majd mások megerősítik, ha akarják . Én kerekskedő vagyok, megtehetem, hogy évente cseréljem a gépeket. Amikor még van rá 1 év gari, sokkal jobban eladható, mintha lejárt volna. Csak ez az oka, illetve ha kijön egy új modell és megtetszik, akkor hajráHP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Gergello
addikt
válasz SeniorTilla #51678 üzenetére
Power gomb csodás helyre került. Lényeg a design jó legyen
-
zonusz
aktív tag
válasz SeniorTilla #51686 üzenetére
Lenne pár kérdésem. A Dragonfly és az alaptípusok között mi a különbség. Elitbookban is van, de nem látom a leírásokban az eltérést. A Spectre zsanérjai hogy bírják a rendszeres tablet használatot, javíthatók, vagy gazdasági totálkár. Ha annyira szuper, akkor miért cseréled a feleségednek évente? Én biztos, hogy ezt nem engedhetem meg magamnak, egy évig meg bármi elmegy hiba nélkül, szinte még a legigénytelenebb is. Bocs nem kotorászni akartam a szokásaidban.
-
Farkassacred
őstag
válasz SeniorTilla #51686 üzenetére
Bár eskü, az amoledes samsung telefonom és a spectre (ugyebár ips kijelzős) laptop között nem látok különbséget jelenleg.. annyira szép kijelzője van már annak is. Már a feketéje is nagyon korrekt ennek a laptopnak, milyenek lehetnek a mostaniak vajon.. Ezekben a masinákban nem csalódhat az ember az tuti. Ha ki is kapok egy hibásat újonnan, vissza és jöhet az új gondolkodás nélkül..
[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
veterán
válasz Farkassacred #51685 üzenetére
2 év garanciával nem gond, ha folt vagy beégés lesz rajta a HP cseréli a kijelzőt. Tényleg más világ, mint az IPS panelek, már az elején bootolásnál amikor csak a HP felirat van, megdöbbentő, hogy mi a fekete és mi a fehér.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Farkassacred
őstag
válasz SeniorTilla #51680 üzenetére
Az az oldedes laptop nem lehet semmi, szemezgettem vele jómagam is.
Odafigyelés mondjuk szükségeltetik ahhoz a panelhoz biztosan, sajnos sose lehet tudni épp, mikor jelenik meg majd valami beégés/folt a kijelzőn.. De kellő óvatossággal ez talán tényleg elkerülhető dolog. 1-2 év múlva szép kínálat lesz már belőlük talán.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
kbela365
tag
válasz SeniorTilla #51667 üzenetére
Jogos, habár a HP jelentős mértékben le van maradva az új driverek kiadásával. Például Intel vonalon. Az én gépemben egy Intel Optane SSD van, amihez az új RST driver például már támogat egy performance módot. Nem kell a pinningel vacakolni és nem fut naponta az optimalizációs task a háttérben. Ehhez képest a HP egy tavalyi drivernél tart, az újat még nem hagyta jóvá. És ráadásul szerintem ez a driver nem is a Windows Update-en keresztül jön, hanem a support assistantban.
De mindegy, várunk, ma láttam, hogy egy vadonat új Dell Vostro gép sem kapja még meg a 2004-es updatet, úgyhogy nem vagyunk egyedül HP vonalon.
-
veterán
-
Dell XPS
veterán
Sziasztok!
HP Elitebook NBD garanciája hosszabbítható ?
köszi!
Üdv, Dell XPS
-
veterán
Kijelző minőségben és fényerőben a dragon veri a spectrét. De az oledest azt nem, az nagyon tuti
-
wwhy
veterán
Akkor sajnos hiába szép , és hiába a WWAN, nem sokra megyek vele
Marad a Dell 7300 + EliteDesk 705 G5 Desktop Mini PCELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
veterán
Nincs rajta SD foglalat. Ami nekem van, abban WWAN modem van, sőt amik eddig voltak, mindegyikben volt.
A Spectre azért összességében és részleteiben is szebb, mint a Dragonfly. Nagyon el van találva, már az ap sorozat is gyönyörű volt (mondjuk mindegyik előtte is ). Most elővettem 1-1-et és összehasonlítottam.
-
veterán
válasz MrPetya19 #51676 üzenetére
Ez oké, de nem ettől felső- vagy középkategóriás valami. A gép minősége és deisgnja, a fémház, az anyagminőség, stb. ami azzá teszi. A dell XPS nem említhető egy lapon a spectrével. Egy ASUS Zenbook is szebb és igényesebb szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
MrPetya19
addikt
válasz SeniorTilla #51673 üzenetére
Azért nagyon nem középkategóriás az XPS.
Meg ott van 32 giga RAM is, meg home és end gombok jó helyen.,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
wwhy
veterán
válasz SeniorTilla #51674 üzenetére
Ezen van már SD/microSD foglalat Amióta az Elitebookról eltűnt, kénytelen voltam dellesedni ...
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
veterán
HP Elite Dragonfly, hasonló árban, de mégis egy elitebook, és ugyanakkora, mint a spectre. Múlt héten volt egy vevőm aki spectre helyett a dragonfly-t választotta, nem bánta meg
-
veterán
-
Face8814
őstag
válasz SeniorTilla #51669 üzenetére
Köszönöm az infót. Lehet adok még egy esélyt ennek a típusnak. Igazából hasonló árban nem nagyon találok mást ami releváns alternatíva lehetne...
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
veterán
válasz Face8814 #51668 üzenetére
Ahogy gondolod, de én megint csak azt tudom mondani, hogy nincs velük ilyen probléma. Feleségemnek évek óta Spectre-i vannak, 1 éves korukban cserélem őket. Sőt, neki a legvékonyabb van, ami kb. olyan vastag mint a te géped alja kijelző nélkül. Sosem volt velük gondunk, pedig ő használja időnként ágyban is. Na mindegy, te tudod mit veszel, remélem elégedett leszel az új géppel.
-
Face8814
őstag
válasz SeniorTilla #51665 üzenetére
Az ágy vízszintes felületére tettem le, nem takaróra. Erre azért figyelek. Ahogy írtam is, inkább az zavar hogy tablet módban is kikapcsolt.
Alapjában véve nagyon tetszik ez a típus, nem véletlenül választottam ezt. Viszont ha egyszer megégeti magát valamivel az ember, nem szívesen nyúl még egyszer ugyan oda.
Gondolkodom hogy mire cseréljem. Igazából sok alternatíva nincs. Vagy ebből egy másik, vagy egy XPS, de abból ugye hiányzik az érintő panel...Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
veterán
válasz kbela365 #51666 üzenetére
Ezzel az új windows-zal nem csak neked van bajod. Nekem Omen 17-esem van, a legújabb most futó modell, és a frissítés óta lassabban töltődnek be a játékok, illetve eltűnt néhány funkció. Az alvó módból való random felébredésről nem is beszélve. Több vevőmtől hallom vissza, hogy nekik is hasonló gondjaik vannak. Ez windows hiba szerintem, mert előtte a gép tökéletesen működött. Ha már a windows maga kezeli a driver és egyéb frissítéseket, megcsinálhatnák rendesen.
-
kbela365
tag
Sziasztok!
HP Spectre x360 13-ap0xxx sorozat és a Windows 10 2004 update kapcsán van valakinek infója? Nekem egy ilyen gépem van, sokáig írta a Windows, hogy az update-et visszatartják, majd június legvégén feltelepült. Azóta folyamatos gondok voltak a géppel, alvó állapotban újraindult, túlmelegedett, driver problémák, stb. Most factory reset-tel gyári, 2019-es állapotra visszaraktam, azóta a 2004-es update-et fel sem ajánlja, de legalább remekül működik. Érdekes módon a HP által 2004-el tesztelt gépek listáján sincs fent (https://support.hp.com/my-en/document/c05195282).
Számomra furcsa, hogy csúcsmodell kategóriába tartozik a gép a HP-nél, de a két évvel ezelőtti verzióhoz idén már le sem tesztelik az idei Windows frissítést. -
veterán
válasz Face8814 #51654 üzenetére
Azért írtam, mert az i5-ös kisebb teljesítményű, tehát kevésbé melegszik, mint az i7, és azokkal sincs baj. Tablet módban is van annyi rés, hogy beszívja a levegőt rendesen. Ha párnára vagy takaróra teszed, akkor teljesen elzárod a levegő útját, azért fagyott le. A többi lefagyás is lehet túlmelegedés, bár a hőmérséklet értékek nem ezt mutatják, azok jók. Valószínűnek tartom, hogy a későbbi lefagyások nem hardveres eredetűek lehettek.
A típussal nincs semmi gond, nekem egyik vevőm sem jelzett túlmelegedést az erősebb gépeknél sem. Most is van raktáron 5-6 darab. Azért, mert egy géppel probléma van, ne írd le a típust. Ez a gép a HP egyik csúcsmodellje.
[ Szerkesztve ]
-
Face8814
őstag
válasz MrPetya19 #51660 üzenetére
Szerintem hátrahajtott kijelzővel nem kellene túlmelegednie. Egy pici rés van azért, szóval nem olyan mintha az ágyra tenném.
Viszont ezek után jön a kérdés, hogy maradjon e ez a típus???Bocsi ezt nem neked akartam válaszként
[ Szerkesztve ]
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Face8814
őstag
válasz Pyttawrx #51657 üzenetére
De még mindig ott van, hogy kézben is kikapcsolt hátrahajtott kijelzővel tablet módban. Ez nagyon nem tetszik... Illetve délelőtt volt egy fagyás, amikor semmire sem reagált, és többszöri próbálkozásra tudtam csak újra indítani.
Holnap megy vissza a boltba.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Face8814
őstag
Az elmúlt egy órában kizárólag a Chrome futott a gépen és neteztem rajta. A hőmérséklet 51 és 63 fok között van. Ez nem sok kicsit? Kezdem azt gondolni, hogy tényleg túlmelegszik a gép....
-
veterán
-
Face8814
őstag
válasz Face8814 #51650 üzenetére
Megnéztem most újra kihajtott kijelzőnél és elképzelhető, hogy még sincs elegendő méretű rés a laptop alja és a hátrahajtott kijelző között. Viszont akkor ez azt jelentené, hogy nem lehet hátrahajtott kijelzővel kvázi tabletként használni a gépet? Ez akkor konstrukciós hiba lenne?
Illetve lehet, hogy azért kapcsolt ki az ágyon bő 10 perc után, mert szintén eltömődik ilyenkor a nyílás a gép alján?Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Face8814
őstag
Sziasztok!
Kedden vásároltam egy hp spectre x360 13-aw0001nh típusú gépet. Ma volt az első nap, hogy reggeltől folyamatosan használtam és random módon kétszer is kikapcsolta magát.
Első alkalommal leraktam az ágyra, majd kb 10 perc múlva mikor folytattam volna a munkát, vettem észre, hogy leállt.
Másodszor tablet módban, kihajtott kijelzővel képnézegetés közben gondolta úgy, hogy ismét kikapcsol.
Felraktam egy HWINFO-t és a hőmérsékleteknél azt látom, hogy 42 és 51 fok között van a hőmérséklet. Arra gondoltam, hogy amikor leraktam az ágyra akkor lehet, hogy annyira nem áramlott alatta a levegő, hogy túlmelegedett és ettől kapcsolt volna ki???
Tablet módban viszont ha hátrahajtom a kijelzőt, akkor van akkora rés, hogy a levegő tudjon áramolni....
Van esetleg tippetek, hogy mi lehet az anomália oka?Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
veterán
-
beach_boi
friss újonc
Sziasztok!
Tud valaki bármit is arról, hogy a 2020-as HP Omen széria mikortól lesz elérhető Magyarországon? És kb milyen árfekvésben lehet rá számítani? -
prisz
senior tag
Pontosan, ahogy írod. Ha több a ram, a windows jobban "terjeszkedik", többet foglal le a memóriából indításakor előtöltésre. Mivel HDD-d van, (amit sejtettem) több idő a nagyobb adatmennyiség visszaírása bootolásnál. Ne foglalkozz vele, mert a több ram előnyeit használat közben egyértelműen érezheted. Viszont ha idővel lecseréled a HDD-t SSD-re (amit nagyon-nagyon ajánlok), csodát fogsz látni...
-
JohnD
tag
Nem olyan egetrengető, de azért szembetűnő probléma. De ha ez normális, akkor oké... akkor ezek szerint teleírja induláskor az összes rendelkezésre álló memóriát?
Amúgy jah, HDD van benne, majd veszünk bele SSD-t.[ Szerkesztve ]
-
Theory66
aktív tag
Sziasztok!
Van egy villámvágta HP 255 g6 alaplap (CTL51/53 LA-E841P Rev: 2.0), amin 2 sérült alkatrészt találtam ami elpukkant.
Az egyik egy 3 lábú smd PD2 alaplapi jelöléssel (mellette egy ugyan olyannak tűnő alkatrész PD1 jelzéssel, rajta vCO75 felirattal ha jól olvasom) a másik egy realtek chip ami UL1 alaplapi jelölésű (csak a realtek felirat egy része olvasható sajnos). Tudnátok benne segíteni hogy beazonosítsam pontosan mik ezek, hátha a cseréjükkel elindul a gép? -
veterán
-
Dhampir
félisten
válasz Dreadloord #51638 üzenetére
Kérdés, hogy a driver támogatás milyen. Ebben megoszlanak majd a vélemények, de az Intelé talán jobb.
-
JohnD
tag
Helló! Közben újratelepítettem a Windows 10-et a laptopra és sajnos ha a 8GB-os Kingston modul van akár önmagában, akár a 4GB-os Hynix-szal együtt, a Windows betöltése (asztali ikonok, tálca ikonok, Cetlik betöltése stb.) észrevehetően lassabb. A 4GB-os modullal önmagában ez a folyamat jóval gyorsabb.
Viszont a PassMark memory performance tesztje a 4GB-ost hozta ki a leglassabbnak és a 8+4GB-os konfigurációt a leggyorsabbnak. (Simán a 8-as modult önmagában a kettő közé.) Ez így logikus is lenne.
Szóval nem értem, lehet a Win 10 topikban is meg kellene kérdeznem.[ Szerkesztve ]
-
Dreadloord
senior tag
Sziasztok, a 2 gép között csak a processzor a különbség meg a win10?
HP ProBook 445 G7 2D272
HP ProBook 440 G7 9TV40EAA 445 ryzen 5 procija másfélszer erősebb CPU-ban és 2-szer erősebb GPU-ban mint az i5-ös 440 társa, ráadásul windows 10-el adják, az intelt meg dossal. Árban pedig csak 15e-rel drágább. Ha nem rosszabb másban a 445, akkor lényegesen jobb vétel, mint a 440.
Mondjuk a numpad miatt 15,6"-os méretben venném inkább, de itthon még nem láttam sehol 455-öt, csak az inteles változatot (450 ). Esetleg tudtok róla, várható abban a méretben is ryzen 5-el a 455?
-
veterán
-
Dell XPS
veterán
válasz Pyttawrx #51632 üzenetére
Biztos, hogy lekapcsol 50 fok alatt ? Van egy viszonylag halk fokozata amit csak szinte fülhöz tartva lehet hallani. Tényleg alig hallható, de sajnos engem zavar, mert fogyaszt.
Egyébként ha beállítod HWinfo64 -ben (setup), hogy együtt induljon a Windows -al, akkor megnyitva látható, hogy mennyi volt induláskor.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
-
HARDVERAPRÓD
-
Dell XPS
veterán
válasz Pyttawrx #51622 üzenetére
Ugyanez van nekem is. NVMe ssd -vel szerelt gyárilag: Intel 660p 512GB
Néztem, átlag 36-42 fokos a meghajtó. Samsung 970 -nel 60-70fok (amit Te is mértél), oda valószínűleg kellene hűtés, de Intel -hez szvsz nem. Te hogy látod?
Legutolsó BIOS frissítést elutasította a HP Support Assinstant, nem lehetett letölteni.
Most letöltöttem a HP oldaláról Service Tag-gel, BIOS recovery -vel állt helyre.
ÉS F06 -ról, F08 lett BIOS recovery után...Üdv, Dell XPS
-
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Hp gari hogy van? Emagrol szabad gepet rendelni? Emaghoz szol a gari, vagy a hp -hoz?
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Dell XPS
veterán
-
kacsa7
őstag
Sziasztok!
Van egy Elitebook X360 1030 G3 laptopom. Egy i-Tec külső Usb-c dokkolóval használom, azon keresztül megy bele minden kábel, többek között a töltés is. A laptopon mind bekapcsolt, mind kikapcsolt állapotban fehéren villog a töltést jelző led. A gép bekapcsol és minden megfelelően működik. Ha lehúzom a dokkolóról, akkor a laptop merül, az akku töltöttség jelző rendesen számol. Ha visszadugom a dokkolót, akkor tölti és felmegy 100%-ra a töltöttség. Tehát funkcionálisan minden jónak tűnik. Viszont a led mindig villog, akár ki van kapcsolva, akár be van kapcsolva a gép. Ezt kb. 1-2 hete csinálja.
Alapvetően nem érdekelne, de éjszaka elég idegesítő, mert erős a led. Legfrissebb Bios van a gépen.
Valakinek van valamilyen ötlete, hogy ez mitől lehet? -
prisz
senior tag
Akinek 10. generációs intel processzorral szerelt gépe van, és estleg kissé hangos volt a venti, ertsd gyakran felpörgött, ajánlott frissíteni az új Bios-ra. Javították benne a fan controlt. Most már a légy zümmögését is lehet hallani, alig kapcsol be. Piszok csendes lett.
-
udna999
tag
Üdv,
egy HP ProBook 650 G3-at próbálok újratelepíteni. Pendriveról bootolva minden alkalommal a következő képernyő jön be. Itt bármely gombnyomásra újraindul. A laptop alapból megy, tökéletes a képe, nincs grafikai problémája, valamint a pendriveról most telepítettem egy másik laptopot hiba nélkül. Van valakinek tippje?
THX -
wwhy
veterán
válasz Farkassacred #51607 üzenetére
Valóban túl egyszerű lenne Semmi hatása, sajnos.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Dhampir
félisten
válasz SeniorTilla #51604 üzenetére
Igen, de úgy sem reagált Win alatt (nem volt felcserélve a funkciógomb a Biosban).
Most már jó lett a legfrissebb Intel driverrel.
[ Szerkesztve ]
-
-
JohnD
tag
válasz SeniorTilla #51605 üzenetére
Egyelőre jó, a Win betöltési lassúsága önmagában nem számottevő, csak elsőre zavart, viszont a többi előny jelentkezik szerencsére (pl. böngésző mellett más cuccok is rendesen futnak végre).
A Windows-t újra telepítem majd, ott megnézem, lassú lesz-e. -
veterán
próbáld ki csak külön a 8-as modult, ha azzal jó, akkor inkompatibilitás lehet a két ram között. Cseréld fel a két slotban őket, ha úgy sem jó és bios is a legfrissebb, akkor keress két egyforma ramot
-
veterán
-
Dhampir
félisten
válasz dewill79 #51601 üzenetére
Ezekkel sem működött, ezért le is szedtem őket.
Azonban most már működik a legutóbbi driverrel, amelynek telepítése után installáltam az időközben eltávolított HP Hotkeys Support-öt is:
Intel® Graphics Driver for Windows* [15.33], Version: 15.33.51.5146 (Latest) Date: 8/18/2020
-
dewill79
tag
válasz Dhampir #51599 üzenetére
Szia!
Talán ez a kettő még segíthet:
+Intel Management Engine Components Driver
+VGA Driver (ha integrált a vezérlő)
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Adobe Photoshop
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tuning kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest